Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Сити

Мнениеот Awesome » 08 юли 2011 00:20

Подкрепям идеята за Мойс - пък и той работи на тесен бюджет ;д, вади таланти, върши добра работа. Щеше да ми е интересно един Боаш какво би сътворил в клуба - млад, пълен с идеи, амбициозен, но явно не ни е писано. Оня ден ми се наби една натрапчива мисъл за Пеп Гуардиола - ако Венгер сгафи тази година и бъде сменен, и както Пеп си подновява договорите всяка година - за него не е проблем да напусне Барса, стига да реши. Може да го приеме като предизвикателство и желание да се докаже в друг отбор - току виж и Фабрегас решил да остане, нали му е идол :lol: Не знам дали ще е успешен обаче...
Но който и тренер да дойде ще има мнооого работа, да оправя доста неща и естествено ще му трябват пари И време. Не е лека задача да застанеш на това място.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юли 2011 00:22

Awesome написа:Подкрепям идеята за Мойс - пък и той работи на тесен бюджет ;д, вади таланти, върши добра работа. Щеше да ми е интересно един Боаш какво би сътворил в клуба - млад, пълен с идеи, амбициозен, но явно не ни е писано. Оня ден ми се наби една натрапчива мисъл за Пеп Гуардиола - ако Венгер сгафи тази година и бъде сменен, и както Пеп си подновява договорите всяка година - за него не е проблем да напусне Барса, стига да реши. Може да го приеме като предизвикателство и желание да се докаже в друг отбор - току виж и Фабрегас решил да остане, нали му е идол :lol:
Но който и тренер да дойде ще има мнооого работа, да оправя доста неща и естествено ще му трябват пари И време. Не е лека задача да застанеш на това място и на наследника ще му е доста тежка задачата.

Гуардиола ако напусне другото лято, бъди сигурен, че отива в Интер. открай време има такива твърдения, а с назначаването на "временния" Гасперини, тези слухове се засилват ;) така че мисли други варианти :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 08 юли 2011 00:54

Ако ви се играе красив и добър футбол не ви трябва марионетката Гуардиола, а Кроиф :) За Гуардиола той има много да се доказва :)

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 08 юли 2011 01:02

QniMadrid написа:Ако ви се играе красив и добър футбол не ви трябва марионетката Гуардиола, а Кроиф :) За Гуардиола той има много да се доказва :)

Ми да...то всеки за 3 години е спечелил 2 ШЛ,3 титли на Испания,2 суперкупи на Испания,1 купа на краля и 1 междуконтинентална
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юли 2011 01:07

QniMadrid написа:Ако ви се играе красив и добър футбол не ви трябва марионетката Гуардиола, а Кроиф :) За Гуардиола той има много да се доказва :)

Кройф имаме еднакви шансове да го вземем, колкото и да дойде Лобановски(да почива в мир)... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 08 юли 2011 10:08

И аз съм съгласен за Мойс, звучи много добре. Да вземем Гуардиола граничи малко с фантастиката според мен, но не би било лошо иначе ако можеше. И на мен щеше да ми е любопитно как би се справил Боаш ако застане на чело на тима, честно казано много бих се зарадвал ако стане, но и това сякаш също граничи с фантастиката.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 08 юли 2011 15:03

Срамно е отбор от ранга на Арсенал да е с трансферен рекорд от 13 млн. (не съм сигурен точно колко беше, ще ме извиняавате ако съм сбъркал) за аршавин, и при случаи, че футболиста се молеше на тогавашния му клуб да го пусне... просто е срамно, това френско дърво трябва да се махне от арсенал иначе отбора ще затъне много...........
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 08 юли 2011 17:03

