Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2014 11:55

leski написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
leski написа:
petko.h.markov написа:Ако ти не схващаш,че финансовото оцеляване на клуба в момента е най-важното,значи просто няма за какво да си
говорим.Един жокер все пак ще ти подам.Ако няма пари за заплати,ако не получим лиценз,то този състав/добър или
лош/ще се разпадне само за седмица време.

Предполагам визираш случилото се лятото... Един въпрос все пак да ти подам: Какво е по-различно сегашното състояние на клубът от лятото ? ;)

Ами ти задаваш отговора?Каква е ползата от лупи,като дереджето си е същото?

Кой спаси отбора от фалит лани ? ;) Какво предпочиташ-фалит и А окръжна под името РАДНЕВО или опит за финансово оцеляване в А група и запазване на историята ?

Хора, нещата със сигурност не са толкова елементарни. Аз съм убеден, че фалитът изобщо не е седял на дневен ред към онзи момент. Какво е направил Томов за да ни спаси - проведе и завърши преговорите с Титан за 3 дни? Извадил е 5 милиона за спешни плащания? Стига моля ви се, това не е сериозно. За мен цялото това представление от лятото на 2012г. до миналото лято - първо Ганчев, после онова Сдружение за ЦСКА(или както там му беше името), после пак Ганчев и накрая "сигурният фалит в понеделник в 12:00 часа", всичко това е една постановка с цел феновете да приемат завръщането на Томов. Помислете - ако към онзи момент ЦСКА не изглеждаше пред закриване, ако не изглеждаше, че ще отиде в Радомир, дали Томов щеше да бъде приет по този начин - вярно, не с ентусиазъм, но при всички положения с поне някакъв кредит на доверие? Естествено, че нямаше да бъде приет, а щеше да бъде подгонен на секундата.
Отделен е въпросът какво цели Томов с това завръщане. Очевидния отговор е, че ще гепи кинти. То хубаво, ама от къде ще ги гепи, от кой? Акции? Нали сме наясно, че никой сериозен инвеститор не би си дал парите току така, като знае репутаията на Томов? Феновете ще купят акции, но няма как да са толкова много, че да си струва цялата тая хамалогия от 2 години насам. И това при положение, че изобщо бъдат пуснати акции. Проблемът е там, че ако клубът е в прекалено лошо състояние, няма да му бъде разрешено да пусне акции, тоест Томов съвсем няма от къде да гепи. Томов не би рискувал толкова много при положение, че пускането на акции не би било достатъчно сигурно, предвид лошото състояние на клуба.
С две думи - има нещо, което не знаем. Дали е положително или вървим към забвение, ще се разбере до няколко месеца. Очевидно е, че в ЦСКА все пак има някакви пари, защото текущите заплати се плащат, както и някои изостанали от преди дългове. Не е ясно кой дава тия пари. Много елементарно е да се мисли, че Томов ни е спасил в последния момент, но е елементано и да се мисли, че той просто се връща за да краде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2014 11:59

vaskonti написа:Хора, нещата със сигурност не са толкова елементарни. Аз съм убеден, че фалитът изобщо не е седял на дневен ред към онзи момент. Какво е направил Томов за да ни спаси - проведе и завърши преговорите с Титан за 3 дни? Извадил е 5 милиона за спешни плащания? Стига моля ви се, това не е сериозно. За мен цялото това представление от лятото на 2012г. до миналото лято - първо Ганчев, после онова Сдружение за ЦСКА(или както там му беше името), после пак Ганчев и накрая "сигурният фалит в понеделник в 12:00 часа", всичко това е една постановка с цел феновете да приемат завръщането на Томов. Помислете - ако към онзи момент ЦСКА не изглеждаше пред закриване, ако не изглеждаше, че ще отиде в Радомир, дали Томов щеше да бъде приет по този начин - вярно, не с ентусиазъм, но при всички положения с поне някакъв кредит на доверие? Естествено, че нямаше да бъде приет, а щеше да бъде подгонен на секундата.
Отделен е въпросът какво цели Томов с това завръщане. Очевидния отговор е, че ще гепи кинти. То хубаво, ама от къде ще ги гепи, от кой? Акции? Нали сме наясно, че никой сериозен инвеститор не би си дал парите току така, като знае репутаията на Томов? Феновете ще купят акции, но няма как да са толкова много, че да си струва цялата тая хамалогия от 2 години насам. И това при положение, че изобщо бъдат пуснати акции. Проблемът е там, че ако клубът е в прекалено лошо състояние, няма да му бъде разрешено да пусне акции, тоест Томов съвсем няма от къде да гепи. Томов не би рискувал толкова много при положение, че пускането на акции не би било достатъчно сигурно, предвид лошото състояние на клуба.
С две думи - има нещо, което не знаем. Дали е положително или вървим към забвение, ще се разбере до няколко месеца. Очевидно е, че в ЦСКА все пак има някакви пари, защото текущите заплати се плащат, както и някои изостанали от преди дългове. Не е ясно кой дава тия пари. Много елементарно е да се мисли, че Томов ни е спасил в последния момент, но е елементано и да се мисли, че той просто се връща за да краде.

