Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Левски ли ви е виновен,неудачници?

Мнениеот football.total » 19 май 2009 01:20

PFC Litex написа:
Al_Abrashev написа:По твойта логика не виждам как и някои големи отбори в Европа ще се оправят!

Момчета нас си ни третират за втора ръка все още бре или греша?
Относно големите отбори в Европа, дай пример за да може да се води дискусия.

пич съгласен съм уефа да затяга правилата за мачове в лигата и купа европа. като искат паркоместа, строи се един подземен паркинг пред националния, или надезмен и готово.
но на стадион като в ловеч, в бургас итн няма смисъл от паркоместа. има много стадиони в европа на които няма по 6000 паркоместа а отборите си играят в местното първеснтво. един хофенхайм допреди година имаше стадион за 12.000 души и играеше в бундеслигата. един гройтер фюрт има стадион за 15.000 души и играе във втроа бундеслига.
така че ограниченията ще са по сурови за евромачовете и това е ок според мен. не може една държава да няма един стадион като хората. но за шампионата пак бфс ще си ги лицензира мисля.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 19 май 2009 01:39

no_choice написа:А ако вие бяхте на нашето място не мислиш ли че и вие щяхте да говорите..... може би нещо от сорта "Купувате си мачовете заради Любо" или нещо подобно.... найстина че сме си зле зле сме, но какво да се прави

Абсолютно си прав.Когато загубихме лидерската позиция ние също пропищяхме.Когато обичаш даден отбор,толкова много не можеш да не се дразниш.Като паднеш от "вечния враг" е много тежко,а като ти се и подиграват става още по-тежко.Всеки отбор има спад,знам че това не ви удовлетворява,ама трябва да гледате напред и това е. :)

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 19 май 2009 01:44

Извинявайте че се намесвам, но ми е много интересно как точно Черноморец ще получи лизенз с този противен изкуствен терен? Няма отбор който да е гостувал в Бургас и да не се е оплакал след мача, а колко играчи си тръгват контузени от него направо не е истина /веднага се сещам за Ивелин Попов и за единия от мароканците в Левски, като видях на снимката как коляното му е останало без кожа направо лошо ми стана/! Няма ли някакви изисквания в правилниците на ФИФА и УЕФА за тази противна изкуствена трева?

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 19 май 2009 01:46

LSFC1914 написа:
no_choice написа:А ако вие бяхте на нашето място не мислиш ли че и вие щяхте да говорите..... може би нещо от сорта "Купувате си мачовете заради Любо" или нещо подобно.... найстина че сме си зле зле сме, но какво да се прави

Абсолютно си прав.Когато загубихме лидерската позиция ние също пропищяхме.Когато обичаш даден отбор,толкова много не можеш да не се дразниш.Като паднеш от "вечния враг" е много тежко,а като ти се и подиграват става още по-тежко.Всеки отбор има спад,знам че това не ви удовлетворява,ама трябва да гледате напред и това е. :)

е ние не правим трагедии споко. със този осакатен отбор и това което постигна му е много. не мога да очаквам че със разни футболистчета от локо мездра и ботев ше тръгнем да ставаме шампиони (въпреки че не бяхме толкова далеч, а и все още не сме, че левски и те не са сила тая година).
тъпото е когато се изливат тонове глупости тоя как бил зел мач, оня как купил итн.
факт е че и левски и цска играят в уговорени мачове.
факт е че и левски и цска ги подпират съдиите.
факт е обаче че вие повече гледате в градината на цска отколкото във вашата. защото пропищяхте света за една дузпа срещу славия а ние дума не обелихме след комичния ви нач със сливен на герена и жестокото ви подиране... ей тука трябва още малко да се понаучите на поведение...

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Мнениеот vankata_BG » 19 май 2009 02:34

PFC Litex написа:Момчета стига сте се дърляри, че има вероятно да не стартира новият сезон заради базите.

Споделям Ви неща буквално от кухнята.

Нашите в Ловеч са буквално в небрано лозе, тъй като стадиона е възможно да остане без лиценз.

Спорите за глупости всеки ден, вместо да изпозлвате тази енергия за позитивни неща.

:shock: :shock: :shock:

Мод , защо измести темата , не че проблема за който пишеш не е сериозен , но все пак можеше да отвориш нова тема за това като имаш желание да се обсъди ???? !!!! ????
Наскоро четох едно твое мнение че тук не се водили дискусии , а само безмислени спорове и т.н. и т.н. , просто в момента не ми се търси темата за да те цитирам дословно.

Е добре де приятелю , ето тук в тази тема започваше да се заформя дискусия , дори беше станала такава докато не се намеси ти и измести съдържанието и с проблема за лицензирането на базите.....
Пак казвам не че проблема не е сериозен , даже напортив , но можеше да се обсъди в друга тема , а тази е за съвсем друго нещо !!!!
Ето затова те питам ЗАЩО ????
След като сини и червени започнаха да си говорят нормално за отборите си , а не да се дърлят , както ти казваш !!!! / между другото доживях да го видя в този форум ;) /
Но както и да е.........не чакам отговор !!!