Аз само едно не разбирам...Как Насри се помисли за толкова голям играч след само ЕДИН силен ПОЛУСЕЗОН ??? Ами Клиши ??? На какво отгоре??? Арсенал ще го има и без Фабрегас, Насри и т.н. Който не желае да играе за клуба, прав му път...Без това на отбора му трябват англичани и играчи, който ще се раздават докрай, независимо от всичко (Джак е прекрасен пример). Има си физика, непримирим, млад, лидерски качества. Ако продължава така, скоро ще е капитан на Англия...Мога да Ви кажа, че Венгер прави чудеса с тая плява в отбора ни. А че самия той е допуснал да се съберат толкова много посредствени играчи, съм съгласен...Но и много нереален стана пазара и откъм заплати, и откъм трансфери...Този балон рано или късно ще се спука...Винаги е така. Нещата наистина не се развиват в наша полза това лято...Но нека да видим като тръгнем с малка кошница, може пък да останем приятно изненадани...А и не забравяйте, че трансферите в Англия стават почти в последния момент...

adams_drugs
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот adams_drugs » 09 юли 2011 09:24

никога повече скъпи играчи,наи-скъпия беше аршавин/пълна дупка и разочарожание от отминалия сезон/Арсен знае как,знае как с 16 годишни да прави смешни лидерите.Нали помните последния сблъсак срешту червендалестите селянчета от юнайтед!Тогава всички видяха,че сме боеспособен отбор!!!На които не му харесва,да си ходи!!!АЗ харесвам,Арсенал на Венгер/какьвто и да е той/.Харесвам отбора,които с анонимници и момчета от джунглата прави смешни останалите.in wenger we trust

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Венгер : Работим денонощно по селекция

Мнениеот Canaries front » 09 юли 2011 10:38

Мениджърът на лондонския Арсенал Арсен Венгер прекъсна мълчанието си и реши да успокои разтревожените фенове на тима, които със сигурност са доста притеснени от липсата на нови попълнения.

Френският специалист настоя, че той и хората около него работят денонощно, за да обмислят лятната селекция, която ще направи клубът.

Привържениците на "Топчиите" натискат французина да привлече класни футболисти, за да може отборът най-после да прекъсне 6-годишната суша без спечелен трофей.

Въпреки апелите от страна на феновете, засега няма никакви индикации, че Венгер ще се съобрази с техните искания.

Те се надяват, че привличането на Жервиньо, който е практически договорен за клуба, ще бъде само началото на големите трансфери.

"Работим усилено по селекцията, бих казал дори денонощно. Имаме за цел да постигнем това, което искаме", заяви Венгер, цитиран от таблоида "Сън".

"Мога да разбера нетърпението на феновете към сегашната ситуация. Ако имахме толкова много избор, тогава нещата щяха да стоят по друго яче. Ние обаче сме отбор от най-високо ниво и се нуждаем от изключително качествени футболисти, за да укрепим състава си", добави французинът.

"Хората си мислят, че нещата са толкова прости. Те казват "Вие имате пари, можете просто да извадите определена сума и да купите, който пожелаете". Не всичко обаче опира до това нещо", разясни той.

"Да, наистина разполагаме с нужните средства, но искаме да намерим правилните футболисти, които притежават нужните качества, за да помогнат на отбора ни"

Към днешна дата иначе е ясно, че голяма част от привържениците треперят, защото има много голяма вероятност двама от техните любимци - Сеск Фабрегас и Самир Насри, да напуснат през летния трансферен прозорец.

Ситуацията на "Емиратс" става все по-притеснителна, след като отборът е изхарчил само 1 милион паунда за лятна селекция - за да привлече в редиците си Карл Дженкинсън от Чарлтън

Сумата може да нарастне с още няколко милиона в английска валута, когато Жервиньо бъде обявен за ново попълнение на клуба.

За разлика от "Топчиите", шампионът Манчестър Юнайтед изобщо не пести средства и вече хвърли над 55 милиона паунда за нови играчи, привличайки в редиците си Давид де Хеа, Ашли Йънг и Фил Джоунс.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Арсенал”