Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Има ли сили Левски да спечели шампионата?

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2012 15:25

ralka_levskarka написа:Прекалено рано е да се каже според мен, с оглед на това, че мачовете през есента ще са по- трудни, защото сега на повечето сме домакини и това оказва влияние. Другото, което е, не е минало дербито и мачът в Разград ;)

Не е минал и мачът във Варна,Бургас и Ловеч също...дето там по принцип губите точки!А и дербитата са две+ още два мача с Лудогорец(Разград си го споменала,но забрави София,дето си ви биха като няма нищо тука)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2012 15:39

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Прекалено рано е да се каже според мен, с оглед на това, че мачовете през есента ще са по- трудни, защото сега на повечето сме домакини и това оказва влияние. Другото, което е, не е минало дербито и мачът в Разград ;)

Не е минал и мачът във Варна,Бургас и Ловеч също...дето там по принцип губите точки!А и дербитата са две+ още два мача с Лудогорец(Разград си го споменала,но забрави София,дето си ви биха като няма нищо тука)

Е.. нали това казвам. Мачовете през есента. С Черно Море, Черноморец и Литекс играхме в София и ги бихме (съответно 4:0, 1:0, 2:1)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2012 15:52

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:

Е.. нали това казвам. Мачовете през есента. С Черно Море, Черноморец и Литекс играхме в София и ги бихме (съответно 4:0, 1:0, 2:1)

Верно,че в Разград ще играете сега,а не пролетта!Не,щото помислих,че ще играете и този мач втория полусезон и така си го отличила от останалите като ''най важен'' едва ли не,а останалите мачове във Варна и т.н. не са чак толкова важни!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2012 17:21

То сили, че има, има, ама какво от това... 8-) Като ще се напрегнат таман на 20% в 90% процента от мачовете и в 5% от мачовете щще играят на 50% да речем. 5% оставям за отборите, които идват в София със свалени гащи и тубичка вазелин.

Ми нали, като излязат в Европата и някой сараевски анонимник, като им вкара голче и те им се наложи да увеличат оборитите на 80-90% (не, че съм виждал скоро наш отбор да се раздава толкова... може би последно в Лил...ама си спомняте един футбалер дето си мислише, че това е бг мач как осра труда на всички, нали?), и те няма да могат не само да качат КПД-то, ми даже и ще си глътнат граматиките (както и се случи в Сараево...).

Така че сили има, ама за чий им е реално? Това като да имаш 100 лева, ма от онея жълтите старите. Отиваш в магазина (разбирай евротурнирите) и ти казват: "Оооо, момче,къде отиваш, може би?! Я си ходи вкъщи...".

Това е жестоката истина!
[offtopic]Лудогорец направиха равен с Динамо и вече с лайняна клечка не можеш ги бутнеш. БРадват се, че се опънали на поредните загубеняци.

Динамо Згреб дето имат за президент хърватския Тодор Батков! Ако хърватите бяха оползотворили реално парите от евротурнирите в последните 6-7 години, това, че Лудогорец им се опъна щеше да е наистина добре, понеже тея щяха да са страшилище на Балканите, но президента им е крадец...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 17:41

Мето ,
абе аз защо обявих селекцията за "боза" още преди мачовете със Сараево ?
...ако погледнеш играчите които се привлякоха поединично ще достигнеш до факта , че засега единствено Карвальо играе донякъде , и то не че играе кой знае какво , но е ефективен .
1 : Пелето -редува силен със слаб мач , също като Грийн миналата година , ами как няма като един мач е ЦЗ , а друг е в халфовата линия .
2 : Прохазка - с лопата да ги ринеш такива , нищо по различно от един Даниел Димов , та дори Балтанов . (не е играч , който може да дигне класата на Левски)
3 : Марсиньо - свършил за футбола . Срещу Сараево едвам ходеше по терена , срещу Рома (евентуално) ще гледа мача отблизо или казано по друг начин , ще играем с човек по малко .
4 : Опоку- на този само тоньо може да му предложи договор с Левски , но да не го обвиняваме , защото в Локото ганайската перла щеше да е звезда .
5 :Ели- приличен срещу слабите отбори , срещу силни не съм го гледал , но сигурно ще е същия тролей като Милийката .
6 : Силва -400 000-ата дългочкана "черешка" на селекцията. Пълна дупка дотук .....в локото щеше да е звезда :))
7 : Карвальо-момчето играе не зле, вкарва голове , което е най-важното в случая . Нищо лошо не мога да кажа за него .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2012 17:49

zlobul написа:Мето ,
абе аз защо обявих селекцията за "боза" още ...

Ти се вглеждаш в подробностите, а аз говоря в по-общ план. Не може да се състезаваш с охлюви и да качваш левъла. Като отидеш да се гониш с хрътките просто гориш. Не става дума само за "Левски".

Та според мен е съвсем реално да станем шампиони. За трета-четвърта година битката за титлата ще се проведе под мотото "Кой е най-малко зле" и ще спечели не най-силния, а най-малко слабия.

6 : Силва -400 000-ата дългочкана "черешка" на селекцията. Пълна дупка дотук .....в локото щеше да е звезда

Силва е някаква комисионна. Не го брой за жив. Илиан не случайно го държи на пейката, Марсиньо е на 1300 години, но Прохазка е истинска класа...само да го пускаха на правилното място - на Марсиньо, Гаджев е най-добрият дефанзивен халф - българин, Илиев - най-добрият вратар, Карвальо е голмайстор на първенството, Дъстли е супер...Ели е качество, Райков - ГОЛЯМ. Въпреки възрастта си Рамос е голям футбалер, а Йорданов може да е липсващото звено на този отбор...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 окт 2012 18:01

:)) Наблягам на подробности , за да четат тия дето вярват в илюзорния потенциал на Левски , който само тоньо и разни наивници виждат , иначе идеята ми е същата . Няма как да градиш нов отбор с играи на 1300год и "комисионни" , като Силва , както се изрази ти .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

evro12
Контакти:

Кой играч на Левски де представя най-добре от началото на се

Мнениеот evro12 » 07 окт 2012 18:03

Кой играч на Левски де представя най-добре от началото на сезона?

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Re: Кой играч на Левски де представя най-добре от началото на се

Мнениеот Modors » 07 окт 2012 18:17

Пелето!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”