ehh написа:Klaatu написа:ehh написа:Целият този скандал вече започва да мирише на селски двор. Не може наистина подчинен или служител да иска оставката на своя шеф/ръководител/директор.
Както и не може да вменяваш на някого задължение да работи за точно определен човек, независмо от обстоятелствата. В 21 век сме, крепосничество отдавна няма. Стойчев е в пълното си право да откаже да работи за федерацията, както и всеки друг треньор.
Нека отказва, ама не искам заради неговите интереси да разбива волейбола. Окей - не искаш да работи за него, късаш договора, изтриваш му номера от телефона си и "дим да ме няма". Но... да насъскаш волейболната общественост, да накараш спонсори да се оттеглят от отбора, както и може би повече от един от най-важните ни волейболисти, е това вече идва в повече. Какво? "След мен и потоп"?
А и не виждам, защо за простотиите, типично по български, ще е виновен Лазаров. Давам за пример проваления финал в мъжкото първенство. Това, че ония от дивия югозапад не могат да се разберат и не искат да спазва приетия правилник, си е само техен проблем.
Лазаров ще е виновен, ако се е провалил по чисто организационни въпроси. Но тоя човек да го обвиняваме и за битовите въпроси, вече идва в повече...
А, дивите шопи, към които се числя и аз, как така се получи, че не играха 1/2-финал при жените? Защо залата на Сиконко беше дадена, уж на една много съмнителна организация? А тази зала е постоена лично от него и там играе неговия отбор.
И още 1 въпрос - защо Стойчев да е накарал собствениците да се оттеглят? Ако, тези хора имат моето мислене и на още десетки тука във форума примерно? Стига сме търсили под вола теле.