Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Задайте въпрос на председателя на лицензионната комисия!!!
Един въпрос и от мен.Случайно да знаете,за едни 100 бона,искани от Ботев за да почне директно от Б група?????
Мен ме интересува следният въпрос: ако Берое имаше половината от дълговете на ЦСКА, дали щеше да вземе лиценз, или щеше да се състезава в "В" група, където всъщтност е мястото и на отборчето от Ловеч.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
Моят въпрос.
Защо се взе лиценза на ЦСКА,при положение,че бяха единственият клуб декларирал реални доходи?
Вярно е ЦСКА,не беше платил в срок данъците,но поне ги беше декларирал,за разлика от останалите.
Защо всички си затвориха очите за измамата на останалите отбори,но без да им мигне окото "окачиха ЦСКА на бесилото"
[offtopic]Въпросът е риторичен.И на слепците е ясен отговора.[/offtopic]
Защо се взе лиценза на ЦСКА,при положение,че бяха единственият клуб декларирал реални доходи?
Вярно е ЦСКА,не беше платил в срок данъците,но поне ги беше декларирал,за разлика от останалите.
Защо всички си затвориха очите за измамата на останалите отбори,но без да им мигне окото "окачиха ЦСКА на бесилото"
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
miros написа:Моят въпрос.
Само да уточним - лиценз на ЦСКА не е бил вземан.... Беше взет на стадиона, което е съвсем различно нещо.
И само за Litex1, ако не бъркам ника - дисциплинарната комисия е друг клон в БФС, за който г-н Кръстев не отговаря.
rkk написа:miros написа:Моят въпрос.
Само да уточним - лиценз на ЦСКА не е бил вземан.... Беше взет на стадиона, което е съвсем различно нещо.
И само за Litex1, ако не бъркам ника - дисциплинарната комисия е друг клон в БФС, за който г-н Кръстев не отговаря.
Има се пред вид 2008г.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
При лицензиране на даден отбор или стадиона му правят ли се някакви допустими компромиси? Ако да, на какъв принцип се определя кое е "допустим компромис", както и как се преценява кой отбор може да получи такива и кой не? Ако пък не се правят "допустими компромиси", то тогава на какво основнание беше отказан лиценз на Българска Армия, но даден на стадиони, които имат подобни неточности, заради които стадионът не получи лиценз? Ако си спомням добре една от причините да бъде отказан лиценз беше липсата на достатъчен брой входове в отделните сектори. С какво Армията се различава в това отношение от Герена, Славия, Ловеч и още редица стадиони?
[center]I'll be the savior of you all
АЗ пък искам да ви попитам след като все ЦСКА ви е трън в очите - защо се дава лиценз на отбор , които плаща 12 000 евро на футболист , а го осигурява и се подписва срещу 400 лева ?
ХАЙДЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ КОМЕНТИРАЙТЕ ТОВА? ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ОТБОРА И КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩА?
ХАЙДЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОТВОРЕНИ КОМЕНТИРАЙТЕ ТОВА? ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ОТБОРА И КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩА?
Усетих се, ама късно, ще го питаме и за отнетия лиценз на ЦСКА. Извинявам се за грешката.
Имам за пореден път усещането, че доста потребители не разбраха за какво става въпрос! На въпросния линк ще слушате радиото, ще ви кажат скайп адрес и ще можете да си зададете въпросите там! Не е тука мястото в тази тема да се задават въпросите, защото няма кой да отговори! А там може!
kartago написа:Имам за пореден път усещането, че доста потребители не разбраха за какво става въпрос! На въпросния линк ще слушате радиото, ще ви кажат скайп адрес и ще можете да си зададете въпросите там! Не е тука мястото в тази тема да се задават въпросите, защото няма кой да отговори! А там може!
Въпросите ги записвам и ще бъдат зададени, но хората да слушат, за да чуят отговорите