Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море,10-ти септември

Мнениеот yavorescu » 08 сеп 2011 12:16

Ратников сред вариантите да смени Паломино в Ловеч

Между Даниил Ратников и Румен Николов ще избира за централен нападател в съботния мач в Ловеч наставникът на "Черно море“ Стефан Генов. Причината е, че Хермес Паломино ще е аут заради проблем с менискуса на левия крак. Вчера Паломино се появи на "Тича“ с шина над коляното, която ще носи поне още седмица. Ако възстановяването му протече нормално, той ще се завърне на терена или за срещата с Лудогорец, или за гостуването на "Локомотив“ в София на 24 септември. Няма да е изненада също, ако Божилов е изнесен напред, а Ратников действа зад гърба му. Вариант е и Мирослав Манолов, който обаче все още не е на сто процента готов за 90 минути. Иначе Миро се адаптира много бързо към терена, което си личи от борбеността, която демонстрира в мачовете, в които влиза за 30-40 минути.

Само не и Ратников... Буца в атака без никаква преса на противника, а като халф няма и 5% от борбеността на Божилов. Той пък е ялов като нападател, както си знаем. Ако Миро не може да започне титуляр, най-добре да е Румен. Или пък Румен и Капитанов да си сменят местата непрекъснато на крилото и в центъра.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 08 сеп 2011 13:55

Мале,мале,от сега се точа за Събота от 9ч. като тръгнем,какво ядене и пиене ще бъде,направо :o .Дано да е хубаво времето и да залеем пътищата към Ловеч с "пияни фенове" ;) Няма значение резултата,а играта,която съм сигурен,че ще е поредната достойна продукция от нашите момчета.
П.С.Разправяха ми за Боби Михайлов как го обработват,постоянно е във Варна,ту с жена си,ту сам,спи,яде,кара джип,абе изобщо "All inclusive" и това абсолютно "free". 8-)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 08 сеп 2011 14:50

Не съм го засичал :p

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2011 17:05

Дениславе, сменил си визията.
Ако се кандидатирам, ще отговоря на поканата.

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 08 сеп 2011 20:10

Пожелавам успех на моряците.
Силно се надявам да излезем като победители от тази среща, но и при отрицателен резултат( дано да не се случи), ще съм доволен, ако отборът покаже добра игра и много хъс.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 сеп 2011 20:45

Капитан*Скръц написа:Пожелавам успех на моряците.
Силно се надявам да излезем като победители от тази среща, но и при отрицателен резултат( дано да не се случи), ще съм доволен, ако отборът покаже добра игра и много хъс.

Аз пък силно се съмнявам в победата при липсата на Пантерата. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 08 сеп 2011 21:00

ralimavridov написа:Мале,мале,от сега се точа за Събота от 9ч. като тръгнем,какво ядене и пиене ще бъде,направо :o .Дано да е хубаво времето и да залеем пътищата към Ловеч с "пияни фенове" ;) Няма значение резултата,а играта,която съм сигурен,че ще е поредната достойна продукция от нашите момчета.

Направо наздраве от сега :mrgreen: И аз нямам търпение, усещам, че ще е супер гостуване. Имам и добро предчувствие за мача, но ще почакаме докато се сбъдне.
Ай моряци!
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2011 21:02

motion_man, колко народ се събрахте за мача?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 сеп 2011 21:07

зеления написа:

Аз пък не :mrgreen: .
Дори искам да видя титуляри Андреев и Попов на позициите им от мача с Астра.

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 09 сеп 2011 00:48

зеления написа:

Дано да покажем, че не зависим (само) от единици в отбора. Ако я докараме да сме зависими от Паломинката, хич не е добре. Разчитам на треньорът да намери решение при липсата на ключов играч. Паломино е отличен футболист, ама трябва да можем да играем добре и без него.
Ще видим какво ще стане и ще бистрим нещата след мача. Дано да сме в добро настроение тогава !!!

Върни се в “Черно море”