etgecata1 написа:realist написа:delqnski47, положението е много сложно и истината е някъде по средата. Съгласен съм с cska_90, че от Титан чеп за зеле не става и колкото по-бързо напуснат, толкова по-добре. Освен некомпетентни и некадърни, тия двамата са и изключително тъпи по природа и нищо добро няма да направят. На всичкото отгоре и пари достатъчно нямат. Съгласен съм обаче и с тези, които казват, че докато не се намери сериозен нов собственик, добри-лоши, ще трябва да ги търпим. Мисълта ми беше, като ще са те, поне да им помогнем да вземат някое и друго правилно решение. Да не го наричаме протест, а натиск за нещо позитивно. В момента единственото позитивно нещо е спешно да отиде делегация при Стойчо и да го убеди да поеме отбора моментално. Да се изринат тия гнилочи поне на 80% и да се направи чисто нова селекция. Тоя сезон е отсвирен, това е ясно, поне да се гради отбор за другия. Истинска добра фенска позиция би било колкото и да се съберат на мача с Бешикташ, през цялото време да се скандира името на Стойчо. Гарантирам ви, че още на другия ден ще се свържат с него, знам им психиката.
Иначе вече ме е яд, че си скъсах билета и май ще си взимам нов. Това е като да имаш дете - добро, лошо, твое си е и си го обичаш.
+1
На абселютно същото мнение съм.
Само в Стойчо ми е надеждата.
Но тия от Титан са такива нещастници (барабар с Костадинов) и едва ли ще го върнат.
+2
И аз съм на същото мнение.Винаги зад ЦСКА,твърдо против Титан.