Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Re: Титулярния състав на Левски

Мнениеот Sedrik777 » 08 фев 2009 21:30

S Rileco na Gerena igraem i purviq ma4 e s Vihren na 28-mi.Dosta pritesnitelna golova nemo6t pokazwame,dano po4nem da vkarvame.Ina4e v za6tita izglejdame mnogo stabilni!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 21:39

Sedrik777 написа:S Rileco na Gerena igraem i purviq ma4 e s Vihren na 28-mi.Dosta pritesnitelna golova nemo6t pokazwame,dano po4nem da vkarvame.Ina4e v za6tita izglejdame mnogo stabilni!

Да така е, като го няма Рабех и се представяме стабилно в защита, учудващ факт :!: :?: Все ми се струва, че на него не му се играе в Левски и това може да ни изиграе лоша шега във важните мачове :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски - Сигма - Мъка голяма

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 21:40

На мен ми хареса едно скорошно изказване на Кокала и затова според мен си заслужава да го оставим на мира поне до края на сезона. Попитаха го дали всички попълнения, които е искал са привлечени и той каза ДА. Това бяха желаните от мен играчи. Съответно ако се провали пролетта съм сигурен, че той сам ще си подаде оставката защото има достойство!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 21:43

sedem_!_dva написа:
Sedrik777 написа:S Rileco na Gerena igraem i purviq ma4 e s Vihren na 28-mi.Dosta pritesnitelna golova nemo6t pokazwame,dano po4nem da vkarvame.Ina4e v za6tita izglejdame mnogo stabilni!

Да така е, като го няма Рабех и се представяме стабилно в защита, учудващ факт :!: :?: Все ми се струва, че на него не му се играе в Левски и това може да ни изиграе лоша шега във важните мачове :?

Аз мисля, че вече няма шанс да го продадем никъде и той ще спре да мисли за трансфер и съответно ще започне да играе отново на високо ниво, поне до лятото. След това да го продават, да вземем малко пари за да може Батков да закърпи финансовото положение :)

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 08 фев 2009 21:47

pi4ove az mislia,4e polojenieto ne ne nikak rozovo. absoliutna golova nemo6t. pak 6te ima muka i treperene. dva tri ma4a bez gol i otivame na kino.ne znam dali kokala ima potencial da e trenior

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ГРОЗНИ: ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВЗЕМА ЖОАЗИНЬО ОЩЕ СЕГА

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 21:48

Реалната цена на Жо в момента според мен е около 800 000 евро. И повече съм сигурен, че няма кой да даде на този етап. Затова изразих мнение в другата тема, че трябва да го задържим още малко, хем да стане малко по-добър, да помогне още малко на Левски и съответно да си вдигне цената.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 21:55

blue lagoon написа:pi4ove az mislia,4e polojenieto ne ne nikak rozovo. absoliutna golova nemo6t. pak 6te ima muka i treperene. dva tri ma4a bez gol i otivame na kino.ne znam dali kokala ima potencial da e trenior

Пич ние по-рано днес в една тема обсъждахме Кокала и мисля че повечето сме на едно мнение, че не става за треньор на Левски. Дано обаче да ни опровергае :)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 21:56

delpi написа:
sedem_!_dva написа:

Аз мисля, че вече няма шанс да го продадем никъде и той ще спре да мисли за трансфер и съответно ще започне да играе отново на високо ниво, поне до лятото. След това да го продават, да вземем малко пари за да може Батков да закърпи финансовото положение :)

Дано да си прав delpi 8-) Ако навлезе във формата, която беше като дойде в България и преди да се случат грозните случки с бакшишите, той ще е необходим за квалификациите за ШЛ, където ще бъдем поставени по всяка вероятност и в последния предварителен кръг и мисля че ще имаме големи шансове пак да прообием в групите, а след това мисля че ще взземеме доста пари, ако Батков го продаде зимата.
NON MOLLARE MAI

omax
Контакти:

Re: ГРОЗНИ: ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВЗЕМА ЖОАЗИНЬО ОЩЕ СЕГА

Мнениеот omax » 08 фев 2009 22:13

Ако Жоазиньо остане и при наличието на Йовов в отбора то се обрича бъдещето на Хичо. Хичо трябва да е в игра за да не се погуби таланта му. Или Батков да го продава в добро първенство или да бъде титуляр защото БГ национален отбор има нужда от перспективни млади БЪЛГАРИ.

liverpul1

Мнениеот liverpul1 » 08 фев 2009 22:15

ШЛ-мечтиии мечтии говежди.а колкото до състава толкоз си могат говедата

Върни се в “Архив”