ElCochino написа:Till.Lindemann написа:...дрън-дрън...
Аз съм работил години наред за букмейкъри(2 различни) и ни е плащано за това, да се манипулират, мамят, заблуждават и обират хората в спортните залози и при никакви обстоятелства да не издаваме подробности за нещата, които знаем.
А ти си дрънкай колкото искаш...
...дрън-дрън...
Ко речи?!?!
Осъзнаваш ли, че укриваш престъпление, което е подсъдно? Според мен, просто го играеш измежду някалко десетки хиляди богопомазани във футболната мафия и знаеш детайли, каквито само шефовете и знаят и ни взимаш тука във форума за мезе. Ще подчертая отново, че не си правя илюзии относно наличието на схеми във футбола и на най-високо ниво, ама това вече е прекалено, даже вокалът на Рамщайн да знае за тях...
Яко е, че се намират и такива хора, че да ни забавляват.
Момче, всички футболисти подписват декларации за поверителност, знаеш ли защо?
Какво според теб толкова се крие и трябва да се мълчи?
И тези декларации са неизменна част от договорите.
Абсолютно същото правят и служителите в букмейкърите(особено на по-високо ниво и в по-престижни сайтове).
Усещаш ли какво искам да ти кажа?
А относно всичко друго, нима очакваш да ти разкрия нещата в детайли в един публичен форум?
Когато не разбираш от нещо - не спори и не говори по темата.
Само за справка - приходите от хазарт носят по-голяма печалба дори от наркотрафик и проституция. Може би по-печеливш бизнес е само трафикът на оръжие.
Последно по темата с бетинга - абсолютно всичко е манипулация, във всички държави по света, всички турнири, първенства и лиги.
Затова всеки клуб е вързан за поне 1 букмейкър.
Замисли се над няколко неща и си отговори защо бяха въведени и по чие настояване и интерес следните неща:
- въвеждане на ВАР
- промяна в правилото за голове на чужд терен
- създаване на Лига на Конференциите
- създаване на Лига на Нациите
- създаване на Световно клубно първенство(от това лято)
-въвеждане на 5 смени, вместо 3.
-всички футболни мачове вече се играят не по 90, а по 110-115, дори 120 мин.(колкото мач с продължения).
-всички национални спортове в САЩ са такива, при които не може да завършат наравно, а при равен се играе допълнително време и продължения.
Отговорът на всичко това - в интерес на букмейкърите, за да има повече залози и повече приходи!
Бетинг сайтовете дърпат конците на целия световен спорт, а играчите са кукли на конци, нищо повече!
Лека нощ!
-