Лидерът в руското първенство Локомотив (Москва) иска да привлече вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов, пише „Меридиан Мач“. От ръководството на лидера в Премиер лигата вече са влезли в контакт с национала и през лятото със сигурност ще отправят оферта към родните шампиони. Те са били впечатлени от представянето му в Европа.
Както е известно, Стоянов бе избран за вратар номер 1 в груповата фаза на Лига Европа. Интересна подробност е, че треньор на Локомотив (М) е белорусинът Леонид Кучук, който е привлякъл национала в Шериф Тираспол.
Вестник "Меридиан мач"
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Някой ако има информация за контузените Барт,Дяков,Кайсара и Витиня и кога би могло да се очаква да се възстановят и да излезнат на терена,ще се радвам да я сподели
Мишо Александров също вчера май накуцваше,след като бе ритан зверски от рендето фо-поре,но дано поне той да е жив и здрав и на линия за дербито с Ботев Пд.

След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
Благодаря за хубавите емоции от контакта ми с многото свестни хора! Сигурно знаете, че вчера от тук се махна и Parmalat. Донякъде той ме подтикна за решението ми, макар, че то зрееше с всяко безобразие, на което бях свидетел ежедневно. Безобразно е отношението към раздела на Лудогорец!
Може би просто искат да ни разкарат. Е, поне относно мен го постигнаха! В живота има много по-хубави неща и смятам с някое от тях да заместя губенето на време
Благодаря за хубавите емоции от контакта ми с многото свестни хора! Сигурно знаете, че вчера от тук се махна и Parmalat. Донякъде той ме подтикна за решението ми, макар, че то зрееше с всяко безобразие, на което бях свидетел ежедневно. Безобразно е отношението към раздела на Лудогорец!
Може би просто искат да ни разкарат. Е, поне относно мен го постигнаха! В живота има много по-хубави неща и смятам с някое от тях да заместя губенето на време

[center]
[/center]

Мисля, че си прав за голямата простотия, които се позволява да вирее, особено в раздела на Лудогорец. Свидели сме на безброй постове, целящи унижение, принизяване на нещо, което действително се прави. За обидите пък е излишно да споменаваме, жалкото е, че са позволявани без почти никаква намеса на модератори, до такава степен, че определени обръщения към нас станаха едва ли не нормални. Често се пускат и теми, целящи единствено и само провокация. Да, това е спортен форум, нормално е да има хора, коита да са пристрастни и да милеят за отбора си, та дори и да плюят по другите, нормално е сигурно да има и хейтъри, но затова има и модератори, които да правят така, че форума да запази същността си и да се придържа към що годе добрия тон. За жалост обаче мисля, че в по-голямата си част форума действително излиза от това, което всъщност трябва да бъде.
nedko написа:Мисля, че си прав за голямата простотия, които се позволява да вирее, особено в раздела на Лудогорец. Свидели сме на безброй постове, целящи унижение, принизяване на нещо, което действително се прави. За обидите пък е излишно да споменаваме, жалкото е, че са позволявани без почти никаква намеса на модератори, до такава степен, че определени обръщения към нас станаха едва ли не нормални. Често се пускат и теми, целящи единствено и само провокация. Да, това е спортен форум, нормално е да има хора, коита да са пристрастни и да милеят за отбора си, та дори и да плюят по другите, нормално е сигурно да има и хейтъри, но затова има и модератори, които да правят така, че форума да запази същността си и да се придържа към що годе добрия тон. За жалост обаче мисля, че в по-голямата си част форума действително излиза от това, което всъщност трябва да бъде.
Присъйдинявам се към твоето мнение.
Аз лично да влезна в който и да е форум с цел заяждане,никога не бих го направил.
Влезнал всезнайко и пише(примерно),кво ми дреме за домуса!!!Ами чий го дириш тогава,подминаваш и толкова.
tsonpen написа:След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
Амин !!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- venko 1984
- Контакти:
tsonpen написа:След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
А видял ли си за какво става дума във форум Ботев? Колко Ботевисти останаха в тоя форум? И нормално, като си имаме независимия http://independent.bultras.com/
Идвай в нашия форум бе човек.Също напълно независим, дори критичен към Домусчиев и Петричев понякога. Знаеш къде е.
Призовавам у други наши фенове да дойдат...
Тъкмо ще живне..
- venko 1984
- Контакти:
snakebite написа:tsonpen написа:След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
Идвай в нашия форум бе човек.Също напълно независим, дори критичен към Домусчиев и Петричев понякога. Знаеш къде е.
Призовавам у други наши фенове да дойдат...
Тъкмо ще живне..
Най-добре! В нашия форум си е лудница майна

Много навътре ги вземате нещата..!!!
Още от като за първи път написах мнение в този форум ми беше ясно, че рано или късно, присъствито ми тук ще стане нерентабилно и нецелесъобразно за здравият ми разум.
Няма безплатно ползуване на добра и здравословна среда в Нашата прашна страна!
Не вярвате ли!?
Излезте на улицата, на бълкона, пред офиса...,... и погледнете
другите около Вас с отврени очи?
" Прегънати" хора с тъмни, но и мръсни дрехи, с изкривени от усмивки, злоба или страдание лица, но с празни погледи вървят на някъде ...към нищото!?
Така е на обществени места.
Отново ще повторя, че огромна грешка в поведението на фенояете на Лудогорец е толерантноста и търпимоата към провокативно и лекомиалено настроените срещу тях фенове на други отбори, толерантност, кото не е характерна
за форумите на другите отбори, като тенденцията е толкова по изявена, колкото по-дълго е битувал форума на даден клуб в формата на Гонг.
Естественият ход на нещата или "форумната еволюция" следват пропорционално занижаването на интелекта и ценостната система на обществото- логаритъм обгрижван от ннедобросъвестни управници а в форума от приатрастни модератори.
Все повече усещането, че "разтоварвам" чрез участието си в "дискусиите"(кавичките вече са напълно оправдани) се замества от угризението за загубено в непълноценност време и общуване с мракобесници.
И до кога така, незнам!? - Вероятно докато дойде лято и слънцето подкара Ендорфина, но със сигурност до скоро .....
Край.....
Още от като за първи път написах мнение в този форум ми беше ясно, че рано или късно, присъствито ми тук ще стане нерентабилно и нецелесъобразно за здравият ми разум.
Няма безплатно ползуване на добра и здравословна среда в Нашата прашна страна!
Не вярвате ли!?
Излезте на улицата, на бълкона, пред офиса...,... и погледнете
другите около Вас с отврени очи?
" Прегънати" хора с тъмни, но и мръсни дрехи, с изкривени от усмивки, злоба или страдание лица, но с празни погледи вървят на някъде ...към нищото!?
Така е на обществени места.
Отново ще повторя, че огромна грешка в поведението на фенояете на Лудогорец е толерантноста и търпимоата към провокативно и лекомиалено настроените срещу тях фенове на други отбори, толерантност, кото не е характерна
за форумите на другите отбори, като тенденцията е толкова по изявена, колкото по-дълго е битувал форума на даден клуб в формата на Гонг.
Естественият ход на нещата или "форумната еволюция" следват пропорционално занижаването на интелекта и ценостната система на обществото- логаритъм обгрижван от ннедобросъвестни управници а в форума от приатрастни модератори.
Все повече усещането, че "разтоварвам" чрез участието си в "дискусиите"(кавичките вече са напълно оправдани) се замества от угризението за загубено в непълноценност време и общуване с мракобесници.
И до кога така, незнам!? - Вероятно докато дойде лято и слънцето подкара Ендорфина, но със сигурност до скоро .....
Край.....