Отдавна се знае какво се чака. Чака се март месец и невъзможността на Томов да покрие лиценза за следващото първенство. "ЦСКА Завинаги" ще бъде следващия собственик на ЦСКА независимо дали ще стане през фалит или през продажба от Лира Инвестмънт. Оферта отдавна е отправена към Томов. Проблемът е, че той иска едни 7 цифрени суми в евро за него, което е абсурдно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 фев 2014 12:02

Не съм за Томов,не съм и протев него!Не съм за Стойчо,не съм и против него!Аз съм от ЦСКА!След лятото на 2008 и лятото на 2013,вече нищо не може да ме пречупи.Знам,че винаги ще има ЦСКА!И във В група да отидем,за мен лично това не е проблем.Уважавам желанието и усилията на Томов да запази Клуба такъв,какъвто е с цялата му история.Ако не стане,отиваме във В група или в Б окръжна и толкова.Създава се нов отбор и ще си го подкрепям и толкова!
Позитимно съм настроен за запазването на сегашния вид на ЦСКА!Това,че все нови и нови титанови задължения изскачат,за мен означава че се справяме.Сега пък Локо ПД :? ,явно козовете са на привършване.
Другото,което ме прави оптимист е Иван Стоянов,Борис Галчев!Едва ли биха си разтрогнали договорите с Разград и Ботев и да не си получават парите от ЦСКА!
Разбира се,може всичко това да е една гигантска манипулация,която да завърши с приключването на ЦСКА и доста парички за Томов.
Аз съм оптимист и се чувствам така-
САМО ТИИИИИ
ВЪВ СЪРЦАТА НИИИИИ
ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ
ЗА ТЕБ ЖИВЕЕЕМЕ
ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 фев 2014 12:14

vaskonti написа:Много елементарно е да се мисли, че Томов ни е спасил в последния момент, но е елементано и да се мисли, че той просто се връща за да краде.

... Ако Гришата вземе ЦСКА, това означава край на агонията. Той обаче няма да се нагърби с това нещо, за да изгори. Гриша Ганчев е отличен и много умен бизнесмен, няма да се натовари с нещо само за да се покаже, че е начело на ЦСКА. Лично аз изпитвам силни съмнения за минаването през фалит, т.е. обявяване в несъстоятелност, защото юнаците от Перник дължат много пари на бюджета понеже се ползваха с протекциите на бившето правителство. Ако се търси фалит, нещата ще станат доста сложни, ще започнат дела, различни страни, на които ЦСКА дължи пари, ще атакуват чрез съд.

... За варианта "В" група - пак ви казвам, съмнявам се да се стигне до там. Има начини, по които тези хубавци може да бъдат притиснати и да напуснат ЦСКА без да предявявят претенции. Всъщност, това е най-добрият вариант, да се оттеглят без претенции. Голяма част от натрупаните дългове са към техни лични фирми. Надявам се с помощта на новото правителство нещата да стигнат до добър кр....

А Томов
06.06.2013г.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 фев 2014 12:30

Странна работа ! Утре ще има пресконференция относно ремонта на сектор В, а в същото време "ЦСКА завинаги " се отказаха от ремонта на Г сектор.Съгласно първоначалните намерения трябваше пролетта да се реновира Г , а В през лятото.

Дали, пък утре няма да се вдигне малко мъглата около нашето бъдеще?

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 фев 2014 12:31

petko.h.markov написа:Понеже много обичаш да използваш скоби,сложи цялото си мнение в скоби и кликни на delete.

Браво, много добър отговор ! Уникален си,.. направо всички да се ,,делитнеме" и да да остане само твоето ,,писмо". :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2014 13:01

mistreated написа:
vaskonti написа:Хора, нещата със сигурност не са толкова елементарни. Аз съм убеден, че фалитът изобщо не е седял на дневен ред към онзи момент. Какво е направил Томов за да ни спаси - проведе и завърши преговорите с Титан за 3 дни? Извадил е 5 милиона за спешни плащания? Стига моля ви се, това не е сериозно. За мен цялото това представление от лятото на 2012г. до миналото лято - първо Ганчев, после онова Сдружение за ЦСКА(или както там му беше името), после пак Ганчев и накрая "сигурният фалит в понеделник в 12:00 часа", всичко това е една постановка с цел феновете да приемат завръщането на Томов. Помислете - ако към онзи момент ЦСКА не изглеждаше пред закриване, ако не изглеждаше, че ще отиде в Радомир, дали Томов щеше да бъде приет по този начин - вярно, не с ентусиазъм, но при всички положения с поне някакъв кредит на доверие? Естествено, че нямаше да бъде приет, а щеше да бъде подгонен на секундата.

