Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Томас Франк си е добър треньор, още в Брентфорд се виждаше.
Барса и Лудогорец, але, алеее... 

Лампард рисува в чемпиъншип 8-) :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Да те шляпа Тотнъм насред Етихад втора година поред :mrgreen: Дали корабът на Пеп ще потъне и тази година :?:
yulkata написа:В играта на Манч.С пролича отсъствието на основни играчи.Иначе представянето им беше достойно за ниво ЛЕ :)
Тя разликата мисля и ти я знаеш. Със милиарден състав, такива мачове се взимат ходом или най-малкото равен ако няма кой да вкара отпред. Не те разшиват. Като гледам статистиката, Пепо пак е играл с владение на топката и пак са му я нашили. Оня оландеца, ментора му, навремето не му ли каза че само с владение на топката не става.
Аз не знам кой чак толкова отсъства от там. Тримата нови от лятото са на линия. Рейндерс или там както му е името нали го взеха да им е ключов играч в халфовата линия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
locke написа:Лампард рисува в чемпиъншип 8-) :mrgreen:
Е, кажи резултата, за да се изкефят някои.
burchill написа:Да те шляпа Тотнъм насред Етихад втора година поред :mrgreen: Дали корабът на Пеп ще потъне и тази година :?:
От стартовия им състав днес съм чувал само трима и половина (Мармуш).
NOMER14 написа:burchill написа:Да те шляпа Тотнъм насред Етихад втора година поред :mrgreen: Дали корабът на Пеп ще потъне и тази година :?:
От стартовия им състав днес съм чувал само трима и половина (Мармуш).
Е второто влизат Силва,Доку,Фодън и Родри,все стари кучета.Но нещо там се счупи безвъзвратно май,дали това ще е последният сезон на Пеп ще видим.
За съжаление Джерард и Лампард са по-скоро на ниво Чемпиъншип отколкото за топ отбори.
burchill написа:Да те шляпа Тотнъм насред Етихад втора година поред :mrgreen: Дали корабът на Пеп ще потъне и тази година :?:
Проблемът е, че поне засега не се вижда нищо различно от Сити в сравнение с предишния сезон, въпреки идването на нови лица както като играчи, така и като треньорски състав. Припомням, че и тримата нови помощници на Гуардиола са свързани по някакъв начин с Клоп или Ливърпул. Очевидно е, че самият Гуардиола усеща, че има нужда от нови идеи, защото след девет години в един отбор най-нормалното нещо е да е изчерпан от към такива. Всички знаят как ще играе Сити, всички знаят силните и слабите им страни както и какво действа за да ги спреш ;) Предстои да видим дали ще се получи и този път тази метаморфоза и Сити да придобият един по-агресивен и динамичен облик. Поне засега обаче игрово Сити си изглеждат като типичен отбор на Гуардиола от последните няколко сезона, така че трудно може да се очаква нещо повече от тях, освен финиширане в зоната за Шампионската лига..