Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 20:53

patron написа:
Емигрант 45 написа:Хей,фенчета на четрибуквеното комунистичко отборче,защо не виждам да се пише нещо за Везалов или за Гошо -вратарчето :) .С изчезването на комунистическото червено отроче,сега е момента и партията му създателка да изчезне!!!

Ето пиша... НЕЩО ЗА ВЕЗАЛОВ и ЗА ГОШО ВРАТАРЧЕТО. Сега доволен ли си, на бати мишморочето.

Що не напишеш нещо за картотеката на Михтарски, срещу Ювентус, примерно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 20:57

Кашчей написа:
patron написа:
Емигрант 45 написа:Хей,фенчета на четрибуквеното комунистичко отборче,защо не виждам да се пише нещо за Везалов или за Гошо -вратарчето :) .С изчезването на комунистическото червено отроче,сега е момента и партията му създателка да изчезне!!!

Ето пиша... НЕЩО ЗА ВЕЗАЛОВ и ЗА ГОШО ВРАТАРЧЕТО. Сега доволен ли си, на бати мишморочето.

Що не напишеш нещо за картотеката на Михтарски, срещу Ювентус, примерно :mrgreen:

Принципно бих ти отговорил, но не си струва загубата на време с теб! :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 20:59

patron написа:
Кашчей написа:
patron написа:

Знам, ама ми е гот, когато гледам такива, като теб, шивача и още няколко ника тук, как се гърчите.Съчувствам на нормалните фенове на ЦСКА, но на теб-никога!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 юни 2013 21:03

Абе ЦСКА са си велик клуб каквото и да си говорим, и нелепо да се гаврим точно сега с тях ! Нека ги оставим да си оправят бакиите. Наложително е да минат през чистилището, да си изплатят дълговете и да станат един нормален клуб откъм организация и откъм ВЗАИМООТНОШЕНИЯ с други клубове, играчи, треньори и служители. Всякакви шменти - капели ще задълбочат положението и ненависта спрямо тях!
Пожелавам им успех в оправянето на къщичката им !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 27 юни 2013 21:04

Приятел теб някакви героични спомени ли те изпълват с картотеката
на Михтарски?
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 21:05

kijelmi написа:Приятел теб някакви героични спомени ли те изпълват с картотеката
на Михтарски?

Нцъ.. но да се кефиш на чуждите грешки предполага и други да се кефят на твоите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 21:13

Кашчей написа:
patron написа:

Знам, ама ми е гот, когато гледам такива, като теб, шивача и още няколко ника тук, как се гърчите.Съчувствам на нормалните фенове на ЦСКА, но на теб-никога!

Освен тук, на теб няма къде другаде да ти е гот :mrgreen: а на нормалните фенове и на мен в това число не ни дреме за твоето съчувствие, злорадстване, спамене и т.н. така че когато ме видиш, спомняй си за по горният ми пост ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот scb » 27 юни 2013 21:35

Малко за опресняване на спомените и аналогия с днешния ден на ЦСКА:

Текущите дългове на Ботев Пловдив вече са стигнали 200 000 лева, информираха от управата на клуба. Това са окончателните данни оповестени преди Коледните и новогодишни празници. Миналата седмица в навечерието на Акционерното събрание на Ботев бе оповестено, че текущите задължения са надхвърлили 100 000 лева. В това число обаче не влизаха дължимите пари към футболисти, треньори, служители на клуба и някои фирми. След прецизна проверка на всички документи е установено, че точния размер на текущите дългове е 200 000 лева. В тази сума влизат дължимите по една заплати и три премии на играчите и треньорите, както и по три заплати на служителите на клуба. Останалите задължения са към полицията и строителни фирми, извършили ремонт на клубния стадион "Ботев" през лятото на тази година. Дължат се и пари за ток, вода, към на Спортния диспансер, на Зоналния съвет на БФС, на фирмите, извършващи транспортни превози и на фирмата, поставила охранителни камери на стадиона. В случай, че тези дългове не бъдат изчистени в скоро време Ботев няма да може да започне пролетния полусезон на "А" група. Футболистите ще могат да разтрогнат договорите си с клуба на следващия Арбитраж на БФС през януари следващата година, защото тогава ще им се дължат по две заплати и три премии, а в клубната каса няма пари. Отделно Ботев има стари задължения от 500 000 лева за неизплатени осигуровки на футболистите, които изплаща разсрочено всеки месец. Президентът Димитър Христолов каза, че очаква кандидатите за нови собственици на клуба да му прeведат парите по сделката и той веднага ще им прехвърли всичките си акции. Той добави, че ако сделката се забави е готов да покаже предварителния договор за продажбата на Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 юни 2013 22:05

Вие не изгонихте Христолов, а избягахте със сдружението си. И стига ни изтъквайте колко невероятни фенове сте.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 27 юни 2013 22:08

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Вие не изгонихте Христолов, а избягахте със сдружението си. И стига ни изтъквайте колко невероятни фенове сте.

Ами и вие така направете. Повече сте от нас така че ще ви бъде по-лесно. Кво чакате не е ясно?

Върни се в “Архив”