ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ВЪН ДУЧЕТАТА ОТ ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 00:47

fungus написа:не струва дучето :) ама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно :P

Споко-след неска вече сички сме заедно!!!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 28 окт 2010 08:53

cska_90 написа:
fungus написа:не струва дучето :) ама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно :P

няма такова нещо приятелю!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 28 окт 2010 14:34

Дучето, Главата, Сектор Г и всички простиращи от ТИТАН вън от ЦСКА. Бие не сте истински фенове лекета такива.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 14:58

emi_loko_plovdiv_usa написа:Дучето, Главата, Сектор Г и всички простиращи от ТИТАН вън от ЦСКА. Бие не сте истински фенове лекета такива.

Тихо бе!! :evil: Голяма фенка-а ника й е Локо Пловдив!! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 14:58

Azz написа:
cska_90 написа:

няма такова нещо приятелю!

Пак ще си приказваме!! ;)
Изображение

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 28 окт 2010 16:26

Аз мисля че наистина е време за промяна на всички нива,това включва управление,трениьори,директори и фен клуб.Неможе заради това че хора на дучето са яли бой отбора да страда,не е редно ,не е правилно.Казвам го като фен който от 90 година е на стадиона и е испуснал едва 15 мача от тогава.Не съм съгласен разни тинейджъри да се мислят за рейнджъри от мислията в Авганистан.Който иска да си троши главата но не да се опитва да криви ръцете и краката на отбора.Не съм съгласен с този вид на протест,тези "умни" глави мислят ли какво ще се случи ако Титан се махнат???????? надали си спомнят случая с А.Тоомов че отбора тогава единствено малкото разум в главата на Емо Костадинов и личните му пари спасиха отбора в първите седмици след шамара който понесохме.Тия същите който го оплюха и го нарекоха какъв ли не .Тия недоразвити умствено хора сега дърпат отбора за който уж пеят и протестират към пълна яма тоест В група.Защото не си дават сметка кой ще извади пари за подържа отбора след като Титан се махнат.Кой Дучето ли ще извади по милион на месец за издръжка на отбора ????? или някой от протестиращите??????? защото когато Титан се махнат ЦСКА умира.Отиваме на вариант Ботев Пловдив.Това което аз не мога да нарека любов към отбора.Това е нещо което мога да нарека пълно себеотдаванв да се прати отбора в В група.Нещо което феновете от подуене много отдавна искат.Нека има протест но да е вътре на стадиона и нека бъде преди мача и след мача не по време на мача.Пресен пример за това е Ливърпул ,нека направим и ние поне веднъж нещата като хората.И там имаше недоволство към собствениците към треньор към резултати на отбора ,но никъде не се видя празна трибуна напротив стадиона бе пълен и всички викат и подкрепят отбора за да не се получи по голям срив в отбора от който после трудно се излиза.Там където феновете пратиха ЦСКА с "огромната си обич и червени сърца".За всяка болка има илач ,НО НЕ ТОВА Е НАШИЯТ , затъването ще е огромно и ще става все по огромно докато се стигне на дъното на Марианската падина докато има такива фенове. "ХВАЛА НА ТЕЗИ ФЕНОВЕ".Най лошото е че никой не си отваря очите да погледне ,че вече се работи по тяхните искания за стадион,школа и управление,а най гадното от всичко е че още преди да се определи новият президент на ЦСКА само от разговорите който провеждаше В.Михов преди да поеме или да откаже вече го плюеха.Просто е немислимо ,това е пълна лудница

