Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот santiliana » 07 юли 2015 09:13

Момци...братлета... Чета ви коментарите, но гледам все по-рядко да се включвам в дискусиите тук... Не защото не ми е приятно, напротив... А защото е безпредметно... Така спестявам нерви и отрицателни емоции, които в последните години ми дойдоха наистина в повече... Докараха ги такива "умници" като Тодор Батков и Георги Иванов... Които със своето некадърно управление докараха Левски до това историческо падение. Както и да е... Единият вече не е между нас ;) ...
Относно настоящата селекция:
Не мога да си обясня защо някои от вас толкова много величаят Прохазка?! Това е един абсолютно посредствен и бих казал- доста "вдървен" футболист, на който много неща са му "чужди" във футбола... Донякъде печели известна симпатия с желанието си за игра, но за мен това изобщо не е достатъчно... Иначе, като техника, дрибъл, владеене на топката- изобщо не е добре... За съжаление, в последните 6-7 години в Левски (и от там- и сред нас, сините привърженици) твърде много се занижиха критериите за качество в играчите... Което донякъде си е обяснимо- от една страна поради безпаричието, от друга- поради факта, че в повечето от тези години спортен директор ни беше, и все още е, човек с неясна визия за футбола и окомплектоването на някакъв конкурентоспособен състав...
Дори и за на най-непросветените във футболно отношение хора, е кристално ясно, че на Левски са му от жизнена необходимост привличането на нови играчи за следните постове:
вратар (Йоргачевич е добър за резерва, а не за титуляр);
десен бек (от рода на Темиле);
централен защитник (тип- Ники Илиев);
ляв защитник (Орачев не трябва по никакъв начин да го мъчат за такъв, защото ще му съсипят кариерата на това момче);
разиграващ халф (10-ятка);
дясно крило (дано кипъреца да се окаже читав);
и поне двама централни нападатели ( единият от тях- тип "лека деветка") ...
Това е. Като гледам- ни трябват още около 6-7 нови. Но едва ли ще ги дочакаме ;)
И за какво бъдеще говори Гонзо, като визира младостта на играчите, при положение, че при първата по-добра оферта сме трансферирали всеки един от тях... Щял да гради отбор с перспектива...Приказки за наивни душици...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 07 юли 2015 09:39

[quote="Player"]Да има отбор някъде, постигнал нещо само с юноши, младежи и някой малко по-голям от тях? Трябва винаги да има опитни играчи. Само с младежи са отбори който ги има за да продават играчите си предимно, пък успехи евентуално, ако има късмет.[Ы/quote]

...Три купи взети нацяло...

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юли 2015 12:02

century_old написа:
Player написа:Да има отбор някъде, постигнал нещо само с юноши, младежи и някой малко по-голям от тях? Трябва винаги да има опитни играчи. Само с младежи са отбори който ги има за да продават играчите си предимно, пък успехи евентуално, ако има късмет.[Ы/quote]

...Три купи взети нацяло...

Само, че при трите купи взети нацяло имаше и такива футболисти, които не са юноши на Левски, но които бяха най-добрите в България на своите постове - Владо Делчев (най-големият майстор на дузпите и вратар с феноменална реакция), Пламен Николов (най-добрият десен бек, който е имала България до наши дни включително, футболист на България за 1984 г.), Веселин Балевски (за него не съм сигурен дали е юноша на Левски), Руси Гочев (голмайстор на първенството през 1979 г.), Мишо Вълчев (голмайстор на България за 1982 г.), Пепи Курдов, розовите прасета като го видеха на терена се насираха от страх. А сега какво има? Няколко куци коня, които могат да тичат до две съседни дискотеки, ако не са пияни евентуално...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2015 14:23

Player написа:Да има отбор някъде, постигнал нещо само с юноши, младежи и някой малко по-голям от тях? Трябва винаги да има опитни играчи.

Аякс? :roll: ПСВ...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 юли 2015 15:09

metodito написа:
Player написа:Да има отбор някъде, постигнал нещо само с юноши, младежи и някой малко по-голям от тях? Трябва винаги да има опитни играчи.

Аякс? :roll: ПСВ...

ПСВ?!? Тия същите които Лудогорец два пъти поред си ги би с лекота. Като седмица или две преди единия им мач, ПСВ разби Аякс с четворка. Не си сериозен никак.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2015 15:10

Той не говори за тоя отбор на ПСВ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2015 15:11

Иначе Бебето ми изглежда ставащ. Отговаря на визуалните характеристики :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юли 2015 15:30

Нападателят Атанас Курдов подписа договор с Левски.

Юношата на "сините" парафира официално с клуба за срок от една година.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 юли 2015 15:33

W84me написа:Той не говори за тоя отбор на ПСВ.

Няма как да знам, за коя година точно става дума само едно име. Да се напише отбора, годината и успехите и тогава ще е ясно за какво става въпрос. Не съм чак толкова запознат с футбола във всяка една страна, защото гледам само Левски, Световни и Европейски първенства. ШЛ може някой друг мач на година, ако няма какво да правя. Информирам се като чета новините и гледам репортажите. Така, че не знам всичко, но от това което знам е ясно, че с голобради, деца не става. Съгласен съм, ако това е план за да се издължим. Евтини са и могат да се продадат изгодно. Но с такива играчи, не е сериозно да изискваш големи успехи. Кой ще обясни на новите холандци къде са попаднали и какво е Левски? Ученика Краев ли? Странно ще е да отидеш някъде на работа и да разбереш, че ще са ти колеги предимно хлапаци. Няма респект, няма нищо...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 юли 2015 15:39

1914.1902 написа:Нападателят Атанас Курдов подписа договор с Левски.

Юношата на "сините" парафира официално с клуба за срок от една година.

Най-после... Ако вземем и сенегалчето си мисля, че двамата с Курдов ще направят доста добър тандем.
В нападение леко започват да се изчистват нещата...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”