Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Стойчо Младенов отново в ЦСКА!!За и против??

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2010 21:55

Обичам Батков написа:
delqnski47 написа:
Обичам Батков написа:НЕ

Под ''НЕ'',имаш впредвид ''Нямам нищо против''...нали :lol: ;)

Не, имам нещо против, въпреки моето огромно уважение към Стойчо, моето мнение е,че той не е най подходящият кандидат. А за да го обясня трябва да изпиша един ферман, просто в момента нямам нерви!

Да ти кажа и аз не знам какво да мисля!В момента ми е толкова досадно че съм готов ей така да се събера с местните от квартала и да се нафиркаме в местната кръчма...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 мар 2010 21:56

ros написа:
acmilan написа:За Стойчо Младенов могат да бъдат само хора,които искат да "къртят говедата" :lol: Абсолютен простак е Стойчо,да не говорим,че забрави откъде е тръгнал...Ако искате ЦСКА да стане европейски клуб,ви трябва треньор с такова мислене,не Стойчо.

Това с квалификациите пич, не ти прави чест. Това с "къртенето на говедата" излиза от твоята уста.
А това защо съм ЗА си е лично мое решение....
Падаш много ниско с това компетентно изказване.

acmilan цитира санкциониран потребител, с изтрито мнение.

П.С. Спазвайте добрия тон.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 29 мар 2010 21:58

За доброто на ЦСКА и връщането им в оптималната им форма Стойчо Младенов трябва да се върне . Макар че много ме съмнява дали ще се съгласи .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 мар 2010 21:59

Абе стига простотии не ви ли писна постоянно едно и също, през някакъв кратък период от време да се сменят едни и същи лица, искам поне 1 треньор да се позадържи макс за сезон и половина да се даде шанс, кво е това нещо,какво като дойде Стойчо към който нямам нищо против и го уважавам като треньор, ще стане като последния пътщ ще поседи малко и ще го разкарат и пак въртележки. Е на мен ми писна от некадърно управление, титаните яко ми падат в очите вече нищо няма дфа излезе от тяхното управление, дано поне ни изчистят дълговете и към Перник след това да поемат.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот bobonikolov » 29 мар 2010 22:02

За да си проличи дали един треньор е добър или не трябва да се остави той да поработи известно време в един клуб.Не месец не два,а няколко години.Андоне доиде преди 2 месеца с доста добра визитка-визитка,която не е попълвана само с късмет.След като този треньор е в топ 5 на Румъния значи има защо.Тук обаче някои хора започнаха два месеца по-късно да го обиждат и да казват,че е неспособен,некадърен и т.н.Уважаеми приятели 2 месеца са нишо време за да давате оценка за работата на един треьор.Ама нали сме в България-всичко трябва да стане на мига- трябва задължитлено да станем шампиони,задължително още тази година да влезем групите на ШЛ и въобще не ни пука за нищо.А това,че нещата не стават с магическа пръчка въобще не ни грее-нас феновете.Хора във футбола се иска търпение и дългосрочни инвестиции,както и работа на спокойствие от страна на треньорското ръководство.Така до никъде няма да стигнем.Справка-за последните 20 години в ЦСКА са се сменили точно 30 треньора.В Ман.Юнайтед сър Алекс работи вече от почти толкова.
Не разбирам какво толкова харесвате на Стойчо?Да направи ни шампиони.Ами после?Не бяха загуби от Галтасарай,от Торпедо и т.н.Това е треньор,който изтисква максимума от играчите си за да си постигне целите си и неуспехите идват при него толкова бързо колкото и успехите.Същата работа и с Йешич.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот Siegfried » 29 мар 2010 22:04

bobonikolov написа:За да си проличи дали един треньор е добър или не трябва да се остави той да поработи известно време в един клуб.Не месец не два,а няколко години.Андоне доиде преди 2 месеца с доста добра визитка-визитка,която не е попълвана само с късмет.След като този треньор е в топ 5 на Румъния значи има защо.Тук обаче някои хора започнаха два месеца по-късно да го обиждат и да казват,че е неспособен,некадърен и т.н.Уважаеми приятели 2 месеца са нишо време за да давате оценка за работата на един треьор.Ама нали сме в България-всичко трябва да стане на мига- трябва задължитлено да станем шампиони,задължително още тази година да влезем групите на ШЛ и въобще не ни пука за нищо.А това,че нещата не стават с магическа пръчка въобще не ни грее-нас феновете.Хора във футбола се иска търпение и дългосрочни инвестиции,както и работа на спокойствие от страна на треньорското ръководство.Така до никъде няма да стигнем.Справка-за последните 20 години в ЦСКА са се сменили точно 30 треньора.В Ман.Юнайтед сър Алекс работи вече от почти толкова.
Не разбирам какво толкова харесвате на Стойчо?Да направи ни шампиони.Ами после?Не бяха загуби от Галтасарай,от Торпедо и т.н.Това е треньор,който изтисква максимума от играчите си за да си постигне целите си и неуспехите идват при него толкова бързо колкото и успехите.Същата работа и с Йешич.

За мен лично Андоне не беше подходящия човек за ЦСКА . Това , което казваш , е вярно , но няма ли я химията между отбора и треньора - няма смисъл просто и двата лагера да си губят времето един с друг .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 29 мар 2010 22:04

ros написа:Това с квалификациите пич, не ти прави чест. Това с "къртенето на говедата" излиза от твоята уста.
А това защо съм ЗА си е лично мое решение....
Падаш много ниско с това компетентно изказване.

Само къртенето не е така, иначе другото да не би Стойчо да не го е казал :roll: Нима не каза, защо ми викат Тройчо, нима защото бих говедата с 3:0... да не говорим за удрянето по масата в Самоков и т.н и т.н

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2010 22:08

ros,цитатът,както каза славията е от ваш привърженик с изтрито мнение.Що се отнася до квалификацията спрямо Стойчо,стоя напълно зад нея.Защо не съм обидил така Любо Пенев например?Стойчо Младенов и Вили Вуцов са ми много антипатични със своето просташко поведение към противника.Неслучайно ЦСКА не е постигнал нищо с Младенов в Европа,просто той за местна консумация и може единствено да се ежи на вечния противник и да се мазни на феновете...Не си мисли,че е по-добър треньор от Андоне,просто румънецът дойде без да познава обстановката в България и конкретно в ЦСКА,много правилно го каза Стефан Орманджиев по Ринг,че чужденец може да поеме отбора през лятото,след като се е запознал със ситуацията в клуба и футбола ни като цяло,следейки шампионата отблизо през пролетния дял.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 29 мар 2010 22:12

Стойчо Младенов: Няма сила, която да ме спре да се върна в ЦСКА
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Върни се в “Архив”