Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

trex
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот trex » 14 яну 2014 00:29

За този халф, който говорите съм съгласен да го вземат и да го ползват като нападател :lol: Още преди време го забелязах, че ако го преквалифицират като нападател ще мачка яко защитата и ще си прави сам доста положения. Гари няма да остане, а и противно на някои смятам, че е по-добре да бъде продаден, но какво ще правим по крилата не е ясно. Чакам още някой юноша освен Цонев да заиграе по-редовно.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 14 яну 2014 00:38

trex написа:За този халф, който говорите съм съгласен да го вземат и да го ползват като нападател :lol: Още преди време го забелязах, че ако го преквалифицират като нападател ще мачка яко защитата и ще си прави сам доста положения. Гари няма да остане, а и противно на някои смятам, че е по-добре да бъде продаден, но какво ще правим по крилата не е ясно. Чакам още някой юноша освен Цонев да заиграе по-редовно.

От ляво Антон Огнянов,отдясно Туре.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 яну 2014 01:10

Дали няма да видим края на "Пелето- централен защитник" :? А дано! :)

Жоржиньо написа:
trex написа:За този халф, който говорите съм съгласен да го вземат и да го ползват като нападател :lol: Още преди време го забелязах, че ако го преквалифицират като нападател ще мачка яко защитата и ще си прави сам доста положения. Гари няма да остане, а и противно на някои смятам, че е по-добре да бъде продаден, но какво ще правим по крилата не е ясно. Чакам още някой юноша освен Цонев да заиграе по-редовно.

А резерва на Огнянов и Туре кой ще е ?! Ако и Йорданов си замине (Гари вече съм го отписал) какво правим ?! Не че сега Йорданов прави нещо, ама ей така за бройка го има в състава. Ще разчитаме на юноши ли пролетта ? Така ли ще годим първото място ? Интересно ми е кои двама играчи чакаме тая седмица. :? Единият ще е плеймейкър, другият нападател или крило ще е ?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 яну 2014 06:29

Kris_men2000 написа:Живея до Лалута и този играч съм го гледал хиляди пъти.Страшно добър играч.Но в Левски как ще играе времето ще покаже.Но в Локото има един черен играе халф.Не знам как се казва но този ако го вземем ще ударим не шестица а 106-ца от тотото.Този черния е страшен.Висок мощен и има страшна техника.Пази топката като звяр.Ако искаш да му е отнемеш трябва да го убиеш.Затова ако питат мен предпочитах черния 100000000 пъти пред този Белаид.Просто грешим ако не го вземем .

Предполагам, че да гледаш "хиляди пъти" играч е равнозначно на минутите от мачовете с участието на футболиста, които си гледал. А оня черният, страшният ... !!! За няколко години в "Левски" бяха картотекирани повече от 100 футболисти с подобни референции. И записаха по няколко мача. Дори помним имената им.
Струва ми се, че оценяваш качествата на футболистите по методика, близка до действащата в ПФК "Левски". Имаш шанс за кариера като селекционер/скаут/мениджър. Разбира се ако изпратиш CV's до господата Батков и Тонев. Може би си заслужава. Въпреки че клубът има финансови затруднения.
P.S. Извинявай, че прекалявам с чувството за хумор! Иронията не е насочена към теб.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 14 яну 2014 08:22

santiliana написа:
Kris_men2000 написа:Живея до Лалута и този играч съм го гледал хиляди пъти.Страшно добър играч.Но в Левски как ще играе времето ще покаже.Но в Локото има един черен играе халф.Не знам как се казва но този ако го вземем ще ударим не шестица а 106-ца от тотото.Този черния е страшен.Висок мощен и има страшна техника.Пази топката като звяр.Ако искаш да му е отнемеш трябва да го убиеш.Затова ако питат мен предпочитах черния 100000000 пъти пред този Белаид.Просто грешим ако не го вземем .

за Ндайе предполагам говориш...
едно не може да му се отрече на Коко- има страшни връзки при намиране на добри играчи за жълти стинки и уникален усет за последващ трансфер в някой от водещите български тимове... Къде на шега, къде на истина- чудя му се на Борат, що не вземе да работи с него за селекцията на Левски, а не да ми държи Дончо и една сурия скаути и набедени мениджъри като Жейнов и Заберски... Просто да се обръща към Коко и човека ще му намира каквото трябва... :)

Братле знам,че се шегуваш но много истина има в твоя пост :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2014 10:46

Жоржиньо написа:

Ларсен не става за фланга.
Явно само "Сухчо" не го вижда това. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 яну 2014 11:03

TodorT написа:Дали няма да видим края на "Пелето- централен защитник" :? А дано! :)

Жоржиньо написа:

А резерва на Огнянов и Туре кой ще е ?! Ако и Йорданов си замине (Гари вече съм го отписал) какво правим ?! Не че сега Йорданов прави нещо, ама ей така за бройка го има в състава. Ще разчитаме на юноши ли пролетта ? Така ли ще годим първото място ? Интересно ми е кои двама играчи чакаме тая седмица. :? Единият ще е плеймейкър, другият нападател или крило ще е ?

Говори се някакъв плеймейкър от Парагвай играл за последно в Бари и за Том (дето беше в Литекс) който играе в Турция но онези го гонят! Но него и Латекса също искат да си го върнат!

Освен това се преговаря и за Будоров, ама по-скоро той може да дойде от лятото като свободен агент! Защото джуджето футболист на Левски никога няма да даде, ама сега уж се е заел да го превъзпита Бодура щото знае какво е намислил :mrgreen: Дришата иска да го продаде на Ботев ама макето се дърпа здраво и си чака да му свърши договора!

В крайна сметка ако гнома не успее да го накара Бодуров да отиде в Ботев или да преподпише може и да ни го даде за да си вземе поне едно 100 хиляди, ама ме съмнява много това! По-скоро ако Бодуров идва ще е от лятото като свободен агент! ;)

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 яну 2014 12:26

santiliana написа:едно не може да му се отрече на Коко- има страшни връзки при намиране на добри играчи за жълти стинки и уникален усет за последващ трансфер в някой от водещите български тимове... Къде на шега, къде на истина- чудя му се на Борат, що не вземе да работи с него за селекцията на Левски, а не да ми държи Дончо и една сурия скаути и набедени мениджъри като Жейнов и Заберски... Просто да се обръща към Коко и човека ще му намира каквото трябва... :)

Toчно така, ти си дяволски прав! Прави-струва, Коко Динев намира разни печки оттук и оттам, но в последствие винаги ги продава на печалба. Което е нормален, а пък в родната ни футболна група, направо живителен кръговрат. Така всички са доволни-средняците взимат по някой лев да запълнят изтънялата кесия, докато големите обират качественото от пазара на преференциални цени. Не мисля обаче, че Динев ще се съгласи да каже откъде кудкудяка златната му кокошка, защото в тези вълчи времена това би било лудост на n-та степен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 яну 2014 12:54

Според мен на Бодуров изобщо не му се играе в А група. Не е проблемът само в Ловеч. Лятото като му свърши договорът, сигурно ще има оферта от чужбина и ще отиде там, хем за повече пари, хем да се отърве от нашата джунгла.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 яну 2014 13:03

След като вчера стана ясно, че Левски ще се подсили със защитника на Локо Пловдив - Аймен Белаид, "сините" са на часове от нов входящ трансфер. Livesport.bg разбра, че ръководството се е разбрало с Ботев Пловдив за привличането на Валери Домовчийски!

Мдаааааа, нищо изненадващо... :evil:

Върни се в “Архив”