Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До всички червени фенове !!!
Някога ще изгрее слънце и на Герена!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Аз мога ли да се включа, въпреки, че не съм червен? Шегувам се, бих се заял само с тези, които си нямат реална представа за нещата и които са прекалено заслепени от егото си. Иначе България има нужда от силни отбори.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Обичам Левски написа:Вече имате пълно право на всякакви базици срещу нашия отбор.Левски умря току що със назначението на Гонзо.Благодаря предварително,честита ви титла.
За съжаление проблема на отбора ви в момента, е че хората, които са в ръководството и тези и които са способни да оправят отбора са честолюбиви т.е. не са способни да преглътнат собственото си аз в името на отбора и на привържениците на клуба. Аз лично съм против някой от ЦСКА да започне да се радва на създалата се ситуация във вашия клуб, защото колкото и на някой хора да не им се иска Левски и ЦСКА са лицето на българския футбол.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Рядко пиша тук. Червен съм в червата. ЯД ме е, че отбора от Герена прави глупост след глупост. Поне да се бяха научили от нас. Но явно това е част от чертата българска. Гонзо ДОКАЗА че не става за треньор. Да видим сега какво ще стане
- Обичам Левски
- Контакти:
Това ми е последното мнение във форумите на Гонг,докато тоя да не казвам какъв Батков е начело на Левски нито ще отида на техен мач,нито ще им гледам мачовете,нито ще пиша тук.Евала НА СТОЙЧО изгони който трябва и гледате напред.ДОВИЖДАНЕ НА ВСИЧКИ.
-
- Контакти:
Ей ма някси ......................искам да ми стане жал, ма колкото и да се напъвам не ми се получава.
Че Костов феновете го изгонихте, сега Гонзо Ви бил виновен.Оставете го да работи, пък ако станете шампиони после ми е интересно какво ще каже авторът на темата?

Че Костов феновете го изгонихте, сега Гонзо Ви бил виновен.Оставете го да работи, пък ако станете шампиони после ми е интересно какво ще каже авторът на темата?

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- bigbonusprize
- Контакти:
favaca8888 написа:Ей ма някси ......................искам да ми стане жал, ма колкото и да се напъвам не ми се получава.
Че Костов феновете го изгонихте, сега Гонзо Ви бил виновен.Оставете го да работи, пък ако станете шампиони после ми е интересно какво ще каже авторът на темата?![]()
![]()

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Стойчо сам си каза, ние си гледаме нашия си отбор за разлика от някои други. На мен хич не ми е еня за отбора от Подуяне.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- bigbonusprize
- Контакти:
Morgause написа:Стойчо сам си каза, ние си гледаме нашия си отбор за разлика от някои други. На мен хич не ми е еня за отбора от Подуяне.
И това кога го каза? След като цяла седмица приказва за държавни директиви ли?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- POPCORN
- Контакти:
ralka_levskarka написа:И ква е тая тема сега? Боже, спрете се и бъдете зад отбора си, че ми писна!
И ти като отбора срещу Миньор направо срина тъпомера.
ралке обичам те

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,