fungus написа:не струва дучетоама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно
Споко-след неска вече сички сме заедно!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
fungus написа:не струва дучетоама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно
cska_90 написа:fungus написа:не струва дучетоама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно
Споко-след неска вече сички сме заедно!!!!![]()
emi_loko_plovdiv_usa написа:Дучето, Главата, Сектор Г и всички простиращи от ТИТАН вън от ЦСКА. Бие не сте истински фенове лекета такива.
Azz написа:cska_90 написа:fungus написа:не струва дучетоама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно
Споко-след неска вече сички сме заедно!!!!![]()
няма такова нещо приятелю!
rivan_bg написа:Аз мисля че наистина е време за промяна на всички нива,това включва управление,трениьори,директори и фен клуб.Неможе заради това че хора на дучето са яли бой отбора да страда,не е редно ,не е правилно.Казвам го като фен който от 90 година е на стадиона и е испуснал едва 15 мача от тогава.Не съм съгласен разни тинейджъри да се мислят за рейнджъри от мислията в Авганистан.Който иска да си троши главата но не да се опитва да криви ръцете и краката на отбора.Не съм съгласен с този вид на протест,тези "умни" глави мислят ли какво ще се случи ако Титан се махнат???????? надали си спомнят случая с А.Тоомов че отбора тогава единствено малкото разум в главата на Емо Костадинов и личните му пари спасиха отбора в първите седмици след шамара който понесохме.Тия същите който го оплюха и го нарекоха какъв ли не .Тия недоразвити умствено хора сега дърпат отбора за който уж пеят и протестират към пълна яма тоест В група.Защото не си дават сметка кой ще извади пари за подържа отбора след като Титан се махнат.Кой Дучето ли ще извади по милион на месец за издръжка на отбора ????? или някой от протестиращите??????? защото когато Титан се махнат ЦСКА умира.Отиваме на вариант Ботев Пловдив.Това което аз не мога да нарека любов към отбора.Това е нещо което мога да нарека пълно себеотдаванв да се прати отбора в В група.Нещо което феновете от подуене много отдавна искат.Нека има протест но да е вътре на стадиона и нека бъде преди мача и след мача не по време на мача.Пресен пример за това е Ливърпул ,нека направим и ние поне веднъж нещата като хората.И там имаше недоволство към собствениците към треньор към резултати на отбора ,но никъде не се видя празна трибуна напротив стадиона бе пълен и всички викат и подкрепят отбора за да не се получи по голям срив в отбора от който после трудно се излиза.Там където феновете пратиха ЦСКА с "огромната си обич и червени сърца".За всяка болка има илач ,НО НЕ ТОВА Е НАШИЯТ , затъването ще е огромно и ще става все по огромно докато се стигне на дъното на Марианската падина докато има такива фенове. "ХВАЛА НА ТЕЗИ ФЕНОВЕ".Най лошото е че никой не си отваря очите да погледне ,че вече се работи по тяхните искания за стадион,школа и управление,а най гадното от всичко е че още преди да се определи новият президент на ЦСКА само от разговорите който провеждаше В.Михов преди да поеме или да откаже вече го плюеха.Просто е немислимо ,това е пълна лудница
Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях![]()
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?
Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях![]()
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта