Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Bo4kO
Контакти:

Re: Велизаре махай се...

Мнениеот Bo4kO » 11 апр 2010 22:19

Ако Велизар се махне сега който и треньор да дойде не виждам какво толкова ще направи за оставащите 7 мача със тези футболисти.Този сезон явно няма да играем в Европа.На лято нов треньор и нови футболисти. :idea:

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 11 апр 2010 22:23

Bo4kO написа:Ако Велизар се махне сега който и треньор да дойде не виждам какво толкова ще направи за оставащите 7 мача със тези футболисти.Този сезон явно няма да играем в Европа.На лято нов треньор и нови футболисти. :idea:

И най-важно нови собственици.Тез достатъчно ни лъгаха.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 22:25

Bo4kO написа:Ако Велизар се махне сега който и треньор да дойде не виждам какво толкова ще направи за оставащите 7 мача със тези футболисти.Този сезон явно няма да играем в Европа.На лято нов треньор и нови футболисти. :idea:

Абсолютно на грешно мнение си! Точно сега му е времето ( даже вече доста закъсняло ) да се махне недоразумението Велизар. Сега е момента за доказан треньор, който до края на сезона ще прецени кой да остане и кой трябва да бъде освободен и лятото да има ясна стратегия за подготовката и селекцията.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 22:26

зеленобелия написа:

И най-важно нови собственици.Тез достатъчно ни лъгаха.

Вярно, бе! Или да правят стадиона или къш! И ако не го правят Прокуратурата да се самосезира!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Велизар Попов - да остане или не ?!

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 22:28

велизаре, как успя да подлъжеш толкова хора включително и мен, че имаш някакви качества бе :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 11 апр 2010 22:34

Ще се запознае с целите на отбора(ако има такива), с обстановката в отбора,с футболитите с които разполага и ще прецени на кои постове да попълва и в каква посока да набляга с тези които са в отбора.НО ТОВА Е ВЪВ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ОТБОР,А ПРИ НАС ЯВНО НЯМА ДА Е ТАКА.НЕ СЕ ПРАВИ ОТБОР ЗА 2-3 СЕДМИЦИ,ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТ ОСТАВАЩИТЕ КРЪГОВЕ ДА ВЪВЕДАТ ЕДИН НОРМАЛЕН ТРЕНЬОР В РЕАЛНАТА СРЕДА И ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА Е ГОТОВ ДА СЕ БОРИ ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ........ЕВЕНТУАЛНО,АКО ИЗОБЩО НЯКОЙ ИМА НЯКАКВИ АМБИЦИИ С ТОВА РЪКОВОДСТВО.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 11 апр 2010 22:35

зеленобелия написа:Всички варненци останахме жестоко излъгани от тях.

За жалост отново..!
Аз не мога да разбера едно нещо - събота и неделя съм цял ден пред ТВ-то да гледам мачовете от БГ първеството.. и май само ние не можем да организираме контра атаки... като гледам другите отбори, дори най- слабите от десет една поне правят.. наще ли не могат да бягат или никой не ги учи да контраатакуват.. Днес ги гледах.. ми то в перфектни условия за контра те седят и се чудят к'ва е тая топка, аджеба, в краката им и за к'во служи.. ?! пък Литекс като тръгнат да атакуват, камерата не може да свари да ги проследи.. И за какъв чеп пусна Ели, а не Румен Николов... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 апр 2010 22:42

iskrichka написа:
зеленобелия написа:Всички варненци останахме жестоко излъгани от тях.

За жалост отново..!
Аз не мога да разбера едно нещо - събота и неделя съм цял ден пред ТВ-то да гледам мачовете от БГ първеството.. и май само ние не можем да организираме контра атаки... като гледам другите отбори, дори най- слабите от десет една поне правят.. наще ли не могат да бягат или никой не ги учи да контраатакуват.. Днес ги гледах.. ми то в перфектни условия за контра те седят и се чудят к'ва е тая топка, аджеба, в краката им и за к'во служи.. ?! пък Литекс като тръгнат да атакуват, камерата не може да свари да ги проследи.. И за какъв чеп пусна Ели, а не Румен Николов... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Днеска не го гледай,както ви казах и ме самняваше днес легнахме..
А и да си спомним мача с Беласица там 2:0..а той беше уговорен,не се и самнявам за много пари..

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 22:45

chelseabg написа:Днеска не го гледай,както ви казах и ме самняваше днес легнахме..
А и да си спомним мача с Беласица там 2:0..а той беше уговорен,не се и самнявам за много пари..

Аз и за двата мача съм на друго мнение - днес не си дадоха много зор и за момента явно тови си можем. За Беласица - чисто подценяване - няма как да се бориш за медали и да продадеш мач на един отбор, който се знае, че ще изпадне и на всичкото огоре няма и пари..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 11 апр 2010 22:46

chelseabg написа:Днеска не го гледай,както ви казах и ме самняваше днес легнахме..

То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”