Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 01 мар 2011 21:46

Челси
29
35%
Манчестър Юнайтед
41
50%
равен
12
15%

Общо гласове: 82

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед 01.03.2011

Мнениеот Rofles » 02 мар 2011 17:02

Santiago Munezz написа:
Rofles написа:Съдията им помогна на Челси бе :@:@:@:@:@ първо трябваше на Луиз да му дадат картон като с лакът удари Чичарито съдията не .. после му даде жълтият картон и преди дузпата Луиз спъва БЕЗ топка Рууни, което си е за директен червен ама шибания недорасляк съдията не видя иначе на Видич веднага дигна картона.Бесен съм бесен тоя шибаняк съдията всичко прецака ::@:@:@:@:@:@:@:@:@:@.МАМКА МУ ЧЕЛСИ БИ НЕЗАСЛУЖЕНО...

MANCHESTER UNITED FOREVER !!

Ами когато Руунито удря без топка и нищо не му дават,тогава съдията е добър нали.Когато ви дават дузпи като тия срещу Пуул пак е хубав съдията,ама когато ви бият и айде съдията е виновен...хахахаха много ми е кеф да ви гледам как ревете като момиченца... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Има форум на Челси пиши в него.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 мар 2011 17:07

То, че съдията повлия е така. Но дали с дузпа или не, пак си имаха положения и пак щяха да ни бият... Грешката е в нашия телевизор.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 мар 2011 17:22

Rofles написа:
Santiago Munezz написа:
Rofles написа:Съдията им помогна на Челси бе :@:@:@:@:@ първо трябваше на Луиз да му дадат картон като с лакът удари Чичарито съдията не .. после му даде жълтият картон и преди дузпата Луиз спъва БЕЗ топка Рууни, което си е за директен червен ама шибания недорасляк съдията не видя иначе на Видич веднага дигна картона.Бесен съм бесен тоя шибаняк съдията всичко прецака ::@:@:@:@:@:@:@:@:@:@.МАМКА МУ ЧЕЛСИ БИ НЕЗАСЛУЖЕНО...

MANCHESTER UNITED FOREVER !!

Ами когато Руунито удря без топка и нищо не му дават,тогава съдията е добър нали.Когато ви дават дузпи като тия срещу Пуул пак е хубав съдията,ама когато ви бият и айде съдията е виновен...хахахаха много ми е кеф да ви гледам как ревете като момиченца... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Има форум на Челси пиши в него.

Измъкваш се тънко нещо а?
И другото,че няма как ти да ми кажеш къде да пиша :lol: :lol: Няма такъв вариант :lol:
Последна промяна от Santiago Munezz на 02 мар 2011 17:27, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2011 17:25

Ех тези Челси бе,много са гадни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 мар 2011 18:22

Santiago Munezz написа:Измъкваш се тънко нещо а?
И другото,че няма как ти да ми кажеш къде да пиша :lol: :lol: Няма такъв вариант :lol:

Нарочно ли искаш спор ? Хуу бихте ни толкова.Като почнат такива като тебе нарочно да предизвикват ще видим после на Олд Трафорд какво ще стане и кой ще се смее.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 мар 2011 18:34

Rofles написа:
Santiago Munezz написа:Измъкваш се тънко нещо а?

Нарочно ли искаш спор ? Хуу бихте ни толкова.Като почнат такива като тебе нарочно да предизвикват ще видим после на Олд Трафорд какво ще стане и кой ще се смее.

Ти каза,че Луиз спънал без топка Рууни и бил за ч.к. а аз те попитах Рунито когато удря без топка не трябва ли да го гонят???И ти почваш да увърташ... и не ми отговори не е ли за ч.к Рууни когато удря без топка?Нито те предизвиквам,нито искам да споря той не че има и за какво да споря де загубихте от шампиона на Англия няма нищо за спорене.А и до мача на "Олд Трафорд" ние нашето ще сме си го постигнали а и влязохме в серия срещу вас така че не е добре да се заканваш.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 мар 2011 22:02

Отборите се разделиха по едно полувреме, но Анчелоти надхитри САФ през втората част.... Не ми го побира акъла защо Бербатов и Гигс бяха на скамейката.... Ей заради такива ротации и оставянето на Бербо извън титуларната група е причина да има спад във формата на нашето момче... :( Дано в неделя дяволите се реваншират срещу Пуул :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (FT)

Мнениеот DmG » 03 мар 2011 18:34

Иванович: Спечелихме с измислена дузпа

Сръбският защитник на Челси Бранислав Иванович подкрепи мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън по повод на твърденията на шотландеца, че "сините" са спечелили дербито след дузпа, която изобщо не е трябвало да бъде свирена.
Фърги най-вероятно ще бъде наказан за коментарите си след мача към рефера Мартин Аткинсън.
Мениджърът на Юнайтед заяви, че не е имало никакво нарушение на Крис Смолинг срещу Юрий Жирков при дузпата, която в крайна сметка донесе победата на "сините" с 2:1.
Иванович обаче заяви днес: "Аз смятам, че дузпата за Челси бе доста съмнителна. Прекалено лесно я даде съдията. Трябва да призная това, след като видях повторение на ситуацията. Първоначално смятах, че има нарушение, когато Жирков падна, но след това видях, че няма такова. Ние обаче бяхме на няколко пъти в подобна ситуация през този сезон, а никой не обели и дума".

Върни се в “Манчестър Ю”