ehh написа:5kov,5rov написа:Водил съм, и хората не се делят на левскари и цскари, всъщност хората се делят на категории само от неграмотните. Дразни ме факта, че искаш дискусия, а започваш с видимо снизходително/заядливо твърдение, че феновете на ЦСКА са продажни гъзове. Няма как да се води дискусия, започната по този начин - ти си ме обидил още преди да си започнал да пишеш с мен. Смятам, че това важи и за всички нормални хора, които могат да преодолеят първоначалния импулс просто да те напсуват.
Но все пак ще те попитам: ти какво предлагаш, да обявим гладна стачка, за да се върне Костадинoff ли??? Наистина ли смяташ, че има хора които биха го защитили? Не ти ли прилича на едни други двама "герои", в момента плешиви, но единия все пак с перука??? Ако смяташ, че Батков и тия тримата са най-великите люде на земята, моля те задръж си мнението за себе си, по-добре ще е за теб самия.
Относно Батков мога да ти кажа още нещо: не вярвам, че прякори "Гърнето" и "Праховеца" са получени в резултат на честен бизнес, но това, което е вече върха, направо връх на върховете е тоталната простащина, арогантност и безчестие на господин Борат. Не само че всяка втора негова дума е лъжа, не само, че създава интриги и с арогантното си поведение дразни и двете агитки, но на всичкото отгоре с присъщата си простотия ни направи "известни" след онзи мач срещу Шалке и е срам за цяла България. Страх ме е да не се случи отново Левски да играе 1/4 финал например и на тоя келеш пак да му се даде трибуна и да плещи простотии. Срам ме е, че има орден "Стара планина".
Но разбира се това не пречи да има такива като теб, които да вървят послушно след него и след това да обвиняват нас, че сме се продали на Титан... защото не сме защитили Костадинов?!
Не мога да разбера, какво обърна темата към Батков, че чак и се настърви. Оставям без коментар и глупостите, които написа, че съм вървял послушно след Батков и т.н.
Виж, не знам дали има смисъл да тръгваме да се надцакваме на президенти. Много добре си знаем, каква стока са всичките, но разликата е, че едни са се доказали, помогнали са да се развие отборът на който са президенти, а други - не.
Затова ми беше интересно, как всички се нахвърлихте срещу Костадинов, сляпо защитавайки хора на два петъка служа в отбора (израз от казармата, сигурно си бил там, но за всеки случай). Толкова сте си патили от президенти и пак лапвате мухите бързо-бързо.
За да задам по този начин въпроса си, от който си се издразнил, дали няма причина? Мненията, които изчетох, бяха просто абсурдни и картинката отстрани изглежда точно такава, която съм описал с въпроса си.