Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Мисля, че само той е губил в Европа с общ резултат 0:7 като треньор на Левски.
Blue_Blood84 написа:2018/19 – Делио Роси / Тодор Симов / Славиша Стоянович / Георги Дерменджиев / Георги Тодоров / Петър Хубчев
Хубчев започна от сезон 2019/20. А, Симов и Тодоров бяха само временно и не знам дали изобщо трябва да влизат в списъка...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
На линияmetodito
- Контакти:
Ой, Хубси, ой, Хубси, чао-чао, чао! Няма да ми липсва въобще темерутската му физиономия и самочувственото мусене. Имах някакви надежди за него, но той просто не искаше и не иска да ги оправдае. Между другото бях за оставянето му до края на сезона, както и преди казах. Какъвто-такъв. Не е най-злето треньор, който е бил начело на "Левски", но е просто - за мен - обикновен посредственик. Такива с лопата да ги ринеш в България.
Все още не знам кого да обвинявам за махането на Давид и привличането на Насиру, Каргас и Алар. За Марто е ясно.Аз разбирам стягане на коланите да махнеш Давид и холандеца и на тяхно място да вземеш нископлатени българи или юношки, но да вземеш хора, които вероятно получават същите пари, е глупост. Или далавера просто.
Това с времянките сега не ми е по душа.
Все още не знам кого да обвинявам за махането на Давид и привличането на Насиру, Каргас и Алар. За Марто е ясно.Аз разбирам стягане на коланите да махнеш Давид и холандеца и на тяхно място да вземеш нископлатени българи или юношки, но да вземеш хора, които вероятно получават същите пари, е глупост. Или далавера просто.
Това с времянките сега не ми е по душа.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Айде Хубчевия си отиде за един ден . 

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Ясен е човекът.Стоянович прекалено лигав ми се струва.Тои иска да се хареса на феновете а и Левски не игра чак такъв футбол красив.Доста калпави загуби навъртя и тои.А и не се задържа след това никъде със добри резултати.Все пак онзи ден Ясен бе на мача на Арда със Лудогорец уж като зрител.
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Да се надяваме да дойде Ясен Петров, тъй като при него играхме наистина атрактивен футбол. И при 2та му престоя направи така, че да имаме шанс за успех, дали излизане от групите на ЛЕ, дали титла. Много добре стикова футболистите и ги научи на атакуващ футбол, при него не играхме за равенство, при него излизахме да победим, независимо срещу кой отбор играехме. А спомнете си срещу какви отбори играехме в Лига Европа и срещу какви футболисти се изправяхме. Само онова 5-0 от спортинг беше негативното, но да не забравяме, че и вратарчето изигра голяма роля за тази загуба. Ако искаме Левски да тръгне в правилната посока човекът е Ясен
-
- Контакти:
Брей, не може да бъде! Не че има повод за кой знае каква радост, когато клубът вече окончателно бива използван за политическа играчка, но решението за Хубси трябваше да се вземе. Темерут без трезва представа нито за своите възможности, нито за тези на играчите, които уж тренира всеки ден. Голям левскар бил, защото се отказал от заплатата, трябвало да му се поклонят работещите по 9 часа на ден за 900 лв. и даващи част от тези пари, за да гледат антифутбола му. Стига глупости. Тръгна с мъжки, но непривлекателен футбол, който се основаваше на стабилна защита и отпред каквото стане. Видя се, че номерът минава само с отбори извън топ 5, а през останалото време берем срам и като игра, и като резултати, но това слабо впечатляваше професор Хубси, който си имаше оправдание за всеки подобен случай. Оправдание, което никога не беше признание на собствена вина. Все неудобни въпроси му задаваха, все някой играч не бил тренирал добре заради травма, не бил спазвал неговите указания... В един момент зацикли и защитата, което превърна отбора в абсолютно посмешище, способно два дена да играе срещу Локо и Лудите, без да създаде голово положение.
Със здраве!
Със здраве!
Изгуби цяла година и нищо не успя да направи. По-зле е от предишните треньори, стигна до 4-тото място, отпадна рекордно 0-7 в Европа, 6 месеца е без победа, а гол не знам Левски кога е вкарал от смислена атака. 

Искам да ви попитам един простичък въпрос.Не става дума само за Хубчев.Защо същите треньори успяват в другите отбори,а при вас не?Защо Дерменджиев,Стоянович,Петрович станаха щампиони с други отбори,а при вас не могат да изкарат и една година,биват дамгосвани,заклеймявани като некадърници и изритвани?Как Хубчев с Берое взе купа,Суперкупа и стана вицешампион на 5-6 точки от Лц?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Искам да ви попитам един простичък въпрос.Не става дума само за Хубчев.Защо същите треньори успяват в другите отбори,а при вас не?Защо Дерменджиев,Стоянович,Петрович станаха щампиони с други отбори,а при вас не могат да изкарат и една година,биват дамгосвани,заклеймявани като некадърници и изритвани?Как Хубчев с Берое взе купа,Суперкупа и стана вицешампион на 5-6 точки от Лц?
Илиан Илиев знае защо:

Илиев: Нека най-после Левски вземе някоя купа, та да спре цялата истерия (4 декември 2019)