CHELSEA_FOREVER написа:А кога се играе тази междуконтинетнална купа. Някой може ли да каже.
декември - около средата някъде
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CHELSEA_FOREVER написа:А кога се играе тази междуконтинетнална купа. Някой може ли да каже.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:tatusindo написа:Nomer_9 написа:Много ме дразнят някои изказвания, че Роби не бил подходящия човек за треньор заради дефанзивния си стил и че няма да пасне на новите идеи на клуба за атакауващ бърз футбол с футболисти като Азар и Хълк. Истината е, че аз съм убеден в качествата на РДМ, защото той показа, че е от тези треньори, които построяват тактиката на отбора си в зависимост от футболистите, с които разполага. В този ред на мисли аз съм сигурен, че ако вземем Азар, Хълк и т.н , то РДМ коренно ще промени тактиката на отбора. Дано Роби да остане и да покаже на всички критици, включително и на Абрамович, че един изключително стойностен и интелогентен треньор
Според мен вече доказа,че е един интелигентен треньор,остава само да се види когато е оставен да работи на спокойствие,той си провежда подготовката и т.н. какво може да постигне.
Адаш, браво, активизира се последно време във форумаРаботата върви ли
#Chelsea strike force - it's a Mata of time before the 'Hazard' is brought by The HulK with 'Torres'tial devastating effect!
drago911 написа:Малко се отклонявам от темата, но... Барса търсят защитник. Преди се говореше, че искат Давид Луиз за заместник на Пуйол. Лично мен, това доста ме притеснява, все пак трудно който и да е би отказал на Барса. Какво мислите вие по въпроса? Да не говорим че и Реал Мадрид искат Иванович, който доказа, че е един от най-сърцатите ни играчи този сезон. Мен това ме притеснява тези няколко дни, вашето мнение?

"Yes, I know that a lot has been said about my future and that Madrid is interested and tracking me," Ivanovic told Marca.
"I know that Madrid is interested, but now isn't the time to be talking about that.
"I'm focused on the national team at the moment and I'm really happy at Chelsea and in London.
"I just won the Champions League a week ago and changing teams is not in my thoughts right now."
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта