Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Купа на БГ :)
Аз не вярвам че ще махнат Велизар.Още повече да върнат Кольо.
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полуфинал
garfild8 написа:DrAvalanche написа:Честито на Калиакра, заслужиха си класирането. За черноморци остава да припомним поговорката "На заем брашно, тъпкано се връща".
Може и да си прав.Затова ли беше да отстраним Черноморец и после вас?Да загубим толкова баламски от Калиакра?
Честно казано нямам нищо против да загубим от Вас в честен двубой. Винаги съм Ви стискал палци в ЕКТ. Но събията от последния мач във Варна адски ме подразниха.
А това че отпаднахте от Калиакра може да е за добро за Вас. Стига ТИМ да не направят някоя глупост.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

ВИнаги съм смятал, че на треньор трябва да му се дава шанс поне 1/2 сезон и две подготовки, но след като направихме глупоста да отпишем мач от първенството неискам да чувам за Вили. Те са професионалисти и трябва да играят всеки мач. Има 25 човека група! А ние първо прецакахме шансовете си в първенството и сега и купата. За една седмица се омацахме до ушите с л**на и е добре да намалим очакванията си за да не ни боли още
Re: Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полу-финал
vasko1936 написа:garfild8 написа:Честито на Калиакра.А моите смешници в зелено-бяло,НЯМА да ида да ги гледам на Тича.Много съм разочарован.Много.
Пич, този пост много ярко констратира с подписа ти! Иначе написаното към подписа повече ми харесва
Благодаря,че ти харесва подписа ми.Но ще минат няколко мача без мен.После пак ще се върна на Тича.Просто болката ми е много голяма и нямам сили,да ги гледам така...бездушни и слаби.
Само Черно море.
DrAvalanche написа:Честито на Калиакра, заслужиха си класирането. За черноморци остава да припомним поговорката "На заем брашно, тъпкано се връща".
Всички на Тича на следващото домакинство.След загуби отбора има най-голяма нужда от подкрепа!Това е.А следващия треньор трябва да е Илиан Илиев!А Велизар трябва да си изкара сезона.Стига глупости.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
зелено-бяло написа:Аз не вярвам че ще махнат Велизар.Още повече да върнат Кольо.
Точно заради предните 2 мача мисля че ще го махнат. А Колхо просто е едиствена алтернатива при бърза смяна. Затова си мисля че ще е той и после ще го оставят до следващ гаф
Попов: Подавам оставка, няма връщане назад
31 март 2010 22:23
Още по темата:
Филипов: Няма разлика между отборите в А и Б група
Калиакра изхвърли Черно море, отбор от Б група на финал за Купата на България
Старши треньорът на Черно море Велизар Попов заяви след отпадането за Купата на България от Калиакра заяви, че ще поеме своята отговорност и ще подаде оставка.
„Каквото и да коментирам вече няма никакво значение. Единственото, което мога да направя е да се извиня на нашите фенове. Ще поема своята отговорност, тъй като аз съм треньор на Черно море.”
„Ще разговаряме с шефовете, за да видим кое е най-доброто за клуба. Естествено, че ще подам оставка, този път няма връщане назад. Нека феновете не се сърдят на футболистите. Отговорността е моя. Няма да търсим никакви оправдания. Важен е фактът, а той е, че отпаднахме”, заяви Попов след мача.
31 март 2010 22:23
Още по темата:
Филипов: Няма разлика между отборите в А и Б група
Калиакра изхвърли Черно море, отбор от Б група на финал за Купата на България
Старши треньорът на Черно море Велизар Попов заяви след отпадането за Купата на България от Калиакра заяви, че ще поеме своята отговорност и ще подаде оставка.
„Каквото и да коментирам вече няма никакво значение. Единственото, което мога да направя е да се извиня на нашите фенове. Ще поема своята отговорност, тъй като аз съм треньор на Черно море.”
„Ще разговаряме с шефовете, за да видим кое е най-доброто за клуба. Естествено, че ще подам оставка, този път няма връщане назад. Нека феновете не се сърдят на футболистите. Отговорността е моя. Няма да търсим никакви оправдания. Важен е фактът, а той е, че отпаднахме”, заяви Попов след мача.
- paceto
- Контакти:
Veso1913 написа:DrAvalanche написа:Честито на Калиакра, заслужиха си класирането. За черноморци остава да припомним поговорката "На заем брашно, тъпкано се връща".
Всички на Тича на следващото домакинство.След загуби отбора има най-голяма нужда от подкрепа!Това е.А следващия треньор трябва да е Илиан Илиев!А Велизар трябва да си изкара сезона.Стига глупости.
Ти защо не беше днес на мача точно когато трябваше да го подкрепяте най много?

Re: Калиакра отстрани Черно Море с дузпи и е на полу-финал
garfild8 написа:vasko1936 написа:garfild8 написа:Честито на Калиакра.А моите смешници в зелено-бяло,НЯМА да ида да ги гледам на Тича.Много съм разочарован.Много.
Пич, този пост много ярко констратира с подписа ти! Иначе написаното към подписа повече ми харесва
Благодаря,че ти харесва подписа ми.Но ще минат няколко мача без мен.После пак ще се върна на Тича.Просто болката ми е много голяма и нямам сили,да ги гледам така...бездушни и слаби.
Ще минат 2-3 дни, сърцето ти ще трепне и хоп.....пак на Тича

vasko 1936,дано да са 2-3 дена.
Повдигна ми настроението.Благодаря ти. 

Само Черно море.