НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот lauta hools » 02 ное 2008 21:09

birabecks написа:
Blue_Lion написа:Абе кво стана с тая тема бе ? Яко писане,това ме кефи и ме кара се чуствам горд,че съм я създал :twisted: :D :D Аз да се махам освен ? Нали съм от София... :D :D Абе пичове,ние с Lauta Hools дето сме на по 20 год. общо взето,май не сме за тука,а ? :D :D Plovdiv Pee 1912 е женен,birabecks доколкото разбрах и той...а ние с М. (lauta hools имам предвид,ма няма да му казвам името да не земе някой да го посети :D :D ) тука...ма не,чакай и той има гадже ! Лелеее закъсал съм го бе :D :D :D Излиза,че съм на принципа "И сам война е войн" Малиии...ужас ! Епа кат не ма щат,те жените губят ! :D :D Я да кажа аз по тоя случай едно мощно НАЗДРАВЕ,момчета ;) Тааа някой друг каза ли : НАЗДРАВЕ ? :twisted: :D :D :D

А бе,пич...сбъркал си града.Ако търсиш свестни жени - тука е мястото,в Пловдив.Ела тука,ще те пребоядисаме /щото "левскарите" тука не "гилат"/и ще те уредим с нещо подходящо... :D :D :D Ай наздраве!

Хахахах ами да сестра ми си няма приятел,ти я знаеш ;) ;) :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 ное 2008 21:09

Blue_Lion написа:http://www.youtube.com/watch?v=BrSSSfYE2dQ Вижте това :D :D :D :D :D :D :D :D

yes !!! ебати е рекламата :) :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2008 21:11

birabecks написа:
Blue_Lion написа:Абе кво стана с тая тема бе ? Яко писане,това ме кефи и ме кара се чуствам горд,че съм я създал :twisted: :D :D Аз да се махам освен ? Нали съм от София... :D :D Абе пичове,ние с Lauta Hools дето сме на по 20 год. общо взето,май не сме за тука,а ? :D :D Plovdiv Pee 1912 е женен,birabecks доколкото разбрах и той...а ние с М. (lauta hools имам предвид,ма няма да му казвам името да не земе някой да го посети :D :D ) тука...ма не,чакай и той има гадже ! Лелеее закъсал съм го бе :D :D :D Излиза,че съм на принципа "И сам война е войн" Малиии...ужас ! Епа кат не ма щат,те жените губят ! :D :D Я да кажа аз по тоя случай едно мощно НАЗДРАВЕ,момчета ;) Тааа някой друг каза ли : НАЗДРАВЕ ? :twisted: :D :D :D

А бе,пич...сбъркал си града.Ако търсиш свестни жени - тука е мястото,в Пловдив.Ела тука,ще те пребоядисаме /щото "левскарите" тука не "гилат"/и ще те уредим с нещо подходящо... :D :D :D Ай наздраве!

Не,че се фукам ма познавам мацки от пловдив (едната е чорбарка - ужас !) маа съм си вървежен сред тях и като Говедце,така че за принадлежността - така си ми е добре ;) Иначе, с един приятел сме решили като земе си кола,ще пием кафе в Пловдив :D :D Иначе,Пловдивските мацки са мноо яки ;) Ма и тука кви има...лелее :) Аз като имам гадже и ми е трудничко леко :twisted: :D :D
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 02 ное 2008 21:16

Blue_Lion написа:
birabecks написа:

Не,че се фукам ма познавам мацки от пловдив (едната е чорбарка - ужас !) маа съм си вървежен сред тях и като Говедце,така че за принадлежността - така си ми е добре ;) Иначе, с един приятел сме решили като земе си кола,ще пием кафе в Пловдив :D :D Иначе,Пловдивските мацки са мноо яки ;) Ма и тука кви има...лелее :) Аз като имам гадже и ми е трудничко леко :twisted: :D :D

Ами що се "косиш" тогава? Аре наздраве! Ама тва с чая...Не си прав,да знаеш. :D :D :D
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2008 21:33

lauta hools написа:
birabecks написа:

Хахахах ами да сестра ми си няма приятел,ти я знаеш ;) ;) :D

хахахах айдеее уредих се май ;) Приема ли Левскари,така де говеда ? :D :D Birabecks,има нещо вярно - това са троянски коне :D :D
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 02 ное 2008 21:41

А бе , нещо ме притеснява...Гледам тука и не виждам нито един "армеец"...Тези хора не пият ли,нещо притеснява ли ги.?Ако има някой пич от ЦСКА,да каже едно "Наздраве" ! :idea:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 ное 2008 21:42

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ПИЧКИ ДЕТО СА ВЪВ ФОРУМА ........... :D :D :D :D ХАХАХАХААХ

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 ное 2008 21:43

а притесняви ги че пак се осраха на дербито ,големи приказки и накрая нищо :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 ное 2008 21:44

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Хахахах ами да сестра ми си няма приятел,ти я знаеш ;) ;) :D

хахахах айдеее уредих се май ;) Приема ли Левскари,така де говеда ? :D :D Birabecks,има нещо вярно - това са троянски коне :D :D

Приема,приема!Само не и жълти педалчета ;) :D (да ме извинят колегите,ама.....
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

maina

Мнениеот maina » 02 ное 2008 21:45

lauta hools написа:
Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Хахахах ами да сестра ми си няма приятел,ти я знаеш ;) ;) :D

Приема,приема!Само не и жълти педалчета ;) :D (да ме извинят колегите,ама.....

разваляш атмосферата момче ... :D
ама жълти,червени или оранжеви ....нормално да не приема педалчета... :lol:

Върни се в “Игри и забавления”