metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.
Сигурно скача за високи топки.....

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.
mikata написа:
"От Левски има интерес към Кристиан Димитров. Хубчев не крие, че го харесва и иска да го привлече. Не вярвам засега това да се случи. На този етап желанието на Димитров е да остане в Ботев и да продължи развитието си. Той смята, че още му е рано за Левски", заяви пред GONG.BG агентът на национала на България.
TORO1906 написа:mikata написа:"От Левски има интерес към Кристиан Димитров. Хубчев не крие, че го харесва и иска да го привлече. Не вярвам засега това да се случи. На този етап желанието на Димитров е да остане в Ботев и да продължи развитието си. Той смята, че още му е рано за Левски", заяви пред GONG.BG агентът на национала на България.
Вълчан написа:metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.
Сигурно скача за високи топки.....Господар във въздуха значи....
TORO1906 написа:mikata написа:"От Левски има интерес към Кристиан Димитров. Хубчев не крие, че го харесва и иска да го привлече. Не вярвам засега това да се случи. На този етап желанието на Димитров е да остане в Ботев и да продължи развитието си. Той смята, че още му е рано за Левски", заяви пред GONG.BG агентът на национала на България.
metodito написа:Вълчан написа:metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.
4 гола за един сезон е доста прилично за централен защитник.
Вълчан написа:metodito написа:Вълчан написа:metodito написа:Дано стане. Аз им няма вяра на тея, ма този път може и да познаят. На 22, национален състезател, включва се на статични положения.
4 гола за един сезон е доста прилично за централен защитник.
Е аржентинеца не е ли плеимеикър. 166см какъв защитник...
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 30 госта