suni написа:Скоро, хайверчето ще се разсмърди,.. много скоро !
Ми то мирише вече, цялата Борисова градина смърди на фекалии и спукани жлъчки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suni написа:Скоро, хайверчето ще се разсмърди,.. много скоро !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
korteneca написа:trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
Друго си е викаш микренския мафиот + Инджов подлогата на Доган.
trokadero_ написа:korteneca написа:trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
Ама аз не го отричам , ама синичките отричат , че Левски не се подържа политически
korteneca написа:trokadero_ написа:korteneca написа:trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
Ама аз не го отричам , ама синичките отричат , че Левски не се подържа политически
Толкова сме поддържани политически, че не можем да си намерим един нападател, 100 години не можем да си построим един сектор и на всичкото отгоре ни взеха 7 точки щото ни бутат към служебна титла.Издишате здраво. Не, че съм очаквал нещо различно от прислугата на бай Ставри.
korteneca написа:trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
trokadero_ написа:
Но за финансовото състояние не се чува нищо нали ? Проблеми няма
W84me написа:korteneca написа:trokadero_ написа:Еми политически ? Разбира се ,нали Делянчо Пеевски им е собствеик
Ааа, не! Спасителите не ги барай!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта