Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Neo M » 29 юни 2015 22:26

fcb_bg написа:...И в момента въпроса на ЕС, вече и САЩ не е изобщо до пари. Въпроса е дали ще оцелее ЕС. Ма това си е мое мнение.

Вярно си е, че е твое мнение. Поддържай си го, но е тотално погрешно. Никой няма чак такава изгода от Гърция, че да я хрантути, докато свят светува.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 22:26

diplomat написа:
Синьо сърце написа:Ще въведем юана, бе, аркадаш! ЕС и НАТО-вън от България! ;)

И директно обявяваме война на Византия и Османската империя. 8-) България на три морета! :!:

Не! Война на СШП и Тексас ни става колония! Всичкото циганин-там! Имам подозрения обаче, че съюзниците от североизток ще ги ангажират за сибирските минни полета. Ние ще получим и Норвегия с фиордите, та такива като мен, дето мразят жегата, да ловим там пъстърва на хладно. Китай получава щатите и прави там плантации, всичкото негър ще бере и работи, ще пее тъжна песен и ще яде царевични питки. Индия получава Австралия, заселва я с двеста милиона и гледа крави и зайци. ЮАР получава Африка. Бразилия-Латинска Америка.
А Русия? Русия получава Острова, да си прави там футболни клубове-шампиони. Получава и всичката водка на света. Останалото си го имат. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 22:29

Синьо сърце написа:
diplomat написа:
Синьо сърце написа:Ще въведем юана, бе, аркадаш! ЕС и НАТО-вън от България! ;)

И директно обявяваме война на Византия и Османската империя. 8-) България на три морета! :!:

Не! Война на СШП и Тексас ни става колония! Всичкото циганин-там! Имам подозрения обаче, че съюзниците от североизток ще ги ангажират за сибирските минни полета. Ние ще получим и Норвегия с фиордите, та такива като мен, дето мразят жегата, да ловим там пъстърва на хладно. Китай получава щатите и прави там плантации, всичкото негър ще бере и работи, ще пее тъжна песен и ще яде царевични питки. Индия получава Австралия, заселва я с двеста милиона и гледа крави и зайци. ЮАР получава Африка. Бразилия-Латинска Америка.
А Русия? Русия получава Острова, да си прави там футболни клубове-шампиони. Получава и всичката водка на света. Останалото си го имат. :)

Русия ще има да взема с Острова - резаците отдавна си вършеят по тяхно усмотрение там. :lol: А Тексас трудно ще го бутнем, все пак Чък Норис е там, а той се познава със Сегалчо. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юни 2015 22:32

Neo M написа:
fcb_bg написа:...И в момента въпроса на ЕС, вече и САЩ не е изобщо до пари. Въпроса е дали ще оцелее ЕС. Ма това си е мое мнение.

Вярно си е, че е твое мнение. Поддържай си го, но е тотално погрешно. Никой няма чак такава изгода от Гърция, че да я хрантути, докато свят светува.

Звънни един телефон на тия от НАТО, че те говорят за някаква дестабилизация.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2015 22:40

Neo M написа:

Имат Щатите, като натовска държава. Те и затова сега си направиха устата за опрощаване на дълга. Имат в Брюксел, защото голямата питанка "Кой е следващия" е бая страшна. Гърция в това положени виждаш ли я сигурен съюзник в НАТО или в руска орбита? Въросите и неизвестните са много. Затова никой не реже и не е отрязал Гърция тотално досега.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 29 юни 2015 22:50

HoUs4oOL написа:
Neo M написа:

Звънни един телефон на тия от НАТО, че те говорят за някаква дестабилизация.

:) Ти им звъни. Ти си вярваш в някакви теории. Аз и друг път съм ви го казвал- когато пишете за политика, повечето не можете да излезете от запалянковското мислене. Разделили сте се на отбор "А" и отбор "Б", и броите точки. Мен колкото ме е грижа за руснаците, точно толкова ме е грижа и за янките, и за смотаните им братовчеди по майчина линия от гордия Албион и за цялата останала сволоч. Най-голямо значение за мен има България и ми е пределно ясно, че на света няма някой, който да дойде тук за черните ни очи. Всеки гледа да ни изненада в гръб.
Гледам, че по-назад се чертае стратегия за нападение и анексиране на задокеанското трибуквие. Гласувам "За". ;)

fcb_bg , ако гърците имаха шанс да пристанат на руснаците, вече щеше да е пределно ясно. По-скоро Ципрас ходи до Москва, за да вдига пушилка. Ама се съмнявам и Путин да са му чак толкова излишни мангизите, че да ги дава на тия паразити. Те и затова продължават да изнудват кредиторите си. Иначе досега щяха да им теглят една каруцарска. Обърни внимание, Варуфакис не е икономист, той е покерджия. Но партията, в която участва в момента, е с летален залог. Не съм убеден, че си е направил добре сметката. Още повече, че банката не е в неговите ръце. С две думи, опитва се да е*е дявола във въздуха. И други са го правили. Крайният резултат е почти един и същ. Пък и вече не може да тегли нови карти. Добре ще е за него да е събрал силна ръка или да е отличен блъфьор.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2015 23:05

