[offtopic]
danko_sot написа:Според мен подценявате доста Шопов. Да кажем, ако сложа една пазарна цена на Ето'о от 3 млн. евра в момента, то на Шопов ще сложа около 2,5 млн евра. Т.е. разликата между тях в момента не мисля, че е толкова голяма, че да ми говорите, че камерунецът става за шампионски отбор, а Шопов- не.
Много е интересно какво ще се случи с халфовете ни лятото ( за Линдсет мисля, че е ясно) Но от тези тримата Кареасо, Ето'о и Шопов аз мисля, че и тримата имат място в отбора. Не знам какви решения ще вземе ръководството, но трябва добре да се премисли и прецени.
Има най-различни варианти:
1. Отива си Кареасо като алчен свободен агент.
Тогава кво правим? От доста време говоря, че може да се вземе един здрав, физически силен и подвижен дефанзивен халф, който да може да изнася и да заеме мястото на Ето'о пред защитата. Тогава камерунецът ще играе по-напред и двамата с Шопов, ако се напаснат ще могат да бродират напред.
2. Продаваме Ето'о и тогава кво правим. Ще се отвори дупка в средата. Кареасо и Шопов няма как да я запълнят. Ще трябва да се търси нов опорен халф с при профила на Ето'о, после да се напасне с Кареасо, но пък Кареасо дали въобще ще е титуляр в един отбор, който се бори за титлата... :idea:
3. Тръгва си Шопов. Остава същата двойка Ето'о и Кареасо. Отпред взимат някой като онзи французин, който спрягаха зимата (офанзивен и подвижен халф, близък с профила на Шопов).
Възможно е и двама да си тръгнат от тези, дори трима. Съгласен съм, че Ето'о изглежда най-важната част от пъзела, но искам да видя докъде ще се развие Шопов. Има ги качествата и смятам, че може да играе в шампионски отбор. Но това си мое мнение ;)
На ЦСКА на позицията на Кареасо, ако той не остане, му трябва играч като Мурад Хидиуед. Всъщност, двама като него. А Кареасо е около 2-3, да не казвам 4-5 класи далеч от това ниво.
Говорим за играч, който излиза срещу Байер Леверкузен, твърдо решен да ги смачка и отстрани. И убеден, че така трябва, и че си е в реда на нещата. А не като тия мухльовци, дето сме се напълнили и ще ни трябват 1-2 години, за да ги разкараме. На левия бек ти трябва ниво "Тиаго Силва", на десния ниво "Забавник" и т.н. и т.н. Ще хвана да ревна за некви дето преко сили са на 8-мо място в България, чуек. Да се радват, че не са яли бой.[/offtopic]