А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот eMs1 » 08 мар 2010 11:35

Deliba6 написа:Не съм ви чел мненията /а също и простотиите/, но не съм горд изобщо!!! :oops: Няма игра, няма мъже, няма футбол!... :oops: Дузпа нямаше да дам посмъртно /докато аз бях съдия/!... Гонзо да ходи да се учи, а не да се прави на велик! Батков да ходи на...!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

THE G.A.M.E

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2010 13:16

THE G.A.M.E написа:
Е, ще го отречеш ли, че в 90 % от мачовете срещу български съперници, Левски играе в тяхната половина ?
Независимо как се казва съперника ? !
Ти си посочил отделни отбори....и това реално са - ОТДЕЛНИ МАЧОВЕ на тези тимове !
Особенно пък "Нафтата" винаги играеха ( и наистина често биеха ) срещу Левски на контри !
А останалите отбори които даваш като пример.....има торент сайтове, изтегли си мачовете.....и гледай !
От мнението ти съдя, че ще останеш много....ама много изненадан от видяното ! ... :lol:[/quote]

kartago написа:

Разбира се, че ще го отрека!....Не ме карай да тегля нещо в което съм участвал!..........Нещата в момента са много различни! Точно затова спорехме, преди, не можеше някой "да вдигне глава", а в последните години, гледам, как и вие, и червените понякога си изпадате в глуха защита, и това би ме радвало разбира се, би трябвало да означава, че другите отбори се вдигат, за съжаление, вие се приближавате към тях! Днес с 10 човека "Миньор" имаха шансове, а преди години ( в социализЪма, това беше невъзможно, и беше сравнявано с Богохулство!)......... а и всичко е тактика, приятелю! :lol:[/quote]

За съжеление си прав за тактиката......всичко е тактика !
Но точно за това става въпрос пич.......защо "по малките" отбори не се надиграват с Левски и ЦСКА ?
В момента както са, не биха имали никакви проблеми с това !
Но те.....всъщност треньорите им, предпочитат да се наредят отзад.....и буквално да ги излъжат ? !
А няма смисъл......ето - вчера ( и не само ) отбрана не Левски показа уникална нестабилност .......но "Миньорци" още от началото на мача, бяха решени да играят бетон !
Да направиха една атака, вкараха гол......и айде - 10 човека в малкият пеналт !
Тях ги давам само като пример.....почти всички останали отбори са така срещу Левски и ЦСКА ( изключвам Берое и Пирин...и то не заради мачовете им през изминалият уикенд ) !
А както казах.....в момента почти всеки един отбор в 'А' група, може спокойно да си се надиграва с Левски, ЦСКА и Литекс ( осбенно с Литекс ... :lol: )
И мачовете ще са много по интересни....
няма да звършат примерно 1:0 за някой от отборите.....а 3:2 !
Щото "Грандовете" от поне 2 години не са това което бяха !
Но каквото и да си говорим тук ( пишем ) .....нещата няма да се променят !
Ще продължи теденцията да има затворени мачове .......макар и да има светлина в тунела - ( Берое, Пирин .....и донякъде Локо Пд. вече )
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”