Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Имало едно време три приятелки.
Първата се омъжила по любов, но постоянно не й стигали парите и луксозният живот.
Втората се омъжила по сметка, но вечно й липсвали внимание и романтични чувства.
Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.
Каква е поуката ? Няма поука ! И угодия също !
Първата се омъжила по любов, но постоянно не й стигали парите и луксозният живот.
Втората се омъжила по сметка, но вечно й липсвали внимание и романтични чувства.
Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.
Каква е поуката ? Няма поука ! И угодия също !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Как е на японски да си поискаш свирка?
Коленичиуа!
Коленичиуа!
tevez написа:Как е на японски да си поискаш свирка?
Коленичиуа!

Там някъде се е пръкнала и думата "Ариготово"

-
Върл цесекар - студент, влиза на изпит по история... Тегли листче и му се пада да говори за Левски.
След 2 мин. излиза, неговите приятели, също цесекари, го питат к'во е станало.
- Ае оставете... Падна ми се да говоря за Левски, започнах с това, че са 2-рият най-голям Клуб в България, очевидно това не се хареса на изпитващият, който явно е говедо... И ме скъса.

След 2 мин. излиза, неговите приятели, също цесекари, го питат к'во е станало.
- Ае оставете... Падна ми се да говоря за Левски, започнах с това, че са 2-рият най-голям Клуб в България, очевидно това не се хареса на изпитващият, който явно е говедо... И ме скъса.

Мъж казва на жена си рано сутринта:
- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.
И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:
- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?
- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.
- И кой победи? - пита жената.
- Как кой, аз, разбира се!
А жената:
- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?
- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!
- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.
И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:
- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?
- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.
- И кой победи? - пита жената.
- Как кой, аз, разбира се!
А жената:
- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?
- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!
В Перник интернета е със скорост един бит в секунда. В уикендите, когато дискотеките са пълни - понякога има и по някой-друг мега-бит…
В запустял селски двор седят котарак, петел и куче. Петела им казва:
- Писна ми вече от всичко. Утре ви будя за последно и потеглям на път. Вече кокошки няма, храна няма. А вчера като минавах покрай кухнята и чух, че щели да готвят пилешки бульон в събота...
Котаракът въздъхнал и той:
- Да, и аз ще тръгна с теб. Кравата продадоха, ни мляко има, ни сметана. Всички мишки вече ги изядох... Няма за какво да седя...
Кучето срамежливо ги погледнало и рекло:
- А пък аз ще взема да поостана и тая седмица ...
- ?!?
- А бе, вчера чух стопанката да се кара със стопанина. Тя накрая му вика: "Ако и другата седмица не донесеш заплата – ще лапаш на Шаро онази работа!"... Тааа аз ще поизчакам...
- Писна ми вече от всичко. Утре ви будя за последно и потеглям на път. Вече кокошки няма, храна няма. А вчера като минавах покрай кухнята и чух, че щели да готвят пилешки бульон в събота...
Котаракът въздъхнал и той:
- Да, и аз ще тръгна с теб. Кравата продадоха, ни мляко има, ни сметана. Всички мишки вече ги изядох... Няма за какво да седя...
Кучето срамежливо ги погледнало и рекло:
- А пък аз ще взема да поостана и тая седмица ...
- ?!?
- А бе, вчера чух стопанката да се кара със стопанина. Тя накрая му вика: "Ако и другата седмица не донесеш заплата – ще лапаш на Шаро онази работа!"... Тааа аз ще поизчакам...
Омъжена дъщеря се оплаква на майка си от своя съпруг.
-Мамо ,не знам вече какво да правя?!! От няколко месеца на сам,той ме оправя само отзад.Ужас!!!! Преди отзад бях като 10 стотинки.Вчера ,като си погледнах дупката в огледалото,мани мани,станала е колкото 1 лев!!!!
Майката отегчено отговаря.
-Ее,дъще айде стига и ти де! Сега за 90 стотинки драми ли ще разиграваш?
-Мамо ,не знам вече какво да правя?!! От няколко месеца на сам,той ме оправя само отзад.Ужас!!!! Преди отзад бях като 10 стотинки.Вчера ,като си погледнах дупката в огледалото,мани мани,станала е колкото 1 лев!!!!
Майката отегчено отговаря.
-Ее,дъще айде стига и ти де! Сега за 90 стотинки драми ли ще разиграваш?

Зелени параолимпийци на екскурзия в Мадрид
Българинът е най-добре кат' яде, кат' пие и КТБ. 

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100