Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 16 фев 2021 12:48

шивача написа:
rsk написа:Готвиш ли се за ново припознаване, палачинко?

Палячо, ние вървим нагоре, няма да има припознаване. Докато при вас освен че припознахте шиши, и цола, лятото ви приключвт за трети път :lol:

Вървите към нова проституция, молете се на Цеката, жалкари.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2021 12:51

шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Дано е истина и г-н наполеончо си вземе цялото селско ръководство и се върне у ловеч :!:

Да си прибира ли и ловешкото дружество с играчите в Ловеч ? :)
Какво ще прави клуба ви без футболисти и треньори? Как ще съществувате? Каква дейност ще развивате? ;)

Да не изпратят по куриер и вашите акции при другаря Борисов?

Всичко да си взима :idea: Ние сами ще се оправим, нека като вас бойко и шиши да ви оправят. Както каза черепа звачера, не ги исках, но шиши и бойко ми го дадоха, като ми даваха държавни поръчки и да отделям от печалбата за подуенци :oops:

Изключително ми е интересно. Кога Чере.....г-н Божков говори истината. В началото , някъде по средата или в края.
Или истина е , когато на Шивача му е удобно ?
Ще ви попитам по друг начин: бяхте ли помолен или принуден да вземете "Левски"?
- Аз помолих да го дадат, за да го спася. Не бях помолен да го взема, а поисках.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30389625.html

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 фев 2021 12:53

Red_Neck написа:
modor написа:Добро утро 8-)

Мъжка постъпка! ;)
Църррррррррррррррррррррр :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма начин. Настъпиха тежки времена. Правя го за ваше добро 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 фев 2021 12:53

шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
miro_rz написа:Догодина дербитата с Литекс ще се завърнат! :mrgreen:

Майтапа на страна, ама както се говори , че Домусчиев ще ни взима, нищо чудно догодина да си цъкате с литекс у Б група :lol:

Смяташ ли, че Ганчев ще остави нещо на Домуса? Според мен ще си търси всичко до стотинка, а задълженията към него не са малко. Ще гледаме и ще видим.

Джудже е намерил купувач, няма да е домуса, чужденец е. Само го шашкам, щото знае, че оня тръгне ли си и за б група няма да мечтаят :mrgreen:

Няма логика да го продава при положение, че е вложил толкова много пари. Няма начин да си избие парите, освен ако не очаква продавача да му върне 50-60 мил? А и това не става за една нощ, както стана сега.
Много вероятно да не си тръгне и загроби толкова пари. Но ако остане, едва ли ще има този ентусиазъм като преди.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 фев 2021 12:55

Какво ще продава бе :lol: лапача е разтворил мръсната си столипиновска уста с нетърпение да го налапа на следващия бащица. Ама тоя път май ще смуче топките на Цеката, щото други варианти няма.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 фев 2021 12:56

modor написа:
Red_Neck написа:

Мъжка постъпка! ;)

Лошо няма, ...... само на 17 април да не решиш пак, че нещо не ти се занимава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2021 12:58

modor написа:
Red_Neck написа:

Мъжка постъпка! ;)

Евала от моя страна, точно сега е момента за отваряне на тази тема, да живне малко дискусията. А и няма нищо лошо в малко провокацийки независимо, че тоя път са на наш гръб :lol:

Джуджето да си заминава за Ловеч и да се даде шанс на Лупарата - и аз съм за тоя вариант :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2021 13:02

LoveAndPeace написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Дано е истина и г-н наполеончо си вземе цялото селско ръководство и се върне у ловеч :!:

Да си прибира ли и ловешкото дружество с играчите в Ловеч ? :)
Какво ще прави клуба ви без футболисти и треньори? Как ще съществувате? Каква дейност ще развивате? ;)

Да не изпратят по куриер и вашите акции при другаря Борисов?

Всичко да си взима :idea: Ние сами ще се оправим, нека като вас бойко и шиши да ви оправят. Както каза черепа звачера, не ги исках, но шиши и бойко ми го дадоха, като ми даваха държавни поръчки и да отделям от печалбата за подуенци :oops:

Изключително ми е интересно. Кога Чере.....г-н Божков говори истината. В началото , някъде по средата или в края.
Или истина е , когато на Шивача му е удобно ?
Ще ви попитам по друг начин: бяхте ли помолен или принуден да вземете "Левски"?
- Аз помолих да го дадат, за да го спася. Не бях помолен да го взема, а поисках.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30389625.html

Да и върна акциите на Шиши и Бойко, защото :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2021 13:05

Интереса клати феса , Ваньо.

Върни се в “Левски”