:shock: :shock: :shock:

А по темата мога да споделя само едно нещо :
Видя се , че когато се даде шанс на хора произлезли от клуба , а не се залага предимно на анонимни чужденци , нещата може и да се получат , а когато същите тези хора , израстнали със синя , червена , оражнжева , зелена или какъвто и да е цвят идея в главата си , станат лидери на отборите си то нещата ще се получат на 100% и тогава ще се радваме на един по красив и качествен футбол марка БГ.....
Но май това е само е в сферата на мечтите , а радостното все пак е , че пък тях (мечтите) няма кой да ни ги открадне !!!

Gigeto
Контакти:

Мнениеот Gigeto » 19 май 2009 07:38

Вън на некадърните чужденци, модернизиране на базите, залагане на юноши, усилени тренировки а не по масите на дискотеките и тогава ще се оправи българският футбол.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 май 2009 08:23

пичове левскари като мене , цесекари и всякакви, ще ви помоля да намерите в вбокс мача дето обръщаме ЦСКА от 2 на 0 до 3:2, ако не ще ви го намеря аз, като го гледах двата отбора тоагва сравнение със тия сега са като Ман ЮН и Барса или който се сетите, положението е ужасно просто

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 19 май 2009 08:29

football.total написа:124
пич има една поговорка - каквото повикало такова се обадило. когато вие спрете да приказвате как цска купува мачове, тогава и ние ще спрем да говорим за синята мафия, бфс итн...
просто и логично.
кофтито при вас е че не го говорят само феновете а шефовете ви. и се излагат като маймуни а вие им пляскате и им вярвате. разни батковци изсипаха куп глупости по адрес на цска, че били уговорили мача във варна, не знам си къде а като диков им каза че мача им в мездра завърши при резултат който беше известен часове преди мача и ревнаха като ощипани путки. ей това ме дразни, че нямате достойнство.
а за футбола - че ни бихте ни бихте. нашите нищо не играха, ама и левски не си мислете че играе кой знае какво. много ядове ще берете в европа (както и ние). ако си мислите че с тоя кокал ще стигнете до някъде жестоко се лъжете. най много пак да стигнете до някое БАТЕ. между другото и нашия пенев и той е въздух под налягане...

Aз не намирам друг начин да си го обясня... Мачовете ви ( за 3 от тях веднага мога да кажа ) миришеха от 100 километра ! Дори помня мои приятели армейци как се радваха и ме псуваха защото били били Славия със 2 дузпи ! Мен ще ме е срам ако това стане..... но все пак футбола е непредвидим ! Надувахте балона , купихте (според мен не искам да се налагам) 2 от важните си мачове , но в другите 2 не ви се отдаде тази възможност и ето до къде стигнахте :) Аз не искам да коментирам противника и не ми е приятно да го правя ... И следващият път когато сте супер сигурни че ще размажете "говедата" с 3:0 5:0 се замислете ;)

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 19 май 2009 09:31

Истината е, че ЦСКА има 4-ма играчи - Манчев, Лазаров, Котев и Янчев, няколко перспективни юноши - Виданов, Иванов, Тонев, Тошев и Зехиров и няколко играча с качества, но не са ги показали - Тодоров, Минев и Саидходжа.
Истината е, че ЦСКА втора година няма халф, като изключим Тошко. Така не става.
Болката е голяма, тъгата ни е погълнала, но ние гледаме напред. Обичаме си отбора и ще го подкрепяме навсякъде! Това е най-важното!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 19 май 2009 10:11

И аз смятам, че и двата отбора ги подпираха съдиите! Но авторът на темата го е казал най-правилно! И преди дербито си говорехме, че то ще покаже кой е по-достоен да стане шампион! В крайна сметка това беше мача, в който ЦСКА можеха да си решат първенството! Не стана! И веднага се почна дузпи, Наско Сираков и т.н. ! Няма какво да се препираме кой поввече го подкрепят съдиите! Имайте предвид, че силните отбори се толерират в цял свят! Вижте примерно колко по-лесно е на един съдия да свири дузпа за Юнайтед примерно и колко по различно разглежда ситуацията ако трябва да я свири срещу тях! Въпреки това пичове вие май забравихте нашия мач с морето там! Дали е имало дузпа срещу Гонзо не знам обаче тогава Момиров се изцепи много жестоко като каза за ЦСКа чисти дузпи срещу Славия, а за Левски няма дузпа срещу Гонзо! Момиров е взел бая пари за да говори така! И не забравяйте, че именно някои от носителите на "новото" в съдиството в момента имат шефски бюра в ЦСКА! Не обвинявам никой! Според мен в крайна сметка през настоящия сезон съдийството е поносимо слабо! Виждали сме и по-зле! Единствения мач, в който Левски откровено го подпряха беше срещу Сливен! Искам да кажа, че и двата отбора имаха момент, в който ги подпираха...и в момента, в който това престане се реве неистово! Ами чичовото да си сложи очила и да гледа мача! Не може при положение, че не можеш да вържеш два паса да обвиняваш съдията! Като си толкова велик вкарай им пет гола от игра пък после да не ти свирят дузпа! (това го казах и след нашия мач с морето) Разликата между нашия футбол и западния не е, че съдиите там не правят грешки, а че хората гледат да играят футбол и главния стремеж е отборът да играе добре и да победи...В англия треньорите често(да не кажа постоянно) критикуват реферите, но НИКОГА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С ТЯХ!!! Ако и тук стане така ни чакат по-добри дни!

Върни се в “Архив”