Аз ще заложа 5 стотака на ръст на еврото па да видим кво ще стане, парите не миришат 8-) . Гърция не ги мислете, те не са полу-идиоти като тукашното население, прекрасно знаят, че причините банкоматите да не бачкат са изцяло в Брюксел и Берлин, те не са малоумно стадо като нашето да знаете....Да му повтарят ЕС, ценности, НАТО и гъзовете им да цъфкат като майски рози....цъфкат, ако имат интерес, а те отдавна нямат! НАТО ги предаде 1972, нали? Чл. 5, чл 105...на баба му хвърчилото, рязаните им взеха половината Кипър....Те отдавна бяха решили да се заиграят с изгряващата сила на най-мощния икономически блок в света - БРИКС. БВП на БРИКС е много по-голям от този на измисления ЕС, за САЩ няма какво да говоря изобщо. Само дебили като ББ и РП (меката китка) не разбират, че ЕС е уморен и приключил и не търсят тактично изхода и задната врата...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:15

ShooterMan написа:Аз ще заложа 5 стотака на ръст на еврото па да видим кво ще стане, парите не миришат 8-) . Гърция не ги мислете, те не са полу-идиоти като тукашното население, прекрасно знаят, че причините банкоматите да не бачкат са изцяло в Брюксел и Берлин, те не са малоумно стадо като нашето да знаете....Да му повтарят ЕС, ценности, НАТО и гъзовете им да цъфкат като майски рози....цъфкат, ако имат интерес, а те отдавна нямат! НАТО ги предаде 1972, нали? Чл. 5, чл 105...на баба му хвърчилото, рязаните им взеха половината Кипър....Те отдавна бяха решили да се заиграят с изгряващата сила на най-мощния икономически блок в света - БРИКС. БВП на БРИКС е много по-голям от този на измисления ЕС, за САЩ няма какво да говоря изобщо. Само дебили като ББ и РП (меката китка) не разбират, че ЕС е уморен и приключил и не търсят тактично изхода и задната врата...

Аз пък не искам да имам нищо общо с мангалите от Индия и Бразилия, както и с дръпнатите кучеядци... За измислената държава РЮА пък не искам и да започвам....
Последна промяна от diplomat на 29 юни 2015 23:20, променено общо 1 път.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 29 юни 2015 23:19

diplomat написа:
ShooterMan написа:Аз ще заложа 5 стотака на ръст на еврото па да видим кво ще стане, парите не миришат 8-) . Гърция не ги мислете, те не са полу-идиоти като тукашното население, прекрасно знаят, че причините банкоматите да не бачкат са изцяло в Брюксел и Берлин, те не са малоумно стадо като нашето да знаете....Да му повтарят ЕС, ценности, НАТО и гъзовете им да цъфкат като майски рози....цъфкат, ако имат интерес, а те отдавна нямат! НАТО ги предаде 1972, нали? Чл. 5, чл 105...на баба му хвърчилото, рязаните им взеха половината Кипър....Те отдавна бяха решили да се заиграят с изгряващата сила на най-мощния икономически блок в света - БРИКС. БВП на БРИКС е много по-голям от този на измисления ЕС, за САЩ няма какво да говоря изобщо. Само дебили като ББ и РП (меката китка) не разбират, че ЕС е уморен и приключил и не търсят тактично изхода и задната врата...

Аз пък не искам да имам нищо общо с мангалите от Индия и Бразилия, както и с дръпнатите кучеядците... За измислената държава РЮА пък не искам и да започвам....

Явно искаш да имаш общо с евреите обаче?!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:20

kapacitet написа:
diplomat написа:

Аз пък не искам да имам нищо общо с мангалите от Индия и Бразилия, както и с дръпнатите кучеядците... За измислената държава РЮА пък не искам и да започвам....

Явно искаш да имаш общо с евреите обаче?!

Изображение

С тези ли? :?:

Върни се в “Свободна зона”