Добруджа - Ботев 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Добруджа - Ботев 0:1 (FT)

Мнениеот trakia » 16 авг 2011 18:09

gorg написа:Бях на мача и с тази игра нищо добро не ви чака! Добруджа направо ви спря тока в средата на терена, който го отрича значи е гледал друг мач или просто не е гледал никакъв. Бекчето ви ,17-номер мисля беше, му се завиваше свят през целия мач. Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба. Може и името да е оказало респект, все пак им дойде на крака фаворита за първото място. Както и да е ,все пак честита победа не и без подкрепата на страничния съдия!

Викаш спряли ни тока а? Е тва е мача http://www.youtube.com/watch?v=BjplViAE ... re=related ,а в 16:55 минута се вижда с кво се занимава нашият вратар през по-голямата му част.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 16 авг 2011 20:02

gorg написа:
publicimage написа:
gorg написа:Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба.

ми, а де, що спряха? нали 90 минути играем.

Човека от по - горния пост го каза - защото не им стигнаха силиците!

Ами аз за к'во те питам мислиш? Първите 5 минути се скъсали от тичане, ако можели още 85 така и щели да ни напълнят кошницата с голове - ама нейсе... малки им дробчетата. Лаладжии само. Футбол се играе 90 минути!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 17 авг 2011 10:05

Айде, чакаме ви в Пловдив пак да ни разкажете играта, щом сте толкова добри... ама гледайте да не спирате в 60-тата минута! ;)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 18 авг 2011 17:41

Всяко победно начало е добро. Очаквам следващия мач момчетата да покажат истинските си възможности и да победят с разлика.

Върни се в “Ботев”