Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот turbogena » 12 юли 2013 11:10

Време е да му бием шута на Митов!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

angelofdeath
Контакти:

Re: Кога кацат " СИМПАТЯГИТЕ"?

Мнениеот angelofdeath » 12 юли 2013 11:14

Нали знаете, какво ще стане на летището? Кордон полиция, която ще пази прекрастните сини играчи от фенската любов. Заслужава ли си, заради тези индивиди да се спи по-районните. Аз смятам, че по-голям успех ще има мълчанието. Футбола е за хората и един отбор, колкото и да е голям не може без феновете. Левски става на 100 години и празник трябва да има въпреки всичко. Клубът има юбилей, а не разните Брута, Везаловчета и Пелета! Отбора не започва и не свършва с тях, те са само една прашинка в историята. Такива са и Батков и Тонев, та дори и Сираков, който също има вина за провала, но е дал много и заслужава шанс. Интерестно ми е дали ще има поне един смелчага да излезе и да говори с феновете. Пред журналистите ще се оправдаят някакси, чужденците ще кажат, че не разбират още български, но как ще погледнат в очите феновете, които заради бездарието им преглътнаха десетки провали последните години?

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 12 юли 2013 11:17

konvoec написа:
_emo_ написа:
W84me написа:
Red Warrior написа:Добро утро момчета! Как спахте? Аз като бебенце. :mrgreen:

Отпадането на Левски променя ли факта, че четирибуквието умря?

Който копае гроб другиму сам пада в него!
Месец и половина се ровихте във форума на ЦСКА и писахте във Всяка една тема!
Подигравахте се, ебавахте се, а просто не се вгледахте във Вашето отборче!
Как то не взе шампионската титла срещу Славия,
как то не взе Купата на България срещу Берое,
как не осъзнахте, че отбора Ви играе просто слабо и тактически неграмотно!
И за десерт да отпадне от Иртиш /Казахстан/!!!
Та това е отбор от Казахстан бе хора!
Това е слаааааааааб, технически и тактически неграмотен отбор, без никакви успехи!
И за втори път в своята история отстраняват отбор в Евротурнирите!
А и за финал: молете се като се срещнат ЦСКА /Микре, Бургас, закрития, фалиралия и още какъвто го наричахте/ и Левски за първенството да не вземем да Ви бием, че тогава ще разберете че винаги може и още по-зле!!!

А вие като много по-умни и напреднали, продължавате да осирате във форума. Понеже умният човек рита падналия... Реално погледнато бъзиците и всичко подобно е в реда на нещата, само че без някакви такива крайности и обиди. Плюс това трябва ли да се чувствам обиден, като сто човека ме вкарват в кюп с хора, които видиш ли, писали във форума ви. Аз там съм влизал 3-4 пъти и имам 2 мнения. Така че айде да не сме всички под общ знаменател? Определени хора казват как ние сме били пълни тъпаци, писали сме във форуми, подигравали сме се и те правят същото?!? Доста мъдро...

Аз не обиждам и не се подигравам, просто изказвам едно мнение което смятам, че е правилно!
И не мога да се съглася с твърденията в тази тема, че Иртиш е сериозен отбор и не може никой да ме убеди че отборът на Левски има някакво оправдание за това срамно отпадане!
Аз не съм доволен от този факт, защото пада коефициентът на България, защото съм българин и милея в евротурнирите както за моят отбор така и за Левски, Ботев, Берое и Лудогорец, защото заради миналогодишното срамно отпадане на ВСИЧКИТЕ НИ ОТБОРИ СЕ стига до тези предварителни кръгове!
Сигурен съм, че ако ЦСКА не бяха се отказали от Лига Европа, Астана щеше да ни отстрани с оглед на ситуацията в която се намира любимият ми отбор!
НО ЗА ЛЕВСКИ НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 юли 2013 11:25

OO, ако става въпрос за това си много прав. Оправдание никакво няма. Тоест, винаги има, обаче са безпочвени повечето. Заради такива оправдания нивото ни падна доста. От що-годе нормални години е Европа, стигнахме до под дъното, само заради такива оправдания и напразни обещания. Мен лично много ме е срам. Не ме беше срам срещу БАТ3, срещу тях играхме добре, кой каквото ще да казва. Имахме 10 положения в мача тук, там също имахме, разбира се по-малко. Обаче играта беше прилична. А и този отбор, не е мерило, само че пак направи някакви постижения, като и те бяха прилични. Обаче тук вече ме е много срам, защото наистина ни би супер смешен отбор. Като ги гледах тези, мислех си, че са на нивото на Монтана и Миньоро и честно казано не съм си променил мнението. Единствената разлика е, че на тия футболистите им бяха тактически грамотни и толкова. Обаче не се учудвам, даже щях да заложа за 1-ца (тук един пич ме разубеди), защото то отбори като Монтана и Пирин ни разкриха миналата година. Та, това го очаквах. Също така простотиите, които чета, че Астана били по-слаби, направо не мога да ги повярвам. Те те вчера все си бяха бутнали един-два на Ботев. Направиха няколко доста добри атаки и ако отборът на Ботев не се беше отпушил, току-виж да се беше закучил яко мача. За щастие не стана така. Ботев определено биха много по-добър отбор, дошъл в Бургас, за да се класира.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 юли 2013 11:28

