Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот tosheto1912 » 23 дек 2009 13:01

добре де за 10 години толкова хора се изредиха на лаута а тоя нашия изрод как неможа да намери един на,който да продаде БОТЕВ
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 дек 2009 13:20

tosheto1912 написа:добре де за 10 години толкова хора се изредиха на лаута а тоя нашия изрод как неможа да намери един на,който да продаде БОТЕВ

Там който и да отиде го посрещат с целуване на крака. При нас все има поне два интереса, сблъсъци, противостоене, нереална цена от страна на урода... много неща :)
Не натискайте ТУК!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 дек 2009 13:27

Посрещат с целуване на крака и го изпращат с куршум в главата там.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 23 дек 2009 13:42

hetfield написа:Посрещат с целуване на крака и го изпращат с куршум в главата там.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 14:45

tosheto1912 написа:добре де за 10 години толкова хора се изредиха на лаута а тоя нашия изрод как неможа да намери един на,който да продаде БОТЕВ

Лесно става една сделка стига да има желание и всичко да е истинско,а не като селяка и неговите сделки по няколко месеца с клизми... :evil:
Изображение
Изображение

CanariesUltrasFront

Мнениеот CanariesUltrasFront » 23 дек 2009 14:53

viktor_plovdiv65 написа:Аз съм бакшиш.Снощи ме изпращат на "Опълченска 10"и се качва една от секретарките на Шилев/не знам колко има/ с още една жена.Чух само-;Изчакаи само между Коледа и Нова година,това с Ботев да свърши и тогава Шилев ще има време.; Не знам как ще свърши,но като всички нас искам Ботев да го има....Нашия Ботев,а не на селяка.Ако е зле поне агонията ще свърши,и ще почнем отначало.Но мисля че Новата година няма да я посрещнем в невидение и ще има някакъв резултат. p.s.моля поне в тази тема не се заяждаите а само информация, дори да е като моята без никаква стоиност.

А дано,че ми писна вече,бахти простотията.Дано на Коледа наистина стават чудеса!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 дек 2009 14:54

Ботев пак не плати глобата си от 20 000 лева на БФС, съобщава "Тема спорт". Вчера бе крайният срок "жълто-черните" да направят това. От тези пари 16 000 лева са задължения от предишни години - 8000 за разбитите трибуни на стадиона в Самоков и още толкова такса по делото, водено от тях в Лозана срещу преминаването на Георги Христов в Левски.

Другите 4000 са от това, че Христолов вече веднъж забави плащането и Дисциплинарната комисия го наказа. Следващата санкция, предвидена в правилника, е отнемането на 6 точки от актива на пловдивчани.

До края на февруари догодина, когато започва пролетният дял на "А" група, "канарчетата" трябва да платят още 60 000 лева други задължения. Ако не го сторят, ще бъдат извадени от професионалния футбол.

Играчи, треньори и служители в Ботев са получили поредните уверения за предстояща сделка за тима. Те са уведомени, че италианците Борго, Реки и Джиганте ще регистрират фирма, с която ще купят клуба. Същото обещаваха и предишните мераклии Салерно и Орнела, преди да си тръгнат.

На 26 декември феновете на "жълто-черните" ще отпразнуват Коледа на клубния стадион. Предвидени са турнири по футбол, по дърпане на въже, надбягване с чували, надпиване с бира.

Най-причудливото състезание е целене с плюнки по неподвижна мишена от разстояние. Обекти на прицел ще са снимки на Димитър Христолов и Ясен Петров.
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2536867

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 дек 2009 15:02

Виждате, че сделка може да се осъществи много бързо, стига двете страни да се споразумеят. Аз вече тотално се отчайвам за нашият отбор. Непрекъснато се бръщолевят глупости - сега пък щели да регистрират фирма. А толкова време защо не се сетиха?! Дано да стане нещо, защото в противен случай отбора отива към закриване. Христолов, как можа да се родиш, из-род такъв!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 23 дек 2009 16:14

Не бързайте да се кахърите, че буферската "сделка" станала, а нашата - не. Тя и с Гергов им беше сигурна работата, ама ко стана...Да не говорим, че тука се заформят някакви страшни циркове, от сорта на това, как Динев щял да продължава и Вихрен да издържа :shock: Той само един отбор като имаше не можа да го задържи в А група, та сега с два какво ли ще прави... :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 дек 2009 16:18

1912BOTEV написа:Виждате, че сделка може да се осъществи много бързо, стига двете страни да се споразумеят. Аз вече тотално се отчайвам за нашият отбор. Непрекъснато се бръщолевят глупости - сега пък щели да регистрират фирма. А толкова време защо не се сетиха?! Дано да стане нещо, защото в противен случай отбора отива към закриване. Христолов, как можа да се родиш, из-род такъв!

бързо бързо - преговаряли от 3-4 месеца Коко и Галка!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”