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 20:45

rivan_bg написа:Аз мисля че наистина е време за промяна на всички нива,това включва управление,трениьори,директори и фен клуб.Неможе заради това че хора на дучето са яли бой отбора да страда,не е редно ,не е правилно.Казвам го като фен който от 90 година е на стадиона и е испуснал едва 15 мача от тогава.Не съм съгласен разни тинейджъри да се мислят за рейнджъри от мислията в Авганистан.Който иска да си троши главата но не да се опитва да криви ръцете и краката на отбора.Не съм съгласен с този вид на протест,тези "умни" глави мислят ли какво ще се случи ако Титан се махнат???????? надали си спомнят случая с А.Тоомов че отбора тогава единствено малкото разум в главата на Емо Костадинов и личните му пари спасиха отбора в първите седмици след шамара който понесохме.Тия същите който го оплюха и го нарекоха какъв ли не .Тия недоразвити умствено хора сега дърпат отбора за който уж пеят и протестират към пълна яма тоест В група.Защото не си дават сметка кой ще извади пари за подържа отбора след като Титан се махнат.Кой Дучето ли ще извади по милион на месец за издръжка на отбора ????? или някой от протестиращите??????? защото когато Титан се махнат ЦСКА умира.Отиваме на вариант Ботев Пловдив.Това което аз не мога да нарека любов към отбора.Това е нещо което мога да нарека пълно себеотдаванв да се прати отбора в В група.Нещо което феновете от подуене много отдавна искат.Нека има протест но да е вътре на стадиона и нека бъде преди мача и след мача не по време на мача.Пресен пример за това е Ливърпул ,нека направим и ние поне веднъж нещата като хората.И там имаше недоволство към собствениците към треньор към резултати на отбора ,но никъде не се видя празна трибуна напротив стадиона бе пълен и всички викат и подкрепят отбора за да не се получи по голям срив в отбора от който после трудно се излиза.Там където феновете пратиха ЦСКА с "огромната си обич и червени сърца".За всяка болка има илач ,НО НЕ ТОВА Е НАШИЯТ , затъването ще е огромно и ще става все по огромно докато се стигне на дъното на Марианската падина докато има такива фенове. "ХВАЛА НА ТЕЗИ ФЕНОВЕ".Най лошото е че никой не си отваря очите да погледне ,че вече се работи по тяхните искания за стадион,школа и управление,а най гадното от всичко е че още преди да се определи новият президент на ЦСКА само от разговорите който провеждаше В.Михов преди да поеме или да откаже вече го плюеха.Просто е немислимо ,това е пълна лудница

Браво !!! Абсолютно съм съгласен с мнението ти !!! Много добре казано.... И аз съм на това мнение,че е време за промяна и тя не може и не трябва да е навсякъде другаде,но не и във фен клуба !!! Затова най-разумното нещо,което може да направи дучето,ако наистина обича ЦСКА е да се оттегли !!! Защото е време дучето да бъде сменен,така както навсякъде по света изтичат мандати и неговия вече изтече и щом има разномислие,неувереност и напрежение във феновете,значи е време за промяна ...

ДУЧЕ ВЪН ОТ СЕКТОР "Г" !!! МАХНИ СЕ И СПАСИ ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2010 20:55

Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях :roll:
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 28 окт 2010 21:48

Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях :roll:

За него не мога да кажа но искам да кажа че може да не е светло бъдеще,но поне е бъдеще.Защото като се изгонат титаните не виждам от къде ще се издържа и как ще се подържа отбора.Защото без пари няма никакво бъдеще ,няма да има никаква школа ,никакъв стадион няма да има и отбор с името ЦСКА в А група да не говорим за евролига или шампионска лига.Защото трябва да се прави всичко като хората а не да се подържат лични интереси на някой.тази война няма да доведе до нищо друго освен до разпарчетосване на вече разпасаната команда ЦСКА.В момента трябва да сме солидарни към идеята ЦСКА не към идеята Дуче или Титан,просто безрезервна подкрепа към отбора за да може да излезне от кризата и след това да се занимаваме с титан ,дуче,глави и цимбици а още повече че това е работа на прокуратурата а не на феновете

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 22:02

Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях :roll:

