subzero написа:Няколко неща....
1. Защо защитниците на "зелените фенове" имат никове Хадез и Рамзес ???![]()
Шегувам се!!
2. От ПР акциите на кмета ще страдат невинни хора.
3. Аз също не се извиних преди време...и не съжалявам.
4. От това,което прочетох тук и това,което чух от присъстващите на срещата ми става ясно,че нищо не е под контрол.
5. Абсолютно съм съгласен с всяка дума написана от Акаунта по тази тема.
6. Забравих...Рамзес,добре дошъл. С повече търпение и добро отношение,можеш да комуникираш съвсем нормално с нас.![]()
7. Надявам се повече да не се налага да чета малоумни декларацийки на "фен клуба" на Нефтохимик.
8. Също така се надявам скоро и ние да имаме фен клуб.
Ако беше пропуснал предпоследната точка цена нямаше да имаш! Данчо, всеки е с правото си да си пише каквото си иска! Декларации ли ще прави, молби ли, гледай си отбора и не се занимавай с други неща! Мисля, че така е по-правилното решение! Защо да са малоумни, защото не мислят като тебе ли? Че знаеш ли колко народ не мисли като тебе, това прави ли ги малоумни? Защо трябва с обиди, с нагнетяване на обстановката! Хайде спрете се, майка му стара! То да се чуди човек към кого да се обръща! Добре, че ти си ни най-умният тука, следващия път, ако "фен-клуба" на "Черноморец" ще пуска некоя декларация, задължително ще настоявам да си ти, защото ще съм убеден, че ще го направиш ама МНОООООГО умно, няма да е "малоумно" като на твоите съграждани я!!!! Абе всеки си гледа от камбанарийката, това е! Но, не е повод да се насява омраза! Борим се тука всичко да е по-нормално, толерантно, и накрая май ще раздаваме призове...........тоалетна хартия! Басси!..................
[/center]
[/center]
[/center]