Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emo

Re: Левски решава за Бижутера утре

Мнениеот emo » 20 май 2009 14:41

няма какво да решава.изобщо да не го пуска в игра

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: Всички левскари на Обча купел!!!

Мнениеот LoLo » 20 май 2009 14:41

Момчета смятайте,че от Перник също ще дойдат доста хора ( и аз съм сред тях),защото спирката на автобуса е точно до стадиона , а и мисля ,че при очертаващата се ситуация ще има поне 10 000 левскари . И нека чорбата падне да може да празнуваме титлата още този кръг.
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 май 2009 14:44

Поне аз нямам ядове как да стигна до овчия стадион, все пак живея в Бояна :)

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 20 май 2009 14:45

Кога най после ще го махнат тоз смешник по добре сме без него само пречи .

koi4i

Мнениеот koi4i » 20 май 2009 14:49

Ако има некви говеда от младост сити да се съберем направо да отидем групово?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 20 май 2009 14:52

Абе дано да е на резервната скамейка, голям левскар е и има респект сред другите футболисти, но според мен не е в добра форма в момента, така че дано да е на резервната скамейка и от там да даде кураж на тези които ще излязат титуляри!

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Изгряващата звезда Цачев с нов хеттрик, дубълът на "сините"

Мнениеот Victor Apostolov » 20 май 2009 15:10

Левски постигна внушителна победа с 8:1 като гост на Спартак (Варна), в среща от 27-ия кръг на първенството на дублиращите отбори. „Сините" имаха пълно превъзходство и резултатът е красноречив. Хеттрик записа централния нападател Иван Цачев, по два гола отбелязаха Андреас Васев и Александър Киров, а един добави Борислав Балджийски. С победата "сините" имат 61 токи и отново се връщат на първото място в Дублиращата група, като имат точка повече от ЦСКА.

Съставът на Левски: Цв. Димитров, Д. Димитров, С. Иванов, Г. Ангелов, Атанасов, Манчев, Недялков, Чакъров, Балджийски, Цачев, Киров

Резерви: Костов, Ст. Иванов, Панайотов, Васев

Потребителски аватар
Victor Apostolov

НИКИ МИХАЙЛОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот Victor Apostolov » 20 май 2009 15:11

Националният вратар Николай Михайлов е пред завръщане в Левски, научи Гонг. Стражът на Твенте обаче ще се върне на стадион „Георги Аспарухов” само за няколко дни. Причина за това ще е уплътняването на свободното време преди лагер сбора за квалификацията с Ейре.

Вратарят е юноша на „сините”, а любопитен факт е, че ще се подготвя заедно с Георги Петков. Очаква се вратарят на Левски също да попадне в сметките на Станимир Стоилов, стига да навлезе във форма, защото доскоро лекуваше травма.

Ники Михайлов е сред повиканите от Станимир Стоилов за ключовия сблъсък. „Много се радвам, че господин Стоилов отново ми гласува доверие, след като ме повика. Надявам се да не го разочаровам. Голяма чест е да бъдеш част от националния тим на България. В следващите дни ще поддържам форма. Най-вероятно ще тренирам с Левски, за да съм на ниво. Трябва да разговарям и с г-н Велев, за да ми позволи да тренирам с неговия тим. Иначе се чувствам перфектно. Мисля, че съм в добра спортна форма”, коментира пред Гонг Николай Михайлов.

Вратарят не игра в последната среща на Твенте за сезона. Михайлов-младши остана на пейката, в загубения от тима на Стив МакЛарън финал за купата на Холандия. Твенте падна след изпълнения на дузпи от Херенвеен.

СинЕкстремист
Контакти:

Re: НИКИ МИХАЙЛОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот СинЕкстремист » 20 май 2009 15:14

Дебилна журналистическа заигравка и манипулация със заглавието, напълно в традициите на Жълтата преса. В тоя ред на мисли това, че го публикуваш тук със същото заглавие е достойно за презрение.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

stoyanov
Контакти:

Re: НИКИ МИХАЙЛОВ ПРЕД ЗАВРЪЩАНЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот stoyanov » 20 май 2009 15:21

Момчета, майтап да става. Пък и Михайлов каза, че ще тренира с Левски. Тоест ще се завърне, макар и за няколко дни. :) Успех!

Върни се в “Архив”