ЦСКА София - Динамо Букурещ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 08 фев 2012 18:52

доволно, въпреки че ше го загубим тоя мач бяхме на добро ниво, греди отменен гол, радват ме ;) само тая защита, дано чичо митко я стегне. мораес уникален !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2012 18:55

NO MERCY написа:
cska_kts_888 написа:бате Платини им еба майката на тия циганчета как го нокаутира тоя...Ебати машината е Мишел само така :))

Aма и той изяде 2-3 тупаника :mrgreen:

Е кат му дойде целия отбор,ама първоначално ги риташе здраво :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 фев 2012 18:55

POPCORN написа:за приятелски мач направо съм очуден!то не беше бой то не беше чудно.и какво темпо на игра 90% от мачовете в българското първенство няма такова темпо.и двата отбора се раздадоха яко.съдията обаче е яко слаб.как може да даде засада затова нямам си и на идея!Като цяло съдията е слаб не само заради това.биха се 2-3 мин само да не говорим за други фалове тоя дава 2 мин продължение !иначе нашите не играят зле.обаче ни трябва защитници!

Супер мач направиха, Бандата не му стигна въздуха и го смениха, черничкия не ми хареса въобще, Галчев слаб на центрирания и на фалове ( много ме дразни ),Платини машина на всякъде по терена, МОраес си ги разминаваше както искаше.
Равносметка: 1 гол,2 греди, един отменен за дишане, засада при техния 1вия от над метър и 2:1 за мамлигите ( реален 4:1 за наще)

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 08 фев 2012 18:55

Значително по-добър мач за нас,в сравнение с миналите мачове.Дано да вървим във възходяща линия.Има още много да се работи,но ако се раздаваме както днес ще е много добре.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2012 18:56

Beck's написа:
POPCORN написа:за приятелски мач направо съм очуден!то не беше бой то не беше чудно.и какво темпо на игра 90% от мачовете в българското първенство няма такова темпо.и двата отбора се раздадоха яко.съдията обаче е яко слаб.как може да даде засада затова нямам си и на идея!Като цяло съдията е слаб не само заради това.биха се 2-3 мин само да не говорим за други фалове тоя дава 2 мин продължение !иначе нашите не играят зле.обаче ни трябва защитници!

Супер мач направиха, Бандата не му стигна въздуха и го смениха, черничкия не ми хареса въобще, Галчев слаб на центрирания и на фалове ( много ме дразни ),Платини машина на всякъде по терена, МОраес си ги разминаваше както искаше.
Равносметка: 1 гол,2 греди, един отменен за дишане, засада при техния 1вия от над метър и 2:1 за мамлигите ( реален 4:1 за наще)

+1 ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 18:56

Получи се страхотен мач с много хубави отигравания. Много ме кефи играта, но в същото време умирам от яд за резултата.
Безобразно съдийство с тоя гол от засада и отменения абсолютно редовен гол на Мораеш. 2 греди, поне още 2-3 чисти положения.
Крачунов направи поредната си елементарна грешка за втория гол, но каквото е. Грънчов е светъл лъч.
Мораеш, Платини и Присо ако се раздават така и в първенството ще е страшно за всяка защита.
Най-после ме обзе оптимизъм. Левият бек обаче е изключително проблемен.
Последна промяна от mistreated на 08 фев 2012 18:57, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2012 18:56

Жалко, второто не влезе! :( Ние май три греди направихме, а? Мача беше супер - не няква заспала контрола. Евала на Мишел как ги нарита само! :mrgreen: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 08 фев 2012 18:57

АВЕ някой разбра ли защо отмениха гола на мораеш ??? че не ми стана ясно .........

иначе доста добра игра ....... положения , греди , голове , отменени голове ........ бой .....аве доста доволно .....

тва дето не ми хареса е че в защита зле .... крачунов , дечев , президента ....... тия много зле ..... вторият им гол стана след ебати грешката на крачунов ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2012 18:58

Абе гледам повторението Мишел как го сгъна оня на земята!Кат черво се сви горкия :mrgreen:
Sofia.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2012 18:59

delqnski47 написа:Абе гледам повторението Мишел как го сгъна оня на земята!Кат черво се сви горкия :mrgreen:

То тва остави, ама изтрепа половин отбор после! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Луд, ама така трябва, спортна злоба немаш ли, нищо не става!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”