Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- max_danieli
- Контакти:
Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА
Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.
Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?
4oKuTo написа:Футболът е за феновете. Без отбори с публика и традиции не става, няма заряд. Много ясно, че трябва да ги подкрепим.
П.С.: Освен това за нас феновете на Берое не е непозната тази ситуация и знаем колко е кофти. Ние поне бързо се отървахме.
Не сме толкова финансово стабилни. Просто повечето футболисти се съгласиха на намаление на заплатите и сега бюджета е горе-долу като на отбор от Б група. Парите се намират от различни спонсори- старозагорски фирми, билети, телевизионни права, субсидия от общината. В момента собственици на отбора са клуба на ветераните на Берoе и фенклуба, т.е. ние. Това е хиляди пъти по-добре, отколкото да сме в ръцете на боклук като Банев, който нищо сериозно не правеше, а само трупаше дългове.
П.С.: В момента отбора не се продава, а се подарява, но при определени условия. Желаещите се отказаха обаче по една или друга причина. На случаен човек, който после да постъпи като Банев, няма да се даде отбора ей така без най-различни клаузи.
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Пак да го кажа, а няма и да се уморя д аго повтарям.
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Пак да го кажа, а няма и да се уморя д аго повтарям.
max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.
Човешко е да се греши. Глупаво е да не си признаваш грешката. Сила е - да се извиниш.

- PLOVDIV PEE 1912
Искам да благодаря на всички за подкрепата!Най вече на автора.
- botev_1912
- Контакти:
max_danieli написа:Не ми е ясно само как хора уж известни в Италия като мениджъра на Ерос Рамацоти (Франческо Салерно) и най-вече Малу Мпасинкату че и другите след тях Серджо Борго и Антонио Реки, се забъркаха в този цирк на Сельо и се оставиха да им се петни името по най-долния начин. То не бяха квалификации като африкански плейбой който щял да лиже голи женски тела,Пичони пък толкоз го обиждаха че бил странстващ мускетар, футболистите, били пияници и 3-то разредни аматьори дошли в бг само за да се забавляват и т.н. Та как цялата тая помия която се изля върху отбора остана изведнъж ненаказана и накрая като за капак всички италианци искащи (уж) Ботев се изнизаха през задния вход и после Селския ни лук ял ни лук мирисал. Няма купувачи, чакам да ми докарате някой. Цената е 2млн. лева. И всичко тва ненаказано и даже гаврата продължава още повече и с още по-пълна сила. Разни платени фенове се кълняха в децата си че има сделка, същите те казваха че са видели новия договор и ни успокояваха че сделката ще бъде финализирана буквално до часове и накрая нищо. Що за хора сме не ми е ясно.
А доказателства че тези фенове са платени?
Или приемаш думите на разни форумни анонимници за чиста монета?
Как не Ви е срам бе, особенно за отчето така да говорите. "НЕ СМЕ НАРОД, НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША"
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- pasaden
- Контакти:
Сори ,че се намесвам, но ми стана смешно от коментара на Maritza_Pld_1921, който се има за много компетентен ,а е толкова далеч от фактите, колкото Марица от Шампионската лига.
Само за справка :
Ботев изпада за пръв път в историята си през сезон 2000/2001 година - http://a-pfg.com/season.php?season=54
Локомотив Плд става шампион през 2004 година, когато Ботев изпада за втори път.
Ако искаш наистина да се запознаеш с фактите, може да прочетеш някои неща тук:
-1999 и после
-Гадно и без жалост
-И зарът се обръща
-Войната продължава
Само за справка :
Разкола между фенове и президент дойде при първото изпадане на отбора в Б група разбираемо болката на жълточерните фенове да е голяма но тя беше подсилена още повече от факта,че кръвният враг стана шампион
Ботев изпада за пръв път в историята си през сезон 2000/2001 година - http://a-pfg.com/season.php?season=54
Локомотив Плд става шампион през 2004 година, когато Ботев изпада за втори път.
Ако искаш наистина да се запознаеш с фактите, може да прочетеш някои неща тук:
-1999 и после
-Гадно и без жалост
-И зарът се обръща
-Войната продължава
100 години символ на Пловдив
- Cesc Fabregas
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Искам да благодаря на всички за подкрепата!Най вече на автора.
[offtopic]За такива фенове като теб-винаги!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- bulgaro
- Контакти:
Какви доказателства искаш, фишове за заплати, платежни ... ???
Не ставайте глупави!
Ясно е, че визираните хора не са взимали пари, то и няма нужда да им се дават.
Момчетата са готови за един софралък, потупване по рамото, вниманието от страна на останалите (не толкова гъсти с италианците) привърженици, самочувствието и егоцентризмът на "богоизбрания" с информация, да защитават менторите си до последно, и с цената на хули и обиди, да отричат всяко съмнение и всеки осъмнил се стана в очите им христоловист. Наивността и глупостта не са пороци, а наказание и не бива да се сърдим на заблудената овца.
Чест прави на Дон Румен, че макар и късно си отвори очите, и си призна, други форумни шушумиги се покриха, а трети, които хем ги сърби, хем ги боли (като горния двувишев кадър с правописните грешки във всяко изречение
) продължават да плюят наред от безсилие 
Не ставайте глупави!
Ясно е, че визираните хора не са взимали пари, то и няма нужда да им се дават.
Момчетата са готови за един софралък, потупване по рамото, вниманието от страна на останалите (не толкова гъсти с италианците) привърженици, самочувствието и егоцентризмът на "богоизбрания" с информация, да защитават менторите си до последно, и с цената на хули и обиди, да отричат всяко съмнение и всеки осъмнил се стана в очите им христоловист. Наивността и глупостта не са пороци, а наказание и не бива да се сърдим на заблудената овца.
Чест прави на Дон Румен, че макар и късно си отвори очите, и си призна, други форумни шушумиги се покриха, а трети, които хем ги сърби, хем ги боли (като горния двувишев кадър с правописните грешки във всяко изречение

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !