Реално ще намалеят чуждуте инвестиции(от великите демокации). ЕС ще изпрати Гърция в А окръжна

група на ЕС заради номера с Еврозоната и отказа да върнат кредитите. Ще трябва да върнат драхмата...И дотука с апокалисиса. Много лъжи се говорят по адрес на фалита на Гърция, но аз имам приятел грък, който е категоричен в желанието да се измъкнат от оковите на ЕС (така се изрази)! И плюсовете според него са:
- с връщането на драхмата - самостоятелна финансова политика
- отърсване от почти 300 млрд. евро дългове към манипулатори като Германия. Няма да върнат и 1 евро на Берлин.
- ще си запазят националното богатство от разграбване, каквото продажниците от предното правителство, някакви услужливи либерасти и евроатлантици договориха в стил Кунева, Михайлова и т.н. Ципрас, обаче не е продажник
- възможност за свободна търговия с останалия свят! Навлизане на мощни китайски и руски инвестиции в Гърция. В самата Гърция се говори за 100 млрд. вро инвестиции от Русия и 90 млрд. евро от Китай. Говори се, че Гърция ще е мястото, където Китай ще изсипят чувалите с парите, защото досега се е водила политика на сдържане на Китай от страна на ЕС и Гърция ще е техния плацдарм. Още взето Гърция ще са доооооста напред и то доста скоро по това, което ми обясниха
- Гърция става и енергиен лидер чрез участието си в Турски поток. Хъбът, който ще разпределя газът за Европа (южната й част) ще е в Гърция. Да, заради гениалния Боко Тиквата не само газът отиде в Гърция, но и китайските милиарди.....в замяна, обаче ни тутурдисаха няколко американски танка! Добра замяна, нали? 200 000 000 000 евро инвестиции загубени, загубени Южен поток....а в замяна 40 танка на янките! ИМАМЕ ГЕНИАЛНИ ПОЛИТИЦИ!

- Гърция влиза като ПРИВИЛЕГИРОВАН член на БРИКС, на банката на БРИКС и изобщо влиза в най-мощния и бързо набиращ сила икономически съюз! Като единствената страна в Европа ще оберат всичко от партньорите си Русия, Китай, Индия, Браизлия