Славия - ЦСКА (тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Славия - ЦСКА (тема за мача)
Би ли могъл някой от екипа на сайта да обясни по каква причина още не е коригирано класирането след този мач 

от minoso на 24 Апр 2010 18:14
Old_death написа:
Не мога да разбера какво реват сините и белите за дузпата!Гледах 20 пъти спорните положения и потвърждавам мнението си.Кристално чиста дузпа,като преди това е две положения от една атака спести две дузпи срещу Славия.Първо за опит за сваляне на фанелката на Трифонов и само секунда след това подкосяване на Мигел отзад!Преди сините да певат от съдията нека си припомнят,че точно Ристосков беше главното действащо лице при дадената измислена дузпа при симулацията на Йовов.Мястото на Овчата глава и на Стефанов е в лудницата.Само психическинеуравновесени хора можат да се държат като тях.
След като за теб това е дузпа а положението на Йовов ( абсолютно сходни ситуации) не е фаул, значи спокойно може да идеш да те освидетелстват!!!
Ако успееш да свалиш очилата си,ще видиш коренната разлика между двете положения.При ситуацията в мача с Черноморец Йовов падна като нокаутиран без да има съприкосновение между него и защитника,докато при ситуацията в тоя мач,Гранден носи на гърба си защитника 5-6 метра и докрая остана прав,без да симулира.Да не говориме,че преди това положение имаше още 2 чисти неотсъдени дузпи за нас.Но ако бе свирнал още една,направо не ми се мислеше какъв рев и сепуко щеше да има.Овчил щеше да се хвърли под лифта на Копитото

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- david_villa
- Контакти:
Д. Пенев заяви, че е наблюдавал "Славия" в предстоящите мачове на този отбор.

- POPCORN
- Контакти:
http://football.sportal.bg/news.php?news=233988 вижте само..това ако не са дузпи аз съм Батман!Мерси на момчетата!Евала за играта!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- unist_gp
- Контакти:
Re: Велислав Вуцов - вечно онеправданият
чичо Венци го раздаваше уж мутра, а пък нямат никакъв респект от него. през есента съдията преповтори един фаул,че да стане 1-0 за ЦСКА, сега дузпа-невидимка, срещу ФК Батков защитник си вкарва автогол още във 2-рата минута.... Ще се ядоса чичо Венци и пак ще започне със странните домакински резултати...
Много е прав Вуцов !
Никаква дузпа си нямаше за Цска! Напълно е прав Вуцов!!!
Old_death написа:от minoso на 24 Апр 2010 18:14
Old_death написа:
Не мога да разбера какво реват сините и белите за дузпата!Гледах 20 пъти спорните положения и потвърждавам мнението си.Кристално чиста дузпа,като преди това е две положения от една атака спести две дузпи срещу Славия.Първо за опит за сваляне на фанелката на Трифонов и само секунда след това подкосяване на Мигел отзад!Преди сините да певат от съдията нека си припомнят,че точно Ристосков беше главното действащо лице при дадената измислена дузпа при симулацията на Йовов.Мястото на Овчата глава и на Стефанов е в лудницата.Само психическинеуравновесени хора можат да се държат като тях.
След като за теб това е дузпа а положението на Йовов ( абсолютно сходни ситуации) не е фаул, значи спокойно може да идеш да те освидетелстват!!!
Ако успееш да свалиш очилата си,ще видиш коренната разлика между двете положения.При ситуацията в мача с Черноморец Йовов падна като нокаутиран без да има съприкосновение между него и защитника,докато при ситуацията в тоя мач,Гранден носи на гърба си защитника 5-6 метра и докрая остана прав,без да симулира.Да не говориме,че преди това положение имаше още 2 чисти неотсъдени дузпи за нас.Но ако бе свирнал още една,направо не ми се мислеше какъв рев и сепуко щеше да има.Овчил щеше да се хвърли под лифта на КопитотоНормално е да се свирят срещу нас 2 дузпи на мач,но обратното е малко вероятно!Няма какво сини и бели да търсят вината за състоянието на отборите си там,дето няма да я намерят!Пълен ташак са!
Виж аз не казвам че положението на Йовов е дузпа , но пусни си ситуацията и виж дали няма дърпане за фланелката? А колкото до състоянието на отборите аз се радвам че няма да играем в евротурнирите защото нямам нерви да ги гледам тея мъртви души които носят фланелката на любимия отбор. Ние немоежем мездра да бием та за каква европа говорим! Дано някой от полуфиналистите за купата се представи по -добре ама силно се съмнявам

POPCORN написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=233988 вижте само..това ако не са дузпи аз съм Батман!Мерси на момчетата!Евала за играта!
За положението срещу Трифонов си казах мнението, но за това срещу Гранден се вижда, че се дърпат и двамата.

Ристосков поне показа някакъв критерий. Йовов срещу Черноморец и днешната дузпа.