Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ruskij_plombir

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот ruskij_plombir » 20 дек 2015 00:35

1982 написа:Ама доскоро, като Путин и Ердо се прегръщаха, не беше СРАМНО да сме колония на Анкара, нали ??! :lol: :lol: :lol:

Никога не съм харесвал Ердоган! Факт! :!:
Дори съм казвал , че турците са лицемери и с тях съюз не трябва да се прави и се оказах прав!Факт! :!:
"Руското първенство е най-силното в света, Зенит е най-добрият отбор в Русия, а Хълк е най-добрият футболист на 21-ви век!" Александър Алексанров, известен още като aleksandrov77 във форума на гонг!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 21:21

А ако трябва да сме честни, от всичките ни комшии турците са настроени най-приятелски и дружелюбно към нас. Бях и на двата мача на Левски в Истанбул, и се подписвам под това с две ръце. Те са дружелюбно настроени и към руснаците...
Говоря за обикновените хора. За жалост, политиката не се интересува от тяхното мнение. И стават такива гадости!
Ей, няма да забравя в Одрин-сядаме в една бюрекчийница рано сутринта, баси ква баница с масло сложиха тез хора, леден айрянец, пък ни дадоха и по бутилка минерална вода армаган( после в Истанбул оценихме жеста!). Упътиха ни, показаха ни, комшуллар и аркадашлар ни викаха, и платихме...с български лев! Пожелаха ни успех( нещо там недолюбват грандовете от Цариград), абе отрудени хорица, същите като нас. Затова и не искам да съдя-Турция такава, онакава-не е честно. Колкото ние сме виновни за лайняното ни управление и игрите му, толкова и те. Стопаните там, дето отглеждаха зеленчук за Русия, кво са виновни за самолета? Трудили се, бъхтали се, и на границата - ресто, зеленчука фира, тъжно е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2015 21:28

sin4ec написа:А ако трябва да сме честни, от всичките ни комшии турците са настроени най-приятелски и дружелюбно към нас. Бях и на двата мача на Левски в Истанбул, и се подписвам под това с две ръце. Те са дружелюбно настроени и към руснаците...
Говоря за обикновените хора. За жалост, политиката не се интересува от тяхното мнение. И стават такива гадости!
Ей, няма да забравя в Одрин-сядаме в една бюрекчийница рано сутринта, баси ква баница с масло сложиха тез хора, леден айрянец, пък ни дадоха и по бутилка минерална вода армаган( после в Истанбул оценихме жеста!). Упътиха ни, показаха ни, комшуллар и аркадашлар ни викаха, и платихме...с български лев! Пожелаха ни успех( нещо там недолюбват грандовете от Цариград), абе отрудени хорица, същите като нас. Затова и не искам да съдя-Турция такава, онакава-не е честно. Колкото ние сме виновни за лайняното ни управление и игрите му, толкова и те. Стопаните там, дето отглеждаха зеленчук за Русия, кво са виновни за самолета? Трудили се, бъхтали се, и на границата - ресто, зеленчука фира, тъжно е...

Описаното от теб отношение е характерно предимно за европейската част на страната. Среща се и в Анадола, но не толкова често. А в Одрин отношението към нашенците е по специално, не знам защо.

Но като цяло в цялата страна има хора, които са нелошо настроени към българите, това е така. Но особено в Анадола има и немалко народ, които ни смятат за рая, която някак си временно се е отцепила.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 дек 2015 21:31

sin4ec написа:А ако трябва да сме честни, от всичките ни комшии турците са настроени най-приятелски и дружелюбно към нас. Бях и на двата мача на Левски в Истанбул, и се подписвам под това с две ръце. Те са дружелюбно настроени и към руснаците...

Който има търговски отношения с турците, знае че това са много работливи и много уважителни хора. Всяко стадо си има мърша, но държавността не трябва да се смесва. От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото. :x

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2015 21:35

И аз нямам нищо против обикновения турчин. В Айвалък кат спахме една вечер в хотела, на сутринта беше Великден. В кухнята бяха сварили яйца и бяха ги боядисали. Верно, само в червено и синьо, ама жестът беше феноменален. Подразни ме, че доста от групата го приеха като даденост, аз бях адски впечатлен. Но съм виждал и много пренебрежително отношение когато разберат, че сме от България. Педали тъпи, почвам да им заговоря на руски и да видиш как им светват зъркелите и почват да се хилят мазно.
Ама лайняната им външна политика не мога да я дишам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 21:45

diplomat написа:Който има търговски отношения с турците, знае че това са много работливи и много уважителни хора. Всяко стадо си има мърша, но държавността не трябва да се смесва. От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото. :x

