Честит първи трансфер!
Качествен играч. Най-важното е , че според слуховете се е навил да дойде при нас след като Тен Хаг му е представил идеите си за настоящето и бъдещето на Юнайтед. Демек вече знае, че на предсезонната подготовка ще му се скъса г**а от бягане и пресиране и не го е страх. Маунт реално се нуждае от това, от което и Рашфорд се нуждаеше- ясна роля в клуба, tough love, но и периодично ръка на рамото. Дано и Маунт избухне следващото лято.
Онана сто на сто е следващият. В последния момент сме оттеглили офертата за Де Хея, което че рече че преговорите с Интер вървят плавно и вече холандецът се е отказал да работи с брадатия испанец. За позицията нападател ще е най-голямата сапунка. Имаме уж бюджет 120 милиона. Маунт и Онана гръмват 100 и остават 20 милиона+пари от продажби. Юли и август само ще предлагаме фред, скот, марсиал, магуайър, байи, телеш нагоре надолу с надеждата някой да клъвне. През това време около Хойлунд, Кейн и Коло Муани ще се жужи и жужи. Според мен девятката идва буквално в последния ден на трансферния пазар. То ние реално нападателите и при Дедо ги взимахме след началото на сезона-ван перси, Кантона, Руньо, Бербатов...
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Лято 2023
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Честит ни Маунт. Дано си струва 60-те милиона. 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Capitano_Puyol
При днешните надути цени, които се дават за какви ли не вундер таланти уж, 60млн. за Маунт не са никак зле. 
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Честито! Не е лош трансфер! Има си опит във ВЛ,изигра 2 силни сезона,но последният му беше посредствен(то на кой ли в Челси му бе силен)! Дано му се получат нещата при нас!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Изключително спорен трансфер, поне за мен.
Не съм изобщо впечатлен от Маунт, дори в най-силните му периоди в Челси
Не съм изобщо впечатлен от Маунт, дори в най-силните му периоди в Челси
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Очаква се до часове да изпратим официална оферта за Онана която ще бъде приета от Интер!
Днес изтича договора на Де Хея... Отвратително отношение от клуба към последният ни шампион и ставал 4-5 пъти играч на сезона....
Днес изтича договора на Де Хея... Отвратително отношение от клуба към последният ни шампион и ставал 4-5 пъти играч на сезона....
- Scholesy93
- Контакти:
Beloev написа:Очаква се до часове да изпратим официална оферта за Онана която ще бъде приета от Интер!
Де Хея си е за смяна, но за съжаление ще се разделим с лошо. Жалко. Според мен има резон да бъде наричан легенда. Винаги е уважавал клуба. Жена му по-едно време пищеше да ходи на живее в слънчева Espana, но брадатия, дори в годините в които беше потенциално най-добрия на позицията си, а Юнайтед бяхме shit, не каза и гък
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пълни аматьори и смешки са всички служители в този клуб , без изключение. За да се тръгне от нулата - всички вън и изцяло нови кадри на всяко ниво
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Трансферът на Онана пропада и Де Хеа преподписва. Ще си умра от кеф
Сууууууу
Сууууууу
-
Capitano_Puyol
Тоя Де Хея да не е направил някаква магия никога да не напусне Ман.Ю ? 
Барса и Лудогорец, але, алеее...