Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Литекс 17.09.11г. 20:30

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 20:57

zlobul написа:
Hakercheto написа:Как ме дразните с тоя Том. Том е нищо повече от долнопробен бразилски мангал. Не отричам че ще имаме проблеми заради него,но ако той ще ни развинти защита,значи Тони Калво ще е бог на терена.(особено срещу пияницата Занев)

ами няма проблеми ......том бил долнопробен мангал , ок .
Я кажи сега ония от търнава , какви са?
Я кажи сега онзи Адауто от жилина , какъв е?
Я кажи сега онзи хубостник от дебърцен , който вкара от 40 м , какъв е ?

Я кажи сега ти какъв си?Щото левскар не си...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 16 сеп 2011 21:13

Red Warrior написа:
Levski 1914 написа:
Red Warrior написа:За ЦСКА е най-добре да си врътнете едно Х-че, но като знам състоянието на Левски, очаквам лесна победа за Литекс :roll:

И на какво се базират очакванията ти за лесна победа на Литекс? Може би на гръмкото 6 : 0 срещу гранда Светкавица? Или хикса в Севлиево? Или страхотната им игра?

А бе пич, ти не виждаш ли как играете? :lol:

А ти така и не ми отговори на въпроса...на какво се базират очакванията ти?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 16 сеп 2011 21:18

Здравейте! Ще има ли автобуси на някои фенклубове или групички от Североизточна България (Разград, Варна, Добрич или друго място) да ни вземат от разклона за Ловеч на магистралата към София, защото в Троян сме малка групичка фенове (6 човека), но нямаме превоз. Мерси, предварително за оказаното съдействие. :)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 21:40

blue avalanche написа:
zlobul написа:
Hakercheto написа:Как ме дразните с тоя Том. Том е нищо повече от долнопробен бразилски мангал. Не отричам че ще имаме проблеми заради него,но ако той ще ни развинти защита,значи Тони Калво ще е бог на терена.(особено срещу пияницата Занев)

ами няма проблеми ......том бил долнопробен мангал , ок .
Я кажи сега ония от търнава , какви са?
Я кажи сега онзи Адауто от жилина , какъв е?
Я кажи сега онзи хубостник от дебърцен , който вкара от 40 м , какъв е ?

аз съм от "разбирачите " бе пич .
изживял съм болезнено всяка една от загубите за които съм писал
писна ми , разбираш ли ?
до такава степен ме е чд на тоя гонзо и тара , че ми се повръща като ги видя
според теб трябва ли да влизам в ролята на овца и да се оставя такива нещастници да ми пълнят главата с лъжи
от колко време чакаме говньо да сглоби отбор ...от един , два , три , шест месеца ли ?
аре стига вече , утре панчаревци пак ше ни напълнят кошарата , а тоя пак ше ни ояснява , че отбора бил млад и още не са се сработили .
3 години ше им трая простотиите на тия и накрая ше се появи такъв като тебе и ше ми каже че не съм бил левскар
напротив момче , по син съм и от всичките тия от софия-запад взети заедно , само че не подкрепям тара и гонзо-бездарника
и сега запомни едно Говньо -най-бездарния тренер на Левски за цялата история на клуба ,
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 сеп 2011 21:44

blue avalanche написа:
zlobul написа:

аз съм от "разбирачите " бе пич .
изживял съм болезнено всяка една от загубите за които съм писал
писна ми , разбираш ли ?
до такава степен ме е чд на тоя гонзо и тара , че ми се повръща като ги видя
според теб трябва ли да влизам в ролята на овца и да се оставя такива нещастници да ми пълнят главата с лъжи
от колко време чакаме говньо да сглоби отбор ...от един , два , три , шест месеца ли ?
аре стига вече , утре панчаревци пак ше ни напълнят кошарата , а тоя пак ше ни ояснява , че отбора бил млад и още не са се сработили .
3 години ше им трая простотиите на тия и накрая ше се появи такъв като тебе и ше ми каже че не съм бил левскар
напротив момче , по син съм и от всичките тия от софия-запад взети заедно , само че не подкрепям тара и гонзо-бездарника
и сега запомни едно Говньо -най-бездарния тренер на Левски за цялата история на клуба ,

Ако бием селяните ще се скриеш ли?!?
100% съм сигурен ,че няма да си покажеш тук със седмици, ама ако паднем ще почнеш пак с храната на ляво и на дясно.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 сеп 2011 21:47

Ами вместо да хленчиш като ученичка и да изливаш злоба във форумите, отиваш купуваш всички акции на клуба и си назначаваш кой ти е кеф. В настоящия момент обаче, никой не е длъжен да ти чете повръщаното в интернет пространството.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 21:52

Ако бием селяните ще се скриеш ли?!?
100% съм сигурен ,че няма да си покажеш тук със седмици, ама ако паднем ще почнеш пак с храната на ляво и на дясно.
===============================================================================================================
ако бием селяните , агонията за Левски ще продължи . говньо ще продължи да обезличава отбора и догодина ще паднем от некой малтийски отбор .
Интересно само как така стана , че панчаревци да искат гонзо да остане възможно най-дълго на герена , какви ли ще са причините :)))
гледам и повечето от вас защитават малоумния мениджър въпреки цялата му простотия .
та това ме навежда на мисълта , че или сте платени форумци или просто чорбари .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 21:55

утре да не викате оставка по силно от мен само .

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 сеп 2011 22:04

Младежи, успокойте се малко! Утре има мач с Литекс, който естествено няма да гледам на стадиона. Ще поддържам обаче отбора, а не Гонзо, като телевизионен зрител, защото тези трябва да ги отнесем. Толкова от мен.
В момента днес и утре е необходимо спокойствие за всички. Ще гледаме какво ще се случи.
И гледайте по- ведро на нещата, защото с Гонзо Европа ще е през крив макарон.
Победа с един или два гола за нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 22:29

daniel875 написа:Младежи, успокойте се малко! Утре има мач с Литекс, който естествено няма да гледам на стадиона. Ще поддържам обаче отбора, а не Гонзо, като телевизионен зрител, защото тези трябва да ги отнесем. Толкова от мен.
В момента днес и утре е необходимо спокойствие за всички. Ще гледаме какво ще се случи.
И гледайте по- ведро на нещата, защото с Гонзо Европа ще е през крив макарон.
Победа с един или два гола за нас.

=========================================
едно допълненеие само . с гонзо и трофей ще е през крив макарон
иначе е ясно че са се събрали двама некадърника които го раздават управленци
агент тара - ликвидатора на синята идея , човекът които определено не е дал нито стотинка за клуба
гонзо- тъп и удобен , не става за никакъв чеп , може само да гледа видео с изявите на сираков както на терна , така и извън него .
Смея да твърдя , че отбора от преди 5 години , нямаше да брой всички тия анонимници които ни отстраниха за живи .
Миналата година гарата и жо им покриваха версиите , тая година -НЯМА КОЙ и лъснаха с цялата си некадърност

Върни се в “Архив”