Поведението на футболистите беше скандално. Те не искаха да подадат успешно на 3 метра. Веднага като се откриваха биеха некъв смешен шут на 10 метра над вратата. Не видях никакъв яд във тях че губят в резултата даже напротив бяха си много спокойни като дори при тъчовете за нас първо един хваща топката да хвърля куми се куми се после я дава на друг той пак се куми и накрая я хвърля на същия дето му е дал топката на 2 метра пред него. Батков май финансира една част от сектора вчера.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юли 2013 11:34

Neron написа:Поведението на футболистите беше скандално. Те не искаха да подадат успешно на 3 метра. Веднага като се откриваха биеха некъв смешен шут на 10 метра над вратата. Не видях никакъв яд във тях че губят в резултата даже напротив бяха си много спокойни като дори при тъчовете за нас първо един хваща топката да хвърля куми се куми се после я дава на друг той пак се куми и накрая я хвърля на същия дето му е дал топката на 2 метра пред него. Батков май финансира една част от сектора вчера.

Разбира се, тото му е майката. Левски никога не е отпадал от подобни отбори досега. Трябва да има някаква шашма в цялата тази работа.

:lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2013 11:36

Batkoto написа:Сами са си виновни, с техните машинации и нечист футбол се докараха до там, като излязат да играят в евротурнирите да са беззъби бабички. Щото е лесно да биеш като ти уговарят мачовете в България, обаче се губи игрови ритъм и когато се наложи да изиграеш един истински мач, нещата стават много трудни. Жалкото е че и целия български футбол, покрай тях се срина от всичките тези лайна които забъркаха :idea:

Ах! Недей, ще се разплача!
Покрай Левски се сринало всичко. Останалите отбори са мега добри и честни, но Левски срина цялата А група. Даже и стадиона на ЦСКА. :lol:

иртиш
Контакти:

Мнениеот иртиш » 12 юли 2013 11:38

dafquezz написа:Стига сте развивали теории как Левски били показали реално нивото на футбола ни и как всички сме били в кюпа!
Да, ама не! Нивото на футбола ни го показа Ботев, другите два отбора също съм сигурен, че ще се представят по-успешно от Левски.
С оглед на парите, които се инвестират в А група в сравнение с други първенства, нивото ни си е съвсем прилично, просто ВИЕ сте зле :lol:
Оценките и изводите си ги правете индивидуално, те не засягат останалите ни отбори. Коментатора на мача си го каза съвсем ясно - от близо 100 мача като гост в ЕКТ, Левски има всичко на всичко 13 победи. Ако това не ви кара да се замислите за някои характерни за отбора ви неща, не знам кое би могло!

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Време е да се забрани на синия отбор да участва в евротурнирите и да заема мястото на нахъсани и МОЖЕЩИ отбори като Ботев.
Сещам се и за Локомотив София преди няколко години, които направиха също много добри мачове-срещу Рен, Фейенорд и т.н.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 юли 2013 11:48

Не търсете конспирации във вчерашния мач! Просто това е нивото на Левски в момента. Само не разбирам, защо се случват подобни неща? Нали всичко в клуба е наред, всичко мед и рози. Заплати над 10 00 евро, плащани навреме, силни спонсори, градене на нов стадион и бързи трансфери на желаните играчи. Плюс идването на "най-големия" Наско Сираков пак на власт. Явно има нещо сбъркано още в началото!А може би сините примадони много се разлигавиха от прекрастните условия в отбора и чакат само да си вземат паричките накрая на месеца. И шефовете им ги дават без мрънкане, но това трябва да спре. Футболистите не са от най-умните спортисти и разбират само, когато им бръкнеш в джоба. Всякакви последни предупреждения и пращане при юношите са им истинска почивка и не се приемат сериозно. След загуба, като тази от Иртиш трябват крути мерки. Дори драконовски. Направо рязане на живо месо ако трябва. Някой трябва да изплаши примадоните, че да се сетят, как могат да изпуснат топлите си места в отбора и хубавите си заплати. Да им се покаже, че изгонят ли ги от Левски пътят ще е само надолу. Историята го доказва с много примери, като най-пресния е Рабех, който от звезда в Мароко и България стигна до затвора в родината си. Сираков е доказал, че ги може тези работи, но дали сега ще има подкрепата на собствениците. Феновете го върнаха в Левски, но се съмнявам Батков да се е примирил толкова лесно. Ще използва всеки повод да изгони, а в един клуб ако най-сериозните шефове са на нож страдат всички!

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 12 юли 2013 11:48

Това е директното проследяване на мача в сайта на ГОНГ:
http://levski.gong.bg/direktno_game.php?id=4833
Прочетете, ако сте забравили някои моменти от мача за да си ги спомните!
Колко е жалък отбора на Левски от към голови положения, колко голови положения имат Иртиш и какъв е съставът /титулярният/ на Левски!

Върни се в “Архив”