Сини приятелю, тогава защо виеш ? Къде те засърбя, че да анализираш нещица в нашата кухня? Някой да се е месил, когато се чудехте как да замажете пиянското повърнато от Дембеле и Рабех ? Не. Мълчахме си и пазехме тайна.

...И тези статистики, които ми ги даваш си ги закачи някъде, защото само те ще те топлят и за да не съм скучен с Нефтохимик - Ботев ( мач в, който публика на два отбора и играчи се забавляваха заедно, мач на, който дай-боже да станеш свидетел и ти, ама нейсе) ще ти вмъкна и други мачове:
Нефтохимик - Левски 5:1, Нефтохимик - Левси 4:1, Нефтохимик - Левски 3:0, Левски - Нефтохимик 1:2, Левски - Нефтохимик 2:3 Ей за тези мачове говоря. Помниш ли ги, ако ли да - ги забравяй бързо, че идат други подобни.
ПС: Мачовете с Черноморец ти ги спестявам, защото по-голяма част от статистиката ти е базирана от периоди в, които Милко Балев решаваше как да свършват тези двубои. В по-новата история си ви бием, когато и както си поискме. Стига да искаме. Ей туй ви стяга мазола - признай си де-ееее

Няма да ти се сърдим. Знаем кой ви е удобен и кой не...Иначе много приятно изглеждахте под снежинките на Гент. Гледайки ви, ме избиха едни такива коледни настроения и чувства, че все още ми е омаяно. Така де - ние нямаме отбори за Европата, но си го знаем, вие също нямате отбор за Европа, но не го знаете и не го проумявате. Е те тук ни е разликата.