Хич не ги обичам тез гърци, ако и да ходих на море там и да ми хареса. На един добър авер някъф спасител там беше дърпал жена му да я чука, била сама на плажа следобед. За нещастие на византиеца нашия изтрезнял от обедните питиета и тръгнал на плаж да се изкъпе. Вижда картинката,( той кат мене 190 см, ама аз съм 96 кила, онзи е 120), плющи му една баница на онзи отзад и му вика: "Абе, не ставаме ли много на клона, а? " придружено с ъперкът и технически нокаут. Маймуната тръгва да пелтечи-Извинете, извинете и се омита, лазейки. Те такива работи...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2015 21:54

diplomat написа:От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото. :x

Не е много по-темата, но така и така сте захванали подобен разговор ...

В началото на века ( някъде, или 2001-ва или 2002-ра беше ) един от добрите ми приятели отиде да бачка в Гърция.
Но беше незаконно и властите го хванаха и вкараха в арест, в Солун.
В ареста имало 6-ма албанци, 2-ма "македонци", местен грък и един украинец.
Албанците, понеже били повечко, често се възползвали от това, че близки на местният грък и "македонците" им носели цигари и някои хранителни продукти.
Ае направо си присвоявали носените неща.
Та френда влиза, нямало е кой-знае какъв щателен обиск, проверяващите "пропуснали" една кутия цигари "Лъки", албанците, обаче, разбрали, че моят човек има цигари, и съответно, поставили въпросът, да им ги "предостави назаем".
Особено деен в искането бил тарторът на албанците, , но нашият го "помолил" да дойде по-наблизо, да се разберът.
Онзи бързо-бързо усетил, че крачка-две към моят човек, е щяло да влоши сериозно здравето му, та започнал да увърта известно време, след което направо взел да се извинява. :lol:
Целата група от албанци омекнала, не че нашият човек беше някакъв културист, но определено всеки здраво-мислещ, би се замислил, преди да му посегне.
След като излезе от ареста, така се е случило, че напуснали заедно с местният "византиец", онзи му казал буквално: "Добре че влезе, иначе бяхме загубени ! Едно ви признавам на вас, българите, нямате респект от никой !" :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 дек 2015 22:00

sin4ec написа:
diplomat написа:Който има търговски отношения с турците, знае че това са много работливи и много уважителни хора. Всяко стадо си има мърша, но държавността не трябва да се смесва. От друга страна, гърчулята открито си ни мразят, като гледат във всеки удобен момент да ни сложат прът в колелото. :x

Хич не ги обичам тез гърци, ако и да ходих на море там и да ми хареса. На един добър авер някъф спасител там беше дърпал жена му да я чука, била сама на плажа следобед. За нещастие на византиеца нашия изтрезнял от обедните питиета и тръгнал на плаж да се изкъпе. Вижда картинката,( той кат мене 190 см, ама аз съм 96 кила, онзи е 120), плющи му една баница на онзи отзад и му вика: "Абе, не ставаме ли много на клона, а? " придружено с ъперкът и технически нокаут. Маймуната тръгва да пелтечи-Извинете, извинете и се омита, лазейки. Те такива работи...

Ако смяташ, че турците не ни мразят си в голяма грешка. Въртят едно "комшу", ама ко им паднеш ще те изгризат.
Бе то, май вече и руснаците ни мразят, та май е време да се змислим защо така?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 22:03

язе написа:Ако смяташ, че турците не ни мразят си в голяма грешка. Въртят едно "комшу", ама ко им паднеш ще те изгризат.
Бе то, май вече и руснаците ни мразят, та май е време да се змислим защо така?

Нищо не смятам. Да, всеки ще изгризе прошляка...а руснаците не ни мразят, по-лошо. Презират ни!

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 26 дек 2015 22:48

Да се върнем малко към основната тема.
http://www.blitz.bg/news/article/382990
http://www.flagman.bg/article/92394
Май стана като в хумореската на Задорнов - каквото оръжие карателите вкарат в Донбас, такова се появява у опълченците!
Believe in her, if you are able...

Върни се в “Архив”