Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот vvessel » 27 яну 2020 18:48

skitnik32 написа:
vvessel написа:Предполагам подготвят почвата за продажба, защото доколкото знам взима най-голямата заплатата, а и Божков ако ще се маха ще гледа да кешира нещо както направи Спас с Обертан, за който така и не се разбра какви пари са платени. Сещайте се защо.

Абе щом си такъв спец би ли обяснил щом ще се маха защо за пръв път от години се взеха само 3-ма ,а не 15 нови и за сефте от години се взеханавреме? Нали ще се маха бе професоре?

А ти би ли обяснил защо си се регистрирал преди 12 години, но взе да пишеш чак сега и то за да защитаваш черепа

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 28 яну 2020 09:31

vvessel написа:
skitnik32 написа:
vvessel написа:Предполагам подготвят почвата за продажба, защото доколкото знам взима най-голямата заплатата, а и Божков ако ще се маха ще гледа да кешира нещо както направи Спас с Обертан, за който така и не се разбра какви пари са платени. Сещайте се защо.

Абе щом си такъв спец би ли обяснил щом ще се маха защо за пръв път от години се взеха само 3-ма ,а не 15 нови и за сефте от години се взеханавреме? Нали ще се маха бе професоре?

А ти би ли обяснил защо си се регистрирал преди 12 години, но взе да пишеш чак сега и то за да защитаваш черепа

1. Трябва ли да ти докладвам кога и защо съм се регистрирал и кога и защо пиша?
2. Чета редовно мненията и рядко пиша.
3 . Писал съм достатъчно и целенасочено съм избягвал да налагам моето мнение за разлика от тебе.
4. Би ли обяснил по принцип как едновременно би бил зад клуба и против ръководството му. Според мен ти си за нов " бащица", тоест за ново ръководство нов треньор и поредната порция 15-16 нови футболисти???!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 яну 2020 11:01

skitnik32 написа:
3 . Писал съм достатъчно и целенасочено съм избягвал да налагам моето мнение за разлика от тебе.
4. Би ли обяснил по принцип как едновременно би бил зад клуба и против ръководството му. Според мен ти си за нов " бащица", тоест за ново ръководство нов треньор и поредната порция 15-16 нови футболисти???!

При положение че имаш 50 мнения и последните няколко са в защита на Божков, логиката сочи натам. Въпреки, че твоята логика явно е по-различна, защото ти слагаш знак на равенство между Божков и Левски без да отчиташ тънката разлика, че Божков е в Левски, не за да помага на отбора , а да се крие зад него. Парите които дава са вид индулгенция и в момента в който си реши проблема най-вероятно ще изчезне с 200.
И последно, ръководството на Левски се сменя , но Левски е "тим любим, единствен на света". Когато го разбереш това ще си отговориш на много въпроси.
Последна промяна от vvessel на 28 яну 2020 17:24, променено общо 1 път.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 28 яну 2020 11:45

vvessel написа:
skitnik32 написа:

При положение че имаш 50 мнения и последните няколко са в защита на Божков, логиката сочи натам. Въпреки, че твоята логика явно е по-различна, защото ти слагаш знак на равенство между Божков и Левски без да отчиташ тънката разлика, че Божков е в Левски, не за да помага на отбора , а да се крием зад него. Парите които дава са вид индулгенция и в момента в който си реши проблема най-вероятно ще изчезне с 200.
И последно, ръководството на Левски се сменя , но Левски е "тим любим, единствен на света". Когато го разбереш това ще си отговориш на много въпроси.

Някакви доказателства че е в Левски за да се крие??? Разбирам доказателства си дал:
"Парите които дава са вид индулгенция и в момента в който си реши проблема най-вероятно ще изчезне с 200.". И най вече в това " най-вероятно"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 яну 2020 12:07

skitnik32 написа:
Някакви доказателства че е в Левски за да се крие??? Разбирам доказателства си дал:
"Парите които дава са вид индулгенция и в момента в който си реши проблема най-вероятно ще изчезне с 200.". И най вече в това " най-вероятно"

Ми чети бе, поинтересувай се. Мисли. Очакваш да ти изсипя всичко наготово. Има достатъчно информация по темата.
А ако искаш вярвай си, че Божков дава парите от добро сърце и е дошъл в Левски щото от малък е левскар.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 яну 2020 12:59

Warped написа:Сега ако вземем и двама нападатели всички става бомба

То бива, бива %§%€§%€, ама това вече е ... и аз не знам. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 28 яну 2020 13:21

vvessel написа:
skitnik32 написа:

Ми чети бе, поинтересувай се. Мисли. Очакваш да ти изсипя всичко наготово. Има достатъчно информация по темата.
А ако искаш вярвай си, че Божков дава парите от добро сърце и е дошъл в Левски щото от малък е левскар.

Явно не си чел мненията ми.

Horst_hrubesch
Контакти:

Мнениеот Horst_hrubesch » 28 яну 2020 14:38

Дано продават, ако наистина има добра оферта.

Във фенските среди все повече се говори, че можело и да не довършим тоя сезон :roll:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 яну 2020 15:01

Horst_hrubesch написа:Дано продават, ако наистина има добра оферта.

Във фенските среди все повече се говори, че можело и да не довършим тоя сезон :roll:
Ако не е секретно, кой са тия фенски среди? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2020 15:04

Никой никого няма да закрива. "Левски" ще продължи живуркането си в ППЛ подобно на последните десет години и това е. А Божков е Спас. Или сте забравили театрото с тръгването му? Не им знам мръсните игрички, но това, което правят с "Левски" е позор.

Иначе, ако трябва по-общо да се говори, тя България е пред закриване, пък какво остава в "Левски". За една година няколко екологични катастрофи. ГРОБ са престъпници. А понеже знам, че доста фенове на "Левски" на последните избори са гласували за т.нар. "патриоти", помислете внимателно какво правите на следващите избори. Или най-добре не ходете въобще. Не, че има значение. Манипулациите на последните избори бяха рекордни.

Върни се в “Левски”