Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот modor » 23 апр 2015 15:30

delqnski47 написа:Едно предложение към червените колеги за Спам темата ни в подфорума(може и другите да си изкажат мнението де,не е забранено :lol: )
Може и да бъркам,но забелязах,че в ''Пътят на титлата'' се пишат доста повече мнения от ''Магията ЦСКА''.И се чудя дали да не премахнем втората и да сложим първата като Спам тема.Ще ми се и нашата Спам тема да е ... по ''динамична'' като на сините в подфорума им.Естествено няма да я прекръстваме ''Всекидневна около ЦСКА'',щото ще е...да. :lol: Името ще го запазим,даже няма и да пишем ''Спам тема'' до нея,защото пак ще е супер клиширано.
Какво мислите за предложението?Мисля че с тоя ход ще увеличим мненията,а това е и целта на форума.

''Пътят към титлата'' не е ли за коша :?: :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2015 16:21

modor написа:
delqnski47 написа:Едно предложение към червените колеги за Спам темата ни в подфорума(може и другите да си изкажат мнението де,не е забранено :lol: )
Може и да бъркам,но забелязах,че в ''Пътят на титлата'' се пишат доста повече мнения от ''Магията ЦСКА''.И се чудя дали да не премахнем втората и да сложим първата като Спам тема.Ще ми се и нашата Спам тема да е ... по ''динамична'' като на сините в подфорума им.Естествено няма да я прекръстваме ''Всекидневна около ЦСКА'',щото ще е...да. :lol: Името ще го запазим,даже няма и да пишем ''Спам тема'' до нея,защото пак ще е супер клиширано.
Какво мислите за предложението?Мисля че с тоя ход ще увеличим мненията,а това е и целта на форума.

''Пътят към титлата'' не е ли за коша :?: :mrgreen:

В заглавието има символика и философия бе.Нищо не разбираш. :mrgreen:
Та тая тема за мене тряя се процедира по някъв начин с нея.Хората си коментират общи неща вътре,така че предложението ми към червените колеги е да я закачим.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 апр 2015 17:05

Може да се вържат двете теми и общата да се преименува на Магията ЦСКА(Всекидневна)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2015 18:00

vaskonti написа:Може да се вържат двете теми и общата да се преименува на Магията ЦСКА(Всекидневна)

Така ще направя.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 апр 2015 15:30

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2015 19:33

На Red joker някой да му ''вметне'' на ЛС(препоръчително да е зелен) да не ми коментира действията спрямо него на ''публично място''.Мисля,че този ход е по ефективен от това да го наказвам отново.
Благодаря.
Ако почне ме обвинява,да ви разпитва и т.н. :
Бан :1 ден.
Причина : ''Тази тема трябва да е в говеждия подфорум 8-) ''
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2015 20:56

А ти що не му пишеш?
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2015 21:03

vaskonti написа:А ти що не му пишеш?

Не ми е писал,та да му пиша.Тоест писа,но не където трябва.
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2015 21:08

Нали се оплакваш, че те е коментирал по темите? Значи ти е писал, макар и на обща.
Напиши му нещо с кротък, но категоричен тон и това е. Само ти си наясно какво точно се е случило, няма как който и да е друг да говори от твое име.
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2015 21:34

vaskonti написа:Нали се оплакваш, че те е коментирал по темите? Значи ти е писал, макар и на обща.
Напиши му нещо с кротък, но категоричен тон и това е. Само ти си наясно какво точно се е случило, няма как който и да е друг да говори от твое име.

Аз НЕ искам да решавате проблема с наказанието.Той е ясен - ''говежд подфорум'',като същевременно и левскари го отнесоха,но щеше да е лицемерно него да го ''skip''-на.
Иначе много важно че ме е коментирал.Ако искате не му и пишете,на мене ми е все тая.
Писах му ''Нищо лично''. ;)
Sofia.

Върни се в “Модератори”