Аз съм го писал тук в много мнения,но пак ще ти го напиша. Не ме интересува кой е собственик на ЦСКА и кой налива парите в клуба,но който и да е аз винаги ще съм ЗАД него,защото обичам ЦСКА и искам да играе в "А" група и защото колкото и пари да имат ТИТАН,ДАВАТ,може да са малко за клуб като нашия,но на този етап няма друга алтернатива,затова ни остава само едно - да подкрепяме отбора си докрай във всеки мач за да вдъхнем както на футболистите така и на ръководството достатъчно самочувствие и увереност,за да може едните да играят футбол и да излизат с желание на терена,а на другите да им покажем,че има смисъл да дават пари на нашия отбор и че не трябва да съжаляват за това.Защото приятелю,ако ТИТАН сега се дръпнат ... представи си утре се обявят в несъстоятелност ???? Или обявят фалит ??? Какво се случва с нашия любим отбор ??? Както виждаш желаещи да закупят ЦСКА няма.Да кажем,че тези които бойкотират,освиркват футболистите и ръководството, когато са на мач или пък изобщо не ходят са прави и това е най-логичното...да предположим,че нещата се развият така както искат бойкотиращите фенове "вън боклуците от ЦСКА" и ТИТАН си тръгнат ,ок но какво се случва с ЦСКА от тук нататък ??? Трябва да е ясно,за какво се бойкотира и каква и целта и когато това е ясно, човек трябва да си даде сметка сам, дали това е най-правилното за отбора който обича и какви ще са плюсовете и какви ще са минусите.След като са обективно отбелязани и плюсовете и минусите най-логичното е човек да ги преброй и да види кое е в повече : + или - . Другото нещо,което аз немога да разбера е наистина за какво се протестира и бойкотира след като ТИТАН казаха,че от пролетта ще играем на Армията,казаха и показаха, че тече ремонт на Панчарево,след това се разбраха със Свилен Нейков и започнаха да строят на местото на тенис кортовете в Борисовата градина игрища,купуват футболисти и за момента доколкото е известно в клуба всички заплати са изплатени,след като се вслушаха във феновете и сами си дадоха сметка си признаха ,че са сбъркали , освободиха Емил Костадинов и Гьорето и казаха,че се оттеглят от клуба ,като ще търсят президент,които да се занимава с нещата в ЦСКА ,а те само ще дават парите. Добре питам аз ,кой е този недоволен фен и за какво се бори в тези тежки дни на криза, и дали борбата му е в името на ЦСКА,питам има ли този фен "номер 1" пари да издържа клуба и готов ли е да го купи ? Дучето води война и протестни действия за какво обаче ,след като ТИТАН обявиха промените които ще правят и се вслушаха във феновете ?За мен и в моите очи истината е само 1 и аз съм я писал в по-горните ми мнения,ако искаш прочети там. На твоя въпрос : Аз вярвам в светлото бъдеще на ЦСКА само,ако сме заедно и сме задружни и ако даваме на отбора необходимата подкрепа. Не съм против протеста,но той трябва да е или преди мач или след мач,по време на мача футболистите трябва да усещат нашата дълбока и мощна подкрепа!Вярвам в светлото бъдеще на ЦСКА когато ние подкрепяме и хората които дават пари в отбора ( в момента това са ТИТАН) ! НЕ вярвам в светлото бъдеще на ЦСКА с глисти и охлюви като дучето и главата,които вредът на ЦСКА в името на собственото благо !!! Които каквото и да правят от ТИТАН, те бойкотират и са срещу тях, без да имат обективни аргументи,а ние вече почти всички ги знаем техните аргументи тези 25 000 лв на месец !!! Тази ситуация най-просто може да бъде описана така: шепа охлюви диктатори и анархисти на които са им спрени парите се опитват свячески да си ги върнат,дори и в името на това ЦСКА да играе в В група,защото тяхната цел е нови собственици,но ако не бъдат намерени такива те нищо не губят,защото парите вече са им спрени така или иначе !!! За тази цел,която имат използват вярващите им хора от обкръжението,както и всички онези фенове на които са им промити вече мозъците и вярват,че правят всичко това за доброто на ЦСКА,а всъщност единственото което правят е да помагат на дебелака да си върне парите или да унищожи ЦСКА !!! :evil: :twisted: :!:
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”