Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 29 май 2015 00:21

diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:В ИД има всякаква измет от целия свят.

Ами таджикистанците са си мюсюлмани... И не само те от тези азиатски региони.

Факт.Ама прочете ли на тоя миндил, защо са му избили сачмите?Тия са болни хора ,зае.и :o

До това водят крайностите. Религията е вътре в човека, а не в постоянните ритуали... Както и едно покаяние в църквата няма да промени сторените злини.

Това ми хареса много.Абсолютно съгласен съм с теб.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 29 май 2015 08:49

dunavfc написа:
HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Съгласен съм, но към днешна дата, нито средностатистическият китаец живее по-добре от американецът, нито САЩ ще тръгнат да фалират, заради дълговете си.
След 10 год. това може да е налице, но засега не е .

Не съм запознат, но средностатистическия американец не живее ли на кредити? :roll:

Може и от просия да живеят, но живеят 10 пъти по-добре от средностатистическият руснак, както обичате да казвате - ФАКТ !

Те живеят по-добре и от нас,дето се чукаме в гърдите че сме европейци и заклети евроатлантици!Да разбирам ли че си съгласен да си скъсваш задника от бачкане за жълти стотинки,за да могат да плащат социалните помощи на негрите и янките да живеят добре?Тези кредити са към теб,мен и целия останал свят, които не виждам как и кога ще бъдат върнати!И да,средностатистическият китаец живее по-добре от средностатистическия американец!Дори води по-висок стандарт на живот!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 май 2015 10:41

Tzar_Kiro написа:средностатистическият китаец живее по-добре от средностатистическия американец!Дори води по-висок стандарт на живот!

Знаеш ли кога ще настъпи Третата Световна Война ?
Когато китайците осъзнаят, че досега основното ястие им е било - една проста гарнитура. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 май 2015 11:37

THE G.A.M.E написа:
Tzar_Kiro написа:средностатистическият китаец живее по-добре от средностатистическия американец!Дори води по-висок стандарт на живот!

Когато китайците осъзнаят, че досега основното ястие им е било - една проста гарнитура. :lol: :mrgreen:

Чудя се въпросният "цар" кой психично болен форумен индивид е? :lol: Гамаюнчето си пада по такива авантюри, може и батманът да е. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 29 май 2015 11:47

THE G.A.M.E написа:

За едно съм напълно съгласен с теб.Трета световна война ще има,когато на Китай и Русия им омръзне да гледат как американците си играят на демократи с бедните инищо неподозиращи араби!Като им писне играта на котка и мишка,за отрицателно време ще ги наврат в мишата им дупка и повече няма да се спомене дори името на тази сатанинска държава!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 29 май 2015 12:07

Лавров: САЩ не искат да воюват с "Ислямска държава" в Сирия

Вашингтон не считала режима на Башар Асад за легитимен партньор

Русия е предлагала на САЩ да потърси мандат за борба с „Ислямска държава" на територията на Сирия, но Вашингтон е отказал, заяви пред телевизионния канал „Россия 24" руският външен министър Сергей Лавров, предаде ТАСС.
„Говорих с държавния секретар на САЩ Джон Кери и го попитах защо САЩ не се обърне към Съвета за сигурност на ООН и не поиска мандат за борба с „Ислямска държава" на сирийска територия? И той ми каза, че Вашингтон не счита режима на Башар Асад за легитимен партньор. Но, моля да ме извините, цяла година мина, откакто сирийският режим се разглеждаше като абсолютно легитимен партньор за решението на задачите по извеждането и унищожаването на химическото оръжие", отбеляза Лавров. /БЛИЦ

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/339462

Ето кой е пръв съюзник на антибългарската и антихристиянска Ислямска Държава - краварите - те ги финансират и подпомагат срещу православните християни!
Но и за ФАЩ ще дойде Видовден за всичките престъпления , които извършиха срещу мира и човечеството!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2015 14:09

Китай е приел нова стратегия относно флота, като са заявили, че флота им вече ще пази не само териториите им, но и интересите на страната.
Сащ пък за пореден път съобщават, че ще преместят повече от половината си флот в Тихия океан...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 май 2015 14:15

Китайците май пак ще са на ориз всеки ден, нещо много са вирнали носове...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 май 2015 14:45

Имат най-мощната армия ши го вирят охххооу...и шапката ще им турят на хамериканците!Някой преди известно време беше заявил във форума че Китай и Русия против САЩ никога не може да стане.Гледам някакви наченки има пък ще видим...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 май 2015 19:19

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”