Мойзес и Касемиро заедно ще ни ограничи в атака. Караоката има още две-три години читав футбол, да го изцедим и тогава да мислим за алтернативи.
Глейзърс искат като за последно да ни съсипят лятото. С Де Хея приговаряме за нов договор, но същевременно говорим с Коща, Онана ако реши да си тръгне. Вместо решението за Де Хея още март да беше взето .
За централен защитник искахме Тимбър миналата, ма искаха над 50 и не бяхме окей. Сега го продават за 40 на Арсенал, нас никакви ни няма. Искахме Ким, ма не щем да му платим цялата оскъдна откупна клауза. Искаме Дисаси, ма нямаме желание. В атака тотално май сме спряли да мислим, та десети пореден сезон ще палим свещ Марсиал да е здрав и мотивиран, че иначе ще сме гола вода.
А междувременно, докато си изпускаме първичните цели, Тиелеманс за без пари при Вила, Маркъс Тюрам за без пари в Интер. И двамата можеха да са полезни.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Лято 2023
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
За какво ви е Кайседо след като си имате Каземиро на тая позиция.... Трябват ви атакуващи играчи, че с ментета като Антъни, Санчо, Марсиал, Вегхорст не може да се борите за титла....Ще е скандално ако Глейзърите не купят поне двама атакуващи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:За какво ви е Кайседо след като си имате Каземиро на тая позиция.... Трябват ви атакуващи играчи, че с ментета като Антъни, Санчо, Марсиал, Вегхорст не може да се борите за титла....Ще е скандално ако Глейзърите не купят поне двама атакуващи
Тия "ментета", дето ги спомена струват над 200 млн. - какво да купуват още Глейзърите?
Леевски, оле
Най,най,най,най важното ни е поне един истински ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ!!! Юнайтед никога не е постигал нещо значимо без такъв играч! Не мога да повярвам,че приоритетните са ни халф и защитник.Всички скаути,директори и каквито и ще да са,трябва да направят всичко за читав ЦН!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма другаде такива сапунки без ХЕПИ ЕНД...Само ние ги можем

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Поредно лято се прави всичко възможно да се угоди на тъмнозелените Санчо, Рашфорд и Марсиал. Очаквам тежък сезон и по Коледа нов мениджър 
Тен Хаг иска Хойлунд! Нереалистична цена блокира трансфера?
От Юнайтед опитват да се разберат с Аталанта, които са поставили цена от 70 милиона на датчанина.
Самият Хойлунд много иска да играе на Олд Трафорд.
Червените дяволи наблюдават и Коло Муани.
Айнтрахт обаче не желаят да се разделят с нападателя това лято и затова искат за него 100 милиона.
Източник: Фабрицио Романо, youtube
От Юнайтед опитват да се разберат с Аталанта, които са поставили цена от 70 милиона на датчанина.
Самият Хойлунд много иска да играе на Олд Трафорд.
Червените дяволи наблюдават и Коло Муани.
Айнтрахт обаче не желаят да се разделят с нападателя това лято и затова искат за него 100 милиона.
Източник: Фабрицио Романо, youtube
Нужно е да се освободим от играчите, които получават огромни заплати!
Де Хеа, Санчо, Марсиал, Хари, Дони.
(на сезон общо 70 М)
Евентуално Фред и/или Линдельоф
(на сезон 12 М)
Де Хеа, Санчо, Марсиал, Хари, Дони.
(на сезон общо 70 М)
Евентуално Фред и/или Линдельоф
(на сезон 12 М)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Първа официална оферта от Байерн за Кейн ! Айдеее, и централният нападател си остава просто блян

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
То беше ясно, че няма да стане за Кейн колкото и да се надявахме. Просто с Леви е невъзможно да се преговаря, а в случая бих казал е и в правото си.
Мен ме е яд как Рангник е бил предложил Халанд, Алварез, Нкунку и нашите не са действали. Оле също ни е бил предложил Халанд още докато му е бил треньор... Реално ако искаме нападател без да се изръсим със 100+ млн вариантите са ни да търсим такъв тип хора. Даже и за този Хойлунд вече е късно да се действа, тъй като Аталанта искат 70 млн.
Нашите скаути не знам какво правят, но са едни от най-големите некадърници в света. То и аз мога да предложа Осимен или Кейн, баси...
Мен ме е яд как Рангник е бил предложил Халанд, Алварез, Нкунку и нашите не са действали. Оле също ни е бил предложил Халанд още докато му е бил треньор... Реално ако искаме нападател без да се изръсим със 100+ млн вариантите са ни да търсим такъв тип хора. Даже и за този Хойлунд вече е късно да се действа, тъй като Аталанта искат 70 млн.
Нашите скаути не знам какво правят, но са едни от най-големите некадърници в света. То и аз мога да предложа Осимен или Кейн, баси...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.