Отдавна се знае какво се чака. Чака се март месец и невъзможността на Томов да покрие лиценза за следващото първенство. "ЦСКА Завинаги" ще бъде следващия собственик на ЦСКА независимо дали ще стане през фалит или през продажба от Лира Инвестмънт. Оферта отдавна е отправена към Томов. Проблемът е, че той иска едни 7 цифрени суми в евро за него, което е абсурдно.

Кой печели от фалит? Очевидно не Томов, след като се предполага, че той е в ЦСКА да гепи. При фалит няма да вземе нищо. При това положение кой има полза от това ЦСКА да не вземе лиценз? Очевидно нито Томов, нито "ЦСКА Завинаги". А тъй като явно все някой в момента дава някакви пари за текущи разходи, значи този някой има някакви мисли за след време. Вероятно всичко зависи от това дали ще има позволание да бъдат пуснати акции.
leski написа:
vaskonti написа:Много елементарно е да се мисли, че Томов ни е спасил в последния момент, но е елементано и да се мисли, че той просто се връща за да краде.

... Ако Гришата вземе ЦСКА, това означава край на агонията. Той обаче няма да се нагърби с това нещо, за да изгори. Гриша Ганчев е отличен и много умен бизнесмен, няма да се натовари с нещо само за да се покаже, че е начело на ЦСКА. Лично аз изпитвам силни съмнения за минаването през фалит, т.е. обявяване в несъстоятелност, защото юнаците от Перник дължат много пари на бюджета понеже се ползваха с протекциите на бившето правителство. Ако се търси фалит, нещата ще станат доста сложни, ще започнат дела, различни страни, на които ЦСКА дължи пари, ще атакуват чрез съд.

... За варианта "В" група - пак ви казвам, съмнявам се да се стигне до там. Има начини, по които тези хубавци може да бъдат притиснати и да напуснат ЦСКА без да предявявят претенции. Всъщност, това е най-добрият вариант, да се оттеглят без претенции. Голяма част от натрупаните дългове са към техни лични фирми. Надявам се с помощта на новото правителство нещата да стигнат до добър кр....

А Томов
06.06.2013г.

Това какво трябва да означава? Ако Ганчев е отличен и умен бизнесмен, който не би се натоварил с един толкова задлъжнял ЦСКА, то какъв е самият Томов, според същите негови собствени критерии, след като той уж се "натоварва" с клуба? Томов може да е всякакъв, но със сигурност е много добър икономист и си е направил сметката с какво се захваща и знае какво прави. Ясно е, че оня дебелак от Лондон е един г-н Никой. Ключов въпрос в случая е от къде идват, макар и малкото пари, които ги има в момента. Както и какво получава срещу тях този, който ги дава.
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2014 13:04

vaskonti написа:Кой печели от фалит? Очевидно не Томов, след като се предполага, че той е в ЦСКА да гепи. При фалит няма да вземе нищо. При това положение кой има полза от това ЦСКА да не вземе лиценз? Очевидно нито Томов, нито "ЦСКА Завинаги". А тъй като явно все някой в момента дава някакви пари за текущи разходи, значи този някой има някакви мисли за след време. Вероятно всичко зависи от това дали ще има позволание да бъдат пуснати акции.

Помисли над това, което си написал и сам ще стигнеш до отговора. Според теб дали ако ЦСКА е изправен пред угрозата да не вземе лиценз за следващото първенство и Томов няма решение на въпроса няма да си намали финансовите претенции по една евентуална продажба?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2014 13:06

Както и какво получава срещу тях този, който ги дава.

Акции ;) :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2014 13:14

mistreated написа:
vaskonti написа:Кой печели от фалит? Очевидно не Томов, след като се предполага, че той е в ЦСКА да гепи. При фалит няма да вземе нищо. При това положение кой има полза от това ЦСКА да не вземе лиценз? Очевидно нито Томов, нито "ЦСКА Завинаги". А тъй като явно все някой в момента дава някакви пари за текущи разходи, значи този някой има някакви мисли за след време. Вероятно всичко зависи от това дали ще има позволание да бъдат пуснати акции.

Помисли над това, което си написал и сам ще стигнеш до отговора. Според теб дали ако ЦСКА е изправен пред угрозата да не вземе лиценз за следващото първенство и Томов няма решение на въпроса няма да си намали финансовите претенции по една евентуална продажба?

Това би означавало, че "ЦСКА Завинаги" дават парите за текущите разходи и притискат Томов като го заплашват, че ще спрат кранчето. Не мисля, че те са тези, които дават пари в момена или поне не срещу нещо реално насреща. А не виждам какво е това реално нещо.
[/center]

Върни се в “Архив”