HoUs4oOL написа:Neo M написа:fcb_bg написа:...И в момента въпроса на ЕС, вече и САЩ не е изобщо до пари. Въпроса е дали ще оцелее ЕС. Ма това си е мое мнение.
Вярно си е, че е твое мнение. Поддържай си го, но е тотално погрешно. Никой няма чак такава изгода от Гърция, че да я хрантути, докато свят светува.
Звънни един телефон на тия от НАТО, че те говорят за някаква дестабилизация.

Ти им звъни. Ти си вярваш в някакви теории. Аз и друг път съм ви го казвал- когато пишете за политика, повечето не можете да излезете от запалянковското мислене. Разделили сте се на отбор "А" и отбор "Б", и броите точки. Мен колкото ме е грижа за руснаците, точно толкова ме е грижа и за янките, и за смотаните им братовчеди по майчина линия от гордия Албион и за цялата останала сволоч. Най-голямо значение за мен има България и ми е пределно ясно, че на света няма някой, който да дойде тук за черните ни очи. Всеки гледа да ни изненада в гръб.
Гледам, че по-назад се чертае стратегия за нападение и анексиране на задокеанското трибуквие. Гласувам "За".

fcb_bg , ако гърците имаха шанс да пристанат на руснаците, вече щеше да е пределно ясно. По-скоро Ципрас ходи до Москва, за да вдига пушилка. Ама се съмнявам и Путин да са му чак толкова излишни мангизите, че да ги дава на тия паразити. Те и затова продължават да изнудват кредиторите си. Иначе досега щяха да им теглят една каруцарска. Обърни внимание, Варуфакис не е икономист, той е покерджия. Но партията, в която участва в момента, е с летален залог. Не съм убеден, че си е направил добре сметката. Още повече, че банката не е в неговите ръце. С две думи, опитва се да е*е дявола във въздуха. И други са го правили. Крайният резултат е почти един и същ. Пък и вече не може да тегли нови карти. Добре ще е за него да е събрал силна ръка или да е отличен блъфьор.