GOLEADOR написа:@vaskonti
1.Наказанието на феновете на УХ е персонално,нещо за което и аз настоявам.Съда да накаже извършителите,защото това е още по-тежко наказание от това което ще ти наложи клуба.Ти си по-мек в исканията си,но аз съм краен - никакви мачове за такива хора където и на който и да е!Сега остава полицията да си свърши работата и да даде на прокурора виновните лица.
2.А с провокатора какво правим?Феновете са анонимни,но провокатора не.Какво правим с него,наказваме ли го или минава метър?Гледам нищо не казваш по темата,защо ли?
3.За мен по-важно е семейството,парите идват след това.
4.Абе тази УЕФА не признава историята и на Дунав,но никой не оспорва тяхната автентичност.
5.Аз винаги съм казвал,че спасението на ЦСКА е най-лесно по метода на Левски.Държавата ти изпраща спонсори и те ти плащат задълженията.Иначе няма логика да се наливат пари в клуб като Левски с 20 милиона дългове.
Прокотарора какво да го направят, доживотно изключване ли, какво? Ще ти стигне ли ако го глобят 200лв? Просто тоя въпрос е излишен, проблемът не е в провокатора. Не можеш с него да оправдаеш подобни простотии.
Държавните спонсори спасиха лиценза им тази пролет. Отделно от това те в момента висят 20 милиона - с какво е по-различна ситуацията на ЦСКА?